• امروز : پنجشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 15 October - 2026
کل اخبار 6428

اطلاعیه ها

رد پای اعمال نفوذ بازیگران خارجی در تعویق نشست عمان بهترین داروها گیاهی برای رفلاکس معده طائب:دشمن با ۲۰۰فروندهواپیما هم نتوانست مقاومت ملت ایران را درهم بشکند چرا ترکاندن جوش‌ها لذت بخش است؟ اس ام اس های جدید و باحال تکواندوکاران منتخب ایران برای حضور در ریاض مشخص شدند آموزش طرز تهیه شیرینی فندقی فاطمه احمدی برنز خود را قطعی کرد صدوهفتادوهفتمین شب حضور حماسی مشهدی ها در خیابان جزئیات تازه از خسارات واردشده به مواضع نظامی آمریکا در پی حملات ایران آهنگ پیشواز کسب و کارهایی عالی با کمتر از ۵ میلیون تومان سرمایه این دختر کم سن و سال ترین وزیر جهان است! +عکس راز زیبایی پوست زنان چینی آغاز درمان به معنای پایان نقش آزمایشگاه نیست تیپ بهنوش بختیاری در حاشیه جشنواره فیلم فجر ۹۴+تصاویر همسرم معتاد به تماشای فیلمهای هرزه نگارانه است با او چه کنم؟ چهره با نگرش افراد به عشق چه ربطی دارد ؟ جوک های خنده دار زناشویی  اس ام اس جشن نیکوکاری واکنش زاهدی به درخشش در مالزی/مهاجم ایرانی: همه تیم‌ها را شکست می دهیم

♥2

مهم‎ترین راه برای دفاع از نظام مشارکت مردم در اداره امور کشور است

  • کد خبر : 30496
  • ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۷:۵۱
مهم‎ترین راه برای دفاع از نظام مشارکت مردم در اداره امور کشور است

[ad_۱] یک کاندیدای انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفت: مهم‌ترین راه برای دفاع از رهبری و نظام، مشارکت و رضایت عمومی مردم در اداره امور کشور است. به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محسن اسماعیلی با حضور در برنامه انتخاباتی خبرگان ملت گفت: رهبری ستون اصلی خیمه این نظام مقدس است که نه تنها […]

[ad_۱]

یک کاندیدای انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفت: مهم‌ترین راه برای دفاع از رهبری و نظام، مشارکت و رضایت عمومی مردم در اداره امور کشور است.

به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محسن اسماعیلی با حضور در برنامه انتخاباتی خبرگان ملت گفت: رهبری ستون اصلی خیمه این نظام مقدس است که نه تنها سرنوشت دنیا که حتی سرنوشت دین‌ ما را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.

او ادامه داد:‌ عمر ۳۷ ساله و پربرکت جمهوری اسلامی نشان از آن دارد که داشتن رهبری حکیم و مقتدر تا چه اندازه مهم و موثر است.

این کاندیدای انتخابات مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: امیدواریم هیچ گاه نیاز نشود اما اگر خبرگان به تعبیر متخصصان دانش مدیریت، کارآمد و اثربخش باشد به هنگام نیاز می‌تواند همانند گذشته تصمیمی بگیرند که هرچه زمان از آن می‌گذرد دوست و دشمن به درستی آن بیش‌تر اذعان پیدا می‌کنند.

اسماعیلی با بیان این که رهبری متعلق به آحاد ملت است گفت: خبرگان رهبری باید به سهم خودشان شبیه رهبری شوند هم‌چنین خبرگان رهبری نباید تعلق به این و آن داشته باشند و تنها باید از متن مردم برخیزند که البته این فقط یکی از وظایف مهم مجلس خبرگان رهبری است.

وی خاطرنشان کرد:‌ رهبری متعلق به دین، اسلام، نظام و یکایک ماست بنابراین همه ما باید در انتخابات پیش‌رو به صورت فعال و جدی شرکت کنیم.

این کاندیدای انتخابات مجلس خبرگان رهبری با بیان این که مجلس خبرگان رهبری باید مجمع نخبگان باشد گفت: نخبگان به هیچ‌کس و هیچ چیز جز خدا و خلق خدا نباید متعهد باشند؛ در واقع بزرگ‌تر از آن هستند که در حصار بازی‌های گروهی قرار گیرند. خبرگان رهبری باید دانش دینی داشته باشند و همان گونه که امام خمینی (ره) فرمودند اجتهاد مصطلح در حوزه‌های علمیه شرط لازم برای ایفای این نقش است نه شرط کافی.

