• امروز : سه شنبه, ۱۴ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 6 October - 2026
کل اخبار 6271

اطلاعیه ها

زاهدی خواستار حمایت هواداران جوهوردارالتعظیم برای بازی آسیایی شد+ فیلم تیرامیسو ایتالیایی نماینده روسیه: تحریم‌های «اسنپ‌بک» علیه ایران وجاهت قانونی ندارد حمله به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان وزیر ورزش و جوانان برای بررسی ظرفیت‌های ورزشی به قم سفر می کند نجات دو خانم از منزل همزمان با مهار آتش‌سوزی خودرو در کاشان تصاویر متحرک و کارت پستال های روز ولنتاین + عکس شروع مقتدرانه والیبال ایران؛ قرقیزستان تسلیم شاگردان پیاتزا شد تصویری از برادر الناز حبیبی زمان بازی های استقلال و تراکتور در آسیا اعلام شد بهترین جاهای گردشگری و دیدنی اندونزی (تصاویر) الناز دارابیان: ثابت کردم تمام نشده‌ام/ بازهم با چادر روی سکو می‌روم قرعه‌کشی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶؛ ایران حریفانش را شناخت برد مقتدرانه دختران تنیس ایران مقابل مغولستان عکس آتلیه ای پرستو صالحی از حیوان خانگی اش! قیمه نجفی را چگونه درست میکنند؟ تجلیل از ایرج خواجه امیری + تصاویر باخت سنگین دینامو مقابل زنیت در حضور جواد حسین نژاد اگر افسرده‌اید، مصرف غذاهای فوق فرآوری‌شده را کاهش دهید گزارش آمانو از پای‌بندی ایران به توافق فسیل‌های ۸ میلیون ساله ایرانی به کشور بازگشت

♥0

سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی، چهره سیاست‌ حقوق بشری فرانسه را آشکار کرد

  • کد خبر : 59079
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۱
سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی، چهره سیاست‌ حقوق بشری فرانسه را آشکار کرد

حسن هانی‌زاده در اظهار کرد‌وگو با خبرنگار بالاسری، با اشاره به تظاهرات دانش‌آموزان در فرانسه، اظهار کرد: اعتراضات گسترده اخیر در فرانسه نشان‌دهنده وجود یک بحران پنهان اجتماعی در این سرزمین است. وی با بیان اینکه میان نخبگان و بخش‌های مختلف جامعه فرانسه در مورد نحوه مدیریت این اعتراضات اختلاف نظر وجود دارد، اضافه کرد: […]

حسن هانی‌زاده در اظهار کرد‌وگو با خبرنگار بالاسری، با اشاره به تظاهرات دانش‌آموزان در فرانسه، اظهار کرد: اعتراضات گسترده اخیر در فرانسه نشان‌دهنده وجود یک بحران پنهان اجتماعی در این سرزمین است.

وی با بیان اینکه میان نخبگان و بخش‌های مختلف جامعه فرانسه در مورد نحوه مدیریت این اعتراضات اختلاف نظر وجود دارد، اضافه کرد: دولت فرانسه با نحوه برخورد خود با معترضان، به‌ویژه دانش‌آموزان، سابقه نامطلوبی در زمینه حقوق بشر از خود برجای گذاشته است.

کارشناس مسائل بین‌الملل پیگیری کرد: دستگیری بیش از سه هزار نفر و برخورد نیروهای امنیتی با معترضان، پرسش‌های جدی در مورد میزان پایبندی دولت فرانسه به حقوق بشر ایجاد کرده است؛ این در حالی است که فرانسه همواره خود را مهد دموکراسی و آزادی معرفی می‌کند.

هانی‌زاده با اشاره به گزارش‌ها در مورد برخورد پلیس با