• امروز : دوشنبه, ۲۷ اسفند , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 17 March - 2025
اخبار امروز : 0
0

هنر آشپزی و خانه داری،مجله تفریحی خبری بالاسری

30شهریور
سالاد مرغ

سالاد مرغ

ین سالاد از کاهو، مرغ آبپز شده، پیاز قرمز حلقه‌حلقه شده، گوجه‌فرنگی، پنیر لیقوان و کمی برگ‌های تازه شاهی و ریحان و چاشنی سالاد الیت تشکیل شده است. طرزتهیه: برای تهیه این سالاد برای یک نفر، کافی است 60 گرم سینه مرغ را با 3 لیوان از سبزی‌هایی که گفته شد و مواد دیگر مخلوط […]

29شهریور
چگونه کودکم را به درس خواندن علاقه مند کنم؟

چگونه کودکم را به درس خواندن علاقه مند کنم؟

کودک پرخاشگر شاید از لحاظ ظاهری با همه کودکان دیگر مدرسه تفاوت خاصی نداشته باشد ولی تهدید کردن، هل دادن، لگد زدن و کتک کاری با همشاگردی هاباعث می شود حد اقل هفته ای یکبار پدر و مادرش مجبور شوند به مدرسه بروند و شکایات معلمان و همشاگردی ها را بشنوند. پرخاشگری و رفتارهای تهاجمی […]

29شهریور
روش تهیه پای موز

روش تهیه پای موز

موادر لازم : یک عدد خمیر منجمد و آماده نصف فنجان خامه یک قاشق چای خوری آرد ذرت یک قاشق چای خوری وانیل دو عدد تخم مرغ سه عدد موز اسلایس شده ۲۵۰ گرم کنسرو آناناس و انبه طرز تهیه : فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد داغ کنید . خمیر را […]

29شهریور
یخ در بهشت

یخ در بهشت

  مواد لازم : نشاسته =نرم یک پیمانه آرد برنج =یک پیمانه شکر =دو نیم پیمانه آب =چهار پیمانه شیر پ=نج پیمانه پودر نارگیل=یک پیمانه وانیل= مقداری طرز تهیه : ابتدا نشاسته را با آب سرد مخلوط کرده و شیر را با آرد برنج مخلوط می کنیم و پس از حل شدن بر روی حرارت […]

29شهریور
راهنمای اتو کردن پارچه با جنس مختلف!

راهنمای اتو کردن پارچه با جنس مختلف!

سلام به شما دوستان خوب خیاط باشی. از اینکه مطالب ایران ویج را دنبال می کنید یعنی اینکه قصد موفقیت در پیشه خود دارید. به همین منظور سعی داریم ساده ترین نکته هایی که غفلت از آن ها می تواند مشکلاتی را برای خیاط و صاحب پارچه  و لباس ایجاد کند برای شما بگوییم که […]

23شهریور
رولت گوشت ایتالیایی

رولت گوشت ایتالیایی

مواد لازم : گوشت کبابی برش نازک داده شده = 600 گرم ( 6 برش ) ریحان تازه آسیاب شده= نصف فنجان فلفل قرمز کبابی شده = 2 عدد پنیر پیتزای پارمسان رنده شده = 4 قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده= 2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون= دو قاشق سوپ خوری فلفل سیاه آسیاب […]

23شهریور
خورشت دال عدس

خورشت دال عدس

  مواد لازم : دال عدس = 150 گرم روغن =به میزان لازم سیر له شده =یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه = یک قاشق چای‌خوری زردچوبه = یک قاشق چای‌خوری تخم خردل، زیره، فلفل قرمز خشک =جمعاً یک قاشق سوپ‌خوری برگ بو = 2 عدد گوجه فرنگی = 2 عدد بزرگ، نگینی خردشده گشنیز خرد […]