او گفت: هم‌چنین امام خمینی (ره) می‌فرمودند که اجتهاد مصطلح در حوزه‌ها کافی نیست. یک فرد اگر اعلم در علوم حوزه‎ها هم باشد اما نتواند مصلحت جامعه را تشخیص دهد و یا نتواند افراد صالح و مفید را از افراد ناصالح تشخیص دهد و به طور کلی در زمینه اجتماعی و سیاسی فاقد بینش صحیح و قدرت تصمیم‌گیری باشد این فرد در مسائل اجتماعی و حکومتی مجتهد نیست و نمی‌تواند زمام جامعه را به دست گیرد.

اسماعیلی افزود: تنها مجتهد نمی‌تواند در زمره خبرگان ملت قرار گیرد؛ در واقع علاوه بر قدرت برخورداری از فقاهت پویا باید با دنیای امروز و پیچیدگی‌های آن نیز آشنا باشد و هم‌چنین تحولات پرشتاب و مشکلات جامعه را با تمام وجود لمس کرده باشد. شاید افرادی تصور می‌کردند که مجلس خبرگان رهبری فقط برای معممین است اما آمده‌ام تا ثابت کنم آن چه برای نظام و مردم ما مهم و ملاک تصمیم گیری است دانش است.

این کاندیدای انتخابات مجلس خبرگان رهبری با بیان این که آمده‌ام تا ظرفیت دیگر از قانون اساسی را فعال کنم خاطرنشان کرد: امیدوارم با کمک رای شما راهی نو و ان‌شالله ماندگار را از خود باقی بگذارم. بسیاری از فرزندان رشید ملت به رغم داشتن تحصیلات دینی و نیروی اجتهاد و بدون آن که رسما توفیق خدمت در لباس تبلیغ دین را داشته باشند با گمنامی در رشته‌های مختلف مشغول به کار هستند برای مثال مجتهد هستند و جامعه شناس. مجتهد هستند و اقتصاددان. مجتهد هستند و حقوقدان.

وی با بیان این که مجلس خبرگان رهبری مسوولیت مستقیمی در برابر بیکاری ندارد، گفت:‌ میزان اعتیاد و نرخ تورم بر عهده مجلس خبرگان رهبری نیست اما همه ما پیرو شریعت هستیم و همگان را مسوول می‌دانیم. آمار رسمی نشان می‌دهد که در هر ۳ دقیقه یک طلاق در کشور ثبت می‎شود. هم‌چنین رواج جشن طلاق و این گونه آسیب‌های اجتماعی در کشور بروز پیدا کرده پس آیا می‌توانیم در برابر این واقعیت‌ها خود را فاقد مسوولیت بدانیم.

او اظهار کرد: هرکس به سهم خود باید به نظام کمک کند. دفاع از نظام و حمایت از ولایت امر از اوجب واجبات است و البته مهم‌ترین راه برای دفاع از رهبری و نظام آن است که پایه‌های رضایت عمومی و مشارکت مردم در اداره امور کشور روز به روز محکم‌تر شود.

این کاندیدای انتخابات مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: تاکنون ۲۵ کتاب نوشته و ۷ مقاله علمی منتشر کرده‎ام ولی همه آن‌ها در لبخند ستم دیده بی‌پناهی ناچیز است.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری اخیرا فرمودند که تهیه کنندگان فهرست‌های انتخاباتی رفیق‌بازی و گروه‌گرایی را کنار بگذارند و فقط شایسته‎ترین‎ها را انتخاب کنند که این فرموده‎های رهبری معیاری برای میزان سنجش تبعیت ما از ایشان و اصول عقلانی کشورداری است اما برخی از گروه‌ها من را شایسته دیدند و نامم را در فهرست نامزدهای مورد حمایت‌شان قرار دادند و البته این گامی رو به جلو و مصداقی از توسعه سیاسی است اما باید بگویم که جز به خدا و خلق خدا به کسی متعلق نیستم.

وی در پایان گفت: من تنها فرزند و خادم ملت هستم که با شعار از جهاد تا اجتهاد آمده‌ام.

 

[ad_۲]

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=30496
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0