• امروز : شنبه, ۱۸ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 10 October - 2026
کل اخبار 6335

اطلاعیه ها

گوشی Galaxy S۴ Zoom وارد بازار ایران شد پول ایران حرام است و پول آمریکا حلال! با چربی‌های شکم و پهلو خداحافظی کنید ۳۰ واژه و مفهوم مقدماتی اینترنت اکنون می توانید با Huawei Watch خود موسیقی گوش دهید! ورود بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی آتا چاق کننده یا مناسب برای کاهش وزن؟ مقام نظامی یمن: در برابر حملات مزدوران عربستان سکوت نخواهیم کرد بازگشت نفس‌گیر ایران برابر کره جنوبی؛صعود سخت والیبال به نیمه‌نهایی گیاهانی برای درمان ریزش مو باهوش ها جواب بدن : چند هندوانه در عکس مشاهده می کنید؟ لطف‌الله‌نسبی: شکست مقتدرانه هند کار بزرگ ملی پوشان تنیس روی میز بود علت سفیدی مو وهمچنین روش درمان رفع سفیدی فال روز ( ۲۸ مرداد -۱۹ Aug ) اگر عشق اولی هستید حتما بخوانید شیخ الفهداوی: راه شهدا و اهل‌بیت(ع) مسیر وحدت امت اسلامی است دولت ترامپ کمک‌های نظامی به پیشمرگه را قطع می‌کند رکورد شکنی کوسه ها در سال ۲۰۱۵ پاکستان: توافق مکه روابط با ایران را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد فال روزانه شنبه ۱ اسفند ۹۴ وجود نوعی قند موجود در گوشت قرمز و خطر دیابت

♥2

عملیات لایروبی و مرمت بند تغذیه مصنوعی دره گاهان تفت به پایان رسید

  • کد خبر : 52090
  • ۰۳ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۰
عملیات لایروبی و مرمت بند تغذیه مصنوعی دره گاهان تفت به پایان رسید

به گزارش خبرگزاری بالاسری و به نقل از روابط عمومی شرکت آب ناحیه‌ای استان یزد، جواد محجوبی با اشاره به اهمیت اجرای طرح‌های تغذیه مصنوعی در مدیریت منابع آب استان یزد اظهار کرد: عملیات مرمت و لایروبی بند تغذیه مصنوعی دره گاهان تفت با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال به پایان رسیده و این […]

به گزارش خبرگزاری بالاسری و به نقل از روابط عمومی شرکت آب ناحیه‌ای استان یزد، جواد محجوبی با اشاره به اهمیت اجرای طرح‌های تغذیه مصنوعی در مدیریت منابع آب استان یزد اظهار کرد: عملیات مرمت و لایروبی بند تغذیه مصنوعی دره گاهان تفت با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال به پایان رسیده و این طرح در پیش رو به بهره برداری خواهد رسید.

وی اضافه کرد: در جریان اجرای این طرح، ۵۶ هزار مترمکعب عملیات لایروبی صورت گرفته است که با افزایش ظرفیت بند برای کنترل و هدایت روان‌آب‌ها، زمینه مدیریت مؤثرتر سیلاب‌های فصلی را فراهم می‌کند.

مدیرعامل شرکت آب ناحیه‌ای یزد پیگیری کرد: در بخش مرمت و استحکام‌بخشی این بند نیز ۴ هزار مترمکعب عملیات خشکه‌چینی، ۸ هزار مترمربع اجرای ژئوتکستایل، ۷۵۰ مترمکعب گراول برای حفاظت از شیب پایین‌دست و ۶۰۰ مترمکعب استفاده از سنگ و ملات صورت گرفته است.

محجوبی با بیان اینکه بندهای تغذیه مصنوعی نقش مهمی در مدیریت روان‌آب‌ها و تقویت منابع آب زیرزمینی دارند، تصریح کرد: اجرای این طرح ضمن افزایش ایمنی و پایداری بند، امکان کنترل بهتر سیلاب و کاهش خسارت‌های احتمالی در پایین‌دست را فراهم کرده و از سوی دیگر با هدایت و نگهداشت روان‌آب‌ها، شرایط مناسبی برای نفوذ آب و تغذیه سفره‌های زیرزمینی ایجاد می‌کند.

وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت مدیریت سیلاب و حفاظت از منابع آب زیرزمینی در شرایط کم‌آبی استان، مرمت و لایروبی بند تغذیه مصنوعی دره گاهان تفت اقدامی مؤثر در راستای ارتقای زیرساخت‌های مدیریت منابع آب و افزایش تاب‌آوری ناحیه در برابر سیلاب است.

مدیرعامل شرکت آب ناحیه‌ای یزد در پایان اظهار کرد: بهره‌برداری از این طرح بخشی از اقدبا این حالت این شرکت برای توسعه، بهسازی و ارتقای زیرساخت‌های مدیریت سیلاب و تغذیه مصنوعی سفره‌های آب زیرزمینی در استان یزد به شمار می‌رود.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=52090
  • ارسال توسط :
  • 32 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای عملیات لایروبی و مرمت بند تغذیه مصنوعی دره گاهان تفت به پایان رسید بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.