• امروز : چهارشنبه, ۲۲ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 14 October - 2026
کل اخبار 6424

اطلاعیه ها

عکس زندانی مجلل که سونا و امکانات منحصر بفرد دارد! دانلود کتاب روانشناسی شایعه ارزیابی سرمربی ازبکستان از عملکرد ایران؛ در جریان بازی خطرساز نشد دروازه‌بان کرواسی تست پزشکی بارسلونا را پشت سر گذاشت اگر جنگی شود صحنه عملیات پدافندی به وسعت کشور خواهد بود/اهداف بمباران سعودی‌ها تبلیغاتی است واکنش سخنگوی کمیسیون امنیت ملی به حمله آمریکا به جشن عروسی در سیریک معرفی انواع جیپ +عکس لغو یک کنسرت به خاطر احتمال ناشنوا شدن خواننده‌اش!! دانلود آهنگ سهیل جامی به نام سفر کرده جامع ترین راهنمای کاشت مو و روش های کاشت و ترمیم مو استقبال هواداران از بازی استقلال و سپاهان/دروازه‌بان سابق تشویق شد بهنوش طباطبایی با چادر در نمایش آدامس خوانی فال روز ۱۳ بهمن ماه ۹۴ شوهرتان بیل گیتس باشد یا مستربین؟ تساوی پیکان و شمس‌آذر در آخرین بازی هفته چالشی جدید به نام «مانکن ها» در فضای مجازی معجزه شفا با قرآن و آب چگونگی ومراحل غسل میت مهم ترین نشانه های خطرناک سرطان روده مدل روسری ترک برند ARMINE دایی: تیمی را تحویل نگرفتیم که قهرمان ایران و آسیا باشد

♥1

خاصه‌باف: مشارکت مردم در بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده جنگ نقش مؤثری داشت

  • کد خبر : 59614
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۲
خاصه‌باف: مشارکت مردم در بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده جنگ نقش مؤثری داشت

نوید خاصه‌باف، مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شهروندانی شهرداری تهران در اظهار کردگو با خبرنگار بالاسری، با تأکید بر نقش مشارکت‌های شهروندانی در اقدبا این حالت مدیریت شهری طی دوران جنگ، اظهار کرد: برای بررسی عملکرد شهرداری تهران در این دوره نباید صرفاً به ظرفیت سازمان سرمایه‌گذاری یا بخش‌های داخلی شهرداری نگاه کرد، بلکه باید […]

نوید خاصه‌باف، مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شهروندانی شهرداری تهران در اظهار کردگو با خبرنگار بالاسری، با تأکید بر نقش مشارکت‌های شهروندانی در اقدبا این حالت مدیریت شهری طی دوران جنگ، اظهار کرد: برای بررسی عملکرد شهرداری تهران در این دوره نباید صرفاً به ظرفیت سازمان سرمایه‌گذاری یا بخش‌های داخلی شهرداری نگاه کرد، بلکه باید نقش بخش خصوصی، پیمانکاران، تولیدکنندگان، خیرین و گروه‌های شهروندانی را نیز در نظر گرفت.

وی با بیان اینکه گروه‌های مختلف شهروندانی و جهادی با هر قشر و دیدگاهی پای کار آمدند، اضافه کرد: شهرداری تهران توانست از ظرفیت پیمانکاران و تولیدکنندگان برای تأمین شیشه‌های خردشده و مصالح مورد نیاز استفاده کند. نیز خیرین کمک‌های قابل‌توجهی، به‌صورت نقدی و غیرنقدی، برای پشتیبانی از اقدبا این حالت انجام‌شده ارائه کردند.

خاصه باف با اشاره به نمونه‌هایی از مشارکت‌های شهروندانی در حمایت از آسیب‌دیدگان جنگ اظهار کرد: در میان افرادی که برای کمک اعلام آمادگی کردند، بانویی سالخورده حضور داشت که با اشاره به داشتن زمینی در تهران و زندگی فرزندانش در خارج از سرزمین، عنوان کرد حاضر است زمین خود را در اختیار شهرداری قرار دهد تا برای افرادی که خانه‌هایشان ویران شده است، واحد مسکونی ساخته شود.

وی پیگیری کرد: در قالب سبا این حالنه «با هم می‌سازیم» نیز زمینه مشارکت افراد مختلف فراهم شد؛ از شهروندانی که برای میزبانی از شهروندان و به‌اشتراک‌گذاشتن خانه‌های خود اعلام آمادگی کردند تا معلمانی که حاضر بودند در روزهای آزاد خود به فرزندان آسیب‌دیدگان جنگ آموزش خصوصی ارائه دهند.

خاصه باف با اشاره به مشارکت فعال نیروهای فنی و اجرایی در بازسازی منازل آسیب‌دیده تصریح کرد: حتی افرادی مانند گچ‌کاران نیز اعلام می‌کردند در ساعت‌هایی که فرصت کاری دارند، می‌توانند به‌صورت رایگان برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده خدمت کنند. این نمونه‌ها نشان می‌دهد که در آن مقطع، ظرفیت‌های متنوعی از جامعه برای کمک به شهروندان بسیج شد.

وی اعتماد متقابل میان شهروندان و حاکمیت را از عوامل مهم شکل‌گیری این مشارکت‌ها دانست و اظهار کرد: اتفاقات ارزشمندی در این زمینه رقم خورد که حاصل اعتماد شهروندان به مدیریت شهری و اعتماد مدیریت شهری به ظرفیت‌های شهروندان بود. این همراهی تنها به تهران محدود نبود و در نقاط مختلف سرزمین نیز شاهد مشارکت‌های شهروندانی بودیم، با این حال حضور شهرداری تهران در کنار شهروندان و تلاش برای ایفای نقش در کنار شهروندان، به بروز و نمود بیشتر این مشارکت‌ها کمک کرد.

خاصه باف تصریح کرد: آنچه در دوران جنگ به تحقق اقدبا این حالت گسترده در حوزه خدمت‌رسانی و حمایت از آسیب‌دیدگان کمک کرد، تنها امکانات و منابع شهرداری نبود، بلکه همراهی شهروندان، گروه‌های جهادی، خیرین و فعالان بخش خصوصی نیز نقش مهمی در این مسیر داشت.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=59614
  • ارسال توسط :
  • 5 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای خاصه‌باف: مشارکت مردم در بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده جنگ نقش مؤثری داشت بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.