• امروز : پنجشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 15 October - 2026
کل اخبار 6428

اطلاعیه ها

تیراندازی رژیم صهیونیستی به چادرهای آوارگان در شرق خان‌یونس ۱۰ انسان بدشانس دنیا +عکس اهدای مدال و پخش سرود ملی پس از قهرمانی میرزازاده واژگونی وانت در نیشابور یک کشته و ۲ مصدوم برجا گذاشت باستین: مرزبانان نگهبانان و مدافعان بی‌ادعای ایران اسلامی هستند مدل پیراهن مردانه – ۲۱ غذاهایی که میتواند نفخ معده را از بین ببرد! دانلود آهنگ جدید رضا نامی به نام خبر نداری از دلم هشت ترفند جالب در اینترنت دستمزد ۱۶ بازیگر زن سرشناس کشورمان زیردریایی Dive‑LD؛ شناور هوشمندی که سپاه در تنگه هرمز شکار کرد اس ام اس با مفهوم خدا + عکس نوری المالکی: «حشد شعبی» یک نهاد نظامی دولتی است گیاهان مقوی اعصاب تغییر نام اماکن و معابر عمومی شهر تهران با اکثریت آراء تصویب شد روزنامه‌های صبح یکشنبه یکم شهریور ۱۴۰۵ افزایش قیمت حواله دلار در مرکز مبادله علی‌نژاد: طلای تیراندازی در ناگویا قابل تکرار است جدیدترین مدل جواهرات زنانه دانشجوی موفق، علم و مهارت را با اخلاق و انسانیت همراه می‌کند ببینید|هیمنه آمریکا در جنگ با ایران فرو ریخت

♥1

مردم تحمل سیاسی‌بازی دولتمردان را ندارند/رکود و بیکاری جوانان آزار دهنده شده است

  • کد خبر : 27702
  • ۰۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۹
مردم تحمل سیاسی‌بازی دولتمردان را ندارند/رکود و بیکاری جوانان آزار دهنده شده است

[ad_۱] سیدکمال الدین سجادی سخنگوی جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری، در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب ، با اشاره به سخنان انتخاباتی رئیس جمهور در جمع استانداران و فرمانداران سراسر کشور اظهار داشت: شورای نگهبان برخاسته از قانون اساسی و در جهت حفظ و صیانت از انتخابات در کشور بنا نهاده شده است، این […]

[ad_۱]

سیدکمال الدین سجادی سخنگوی جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری، در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب ، با اشاره به سخنان انتخاباتی رئیس جمهور در جمع استانداران و فرمانداران سراسر کشور اظهار داشت: شورای نگهبان برخاسته از قانون اساسی و در جهت حفظ و صیانت از انتخابات در کشور بنا نهاده شده است، این نهاد وظیفه مهمی برای ورود افراد شایسته و لایق به مجلس دارد و باید بجای تضعیف کردن، این نهاد باید تقویت شود.

وی با تاکید بر اینکه وظیفه دولت به عنوان مجری انتخابات، بی‌طرفی است، تصریح کرد: رئیس جمهور باید بر اساس قانون اساسی، اجرای انتخابات را بخوبی انجام داده و سعی کند نرخ مشارکت مردم را بالا ببرد اما اینکه دولت از جناح خاصی حمایت کند برخلاف قانون اساسی بوده و مورد انتظار نیست.

سجادی برهمین اساس تصریح کرد: فقهای محترم شورای نگهبان مورد وثوق رهبر معظم انقلاب بوده و قطعا وارد کردن خدشه به این نهاد انقلابی، خدشه وارد کردن به اصل نظام و مبانی اسلام است و برای کشور خسارت‌بار خواهد بود.

سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان “مردم امروز درگیر مسائل اقتصادی هستند و تحمل سیاسی‌بازی‌های دولتمردان را ندارند” خاطرنشان کرد: برجام به هر شکلی اجرایی شده شده و انتظار این است پول‌هایی که قرار است به کشور وارد شود با مدیریت دولت در جهت حل مشکلات معیشتی مردم بکار گرفته شود چراکه امروز رکود و بیکاری جوانان آزاردهنده شده است.

سجادی با ابراز “رئیس جمهوری عنوان می‌کرد معیار و ملاک ما برای سنجش وضع معیشت، جیب مردم است” گفت: متاسفانه دولت برخلاف تبلیغات انتخاباتی و وعده‌هایی که داده دائما اعلام می‌کند نرخ تورم در حال کاهش است اما باید پرسید این چه کاهش تورمی است که مردم هر روز با گرانی افسارگسیخته و کم شدن قدرت خرید خود مواجه هستند؟

وی در پایان تاکید کرد: بهتر است دولت بجای پرداختن به مسائل حاشیه‌ای و حمایت از جناح خاص در انتخابات بدنبال رونق اقتصادی جامعه باشد چراکه دیگر بهانه تحریم‌ها وجود ندارد و مردم توقع دارند از وضعیت فعلی خارج شوند.

 

[ad_۲]

[subscribe۲]

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=27702
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0