• امروز : یکشنبه, ۱۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 11 October - 2026
کل اخبار 6352

اطلاعیه ها

مرد عجیبی که چشمش را از حدقه بیرون می آورد! +عکس برخورد پلیس فرانسه با زنی که مایوی اسلامی پوشیده بود محسن شادی: مدال دختران روئینگ را به شهدای یک سال اخیر تقدیم می‌کنیم پردازنده جدید و پرقدرت AMD Athlon X۴ ۸۸۰K دانلود UC Browser ۱۰.۹.۰ – مرورگر یوسی بروزر اندروید آموزش قدم به قدم کشیدن ابروها گلشیفته : دختر خوبی نبودم، با دم شیر بازی کردم ، ۲۰ سالگی ازدواج کردم عجیب ترین موارد طلاق در عربستان سعودی عکسهای جدید سریال در حاشیه این غذاها برای کودک خطرناک است ! فلور نظری و پسرش در فرودگاه در حال بازگشت به ایران اجرای ارکستر سمفونیک تهران فال روز ۶ بهمن ماه ۹۴ اعلام وضعیت اضطراری در نیویورک پس از شیوع سرخک عکس های شجریان و دخترش مژگان بیانیه یحیی سریع درباره تجاوز عربستان علیه یمن جراحی‌های زنان در بیمارستان شهدای سلامت ثلاث باباجانی توسعه یافت همتی: دربرابر ادعای تحریم۱۰۰ درصدی بیکار ننشستیم/مشکل تامین ارز نداریم حافظه داخلی یا مموری کارت: کدام بهتر است؟ گلایه وزیر بهداشت از تجویز ۱۰۰ عدد آموکسی‌سیلین در نسخه بیمار ادعای «آکسیوس» درباره تصمیم احتمالی آمریکا علیه ایران پس از انتخابات

♥2

آیا لعن دشمنان بر صلوات برتری دارد؟

  • کد خبر : 52525
  • ۰۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۹
آیا لعن دشمنان بر صلوات برتری دارد؟

به گزارش خبرنگار بالاسری، صلوات به عنوان ذکری مجرب و مقرب همواره از سفارش هایی است که برای تقرب بیشتر به خداوند و پیامبر رحمت به آن توصیه شده است. آثار و برکات فراوانی در خصوص صلوات اظهار کرده شده و روایات بسیاری بر فرستادن صلوات در مواقع عادی و مناسبت ها تاکید شده است. […]

به گزارش خبرنگار بالاسری، صلوات به عنوان ذکری مجرب و مقرب همواره از سفارش هایی است که برای تقرب بیشتر به خداوند و پیامبر رحمت به آن توصیه شده است. آثار و برکات فراوانی در خصوص صلوات اظهار کرده شده و روایات بسیاری بر فرستادن صلوات در مواقع عادی و مناسبت ها تاکید شده است. صلوات در حقیقت بیان دوستی و محبت به پیامبر اکرم (ص) به عنوان رسول خداست، کسی که خداوند بر سلام به او سفارش کرده است. با این حالم صادق (ع) فرمودند: سنگین‌ترین عملی که روز قیامت در ترازوی اعمال قرار داده می‌شود، صلوات بر محمد و اهل‌بیت گرامی ایشان (علیهم‌السلام) است.

آمرزش گناهان، استجابت دعا و رفع حوائج، نورانیت در قبر، صراط و بهشت و دوری شیاطین و نفاق تنها بخشی از آثار صلوات است که بر روح و جان مومن می نشیند.

در کنار این در فرهنگ شیعه، «لعن» به معنای دور کردن از رحمت خدا و اظهار بیزاری از ظالمان و غاصبان حق اهل بیت است. لعن کردن در حقیقت اظهار انزجار از دشمنان پیامبران و اهل بیت (ع) است، کسانی که خداوند دوست دار آنان است و از این رو با لعن کردن عملا محبت به دوست داران خدا و بیزاری از دشمنان آنان عیان می شود. بخشی از زیارت پرفیض و برکت عاشورا نیز به لعن قاتلین و عاملین شهادت با این حالم حسین (ع) می پردازد.

در خصوص فضیلت صلوات و لعن این موضوع مطرح است که کدام یک بر دیگری برتری دارد و جایگاه این دو به نسبت یکدیگر چیست؟

حجت الاسلام مصطفی صادقی کاشانی دانشیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در اینباره می گوید:

لعن برتر از صلوات نیست. صلوات (دعا و درود) بر پیامبر به اندازه‌ای اهمیت دارد که در قرآن آمده و خدای متعال بدان اقدام و توصیه کرده است، همان آیه مشهوری که همه حفظ هستند «إِنَّ اللَّهَ وَ مَلائِکَتَهُ یُصَلُّونَ‌ عَلَی النَّبِیِّ یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَیْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْلیما»

با این حال گاهی شنیده می‌شود که ثواب لعن بیش از صلوات است! دو دلیلی که برای این مطلب ذکر شده، جعلی و بدون مدرک است. می‌گویند امیرمؤمنان به کسی که در حال طواف مشغول لعن بود سلام نکرد و فرمود نخواستم تو را از این ثواب مهم باز دارم که ثوابش از صلوات بیشتر است. این مطلب در کتاب مجمع النورین اثر ابوالحسن مرندی آمده که حدود صد سال پیش نوشته شده و هیچ اعتباری ندارد.

می‌گویند خیاطی نزد با این حالم صادق(ع) آمد و اظهار کرد لباسی با ذکر لعن دوخته‌ام و لباسی با ذکر صلوات؛‌ با این حالم اولی را ترجیح داد.این سخن در هیچ منبع معتبر و حتی غیرمعتبری نیامده و معلوم نیست ساخته و پرداخته کیست. البته اصل لعن ظالمان قابل انکار نیست و در قرآن نیز بر آن تأکید شده است.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=52525
  • ارسال توسط :
  • 25 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای آیا لعن دشمنان بر صلوات برتری دارد؟ بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.