23شهریور
ساندویچ میگو

ساندویچ میگو

  موادلازم: میگوی درشت = ۴۵۰ گرم،پاک شده ادویه ی ماهی =یک قاشق سوپخوری مایونز کم چرب = یک چهارم پیمانه و ۲ قاشق سوپخوری سس خردل = ۲ قاشق سوپخوری آبلیمو ترش =۲ قاشق سوپخوری نان ساندویچی = ۴عدد کره یا مارگارین = ۳ قاشق سوپخوری فلفل دلمه ای سبز و قرمز متوسط =۲عدد […]

23شهریور
کشمش چه فوایدی دارد؟! + عکس

کشمش چه فوایدی دارد؟! + عکس

انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است… کشمش در ایران و مصر در ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد، تولید شده بود. ۱- کشمش، میوه خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود. یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم […]

17شهریور
طرز تهیه ی نوشیدنی گلابی و نارگیل

طرز تهیه ی نوشیدنی گلابی و نارگیل

مواد لازم برای چهار نفر:   روش تهيه : گلابي ها را خرد كنيد وبه همراه شير،ماست،عسل،نارگيل،آب كمپوت و وانيل داخل پارچ دستگاه مخلوط كن بريزيد و دستگاه را روشن نمائيد تا مخلوط،صاف ويكدست شود.آن گاه يخ را بيفزائيد و دوباره دستگاه را روشن كنيد تا يخ كاملا خرد شود.اكنون نوشيدني را درون ليوان هاي […]

17شهریور
آموزش فر کردن مو به کمک بیگودی !

آموزش فر کردن مو به کمک بیگودی !

درست است که این روزها انواع متفاوتی از دستگاه‌های الکتریکی برای فر کردن و حالت دادن موها وجود دارد؛ اما استفاده مکرر از هرکدام از این دستگاه‌ها به موها به شدت آسیب می‌زند؛ اگر به فکر سلامت موهای خود هستید استفاده از حالت‌دهنده‌های داغ را کنار بگذارید به روش‌‌های بی‌ خطر روی بیاورید. حتما تا […]

17شهریور
موس قهوه

موس قهوه

مواد لازم : زرده تخم مرغ= ۴ عدد شکر= ۲۵۰ گرم قهوه= ۲۰ گرم خامه= مقداری طرز تهیه : شیر را داخل ظرفی ریخته روی گاز با حرارت خیلی ملایم گرم میکنیم وقتی ولرم شد قهوه را به آن اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم .سپس شکر را به آن افزوده ومجددا هم میزنیم..بهد زرده […]

14شهریور
ساده ترین ترفندها برای داشتن بهترین دست پخت

ساده ترین ترفندها برای داشتن بهترین دست پخت

آشپزی یکی از بهترین هنرهای آدمی است که سلامتی جسم و روح و نشاط و شادابی پوست و مو در گرو آن است. آشپزی یک هنر است، در عین حال که به نظر مشکل می آید، کاری ساده و آسان و دلپذیر است اگر بانوی خانه دار از فن آشپزی کلی بی بهره باشد در […]

10شهریور
طرز تهیه ترشی فلفل

طرز تهیه ترشی فلفل

● مواد لازم: ● طرز تهیه ترشی فلفل :   در مورد مدت ماندگاري ترشي فلفل: از بيست روز به بعد ترشي آماده مصرف است و تا 7-8 ماه هرچه بماند خوشمزه تر ميشود . ولي بعد از 7-8 ماه كم كم ترشي ها شروع ميكنند به تجزيه شدن داخل سركه . و كم كم […]

10شهریور
چه طور پیتزا کبابی بپزم ؟

چه طور پیتزا کبابی بپزم ؟

پیتزا کبابی •    تعداد: ۸ عدد •    زمان تهیه: ۲۰ دقیقه •    زمان گریل شدن: ۶ تا ۸ دقیقه     مواد لازم •    ۳.۵ تا ۴ پیمانه آرد کامل •    کمی خمیر مایه •    یک قاشق غذاخوری شکر •    ۱.۵ قاشق چایخوری نمک •    ۱ ۱/۳ پیمانه آب داغ •    ۱/۳ پیمانه روغن •    […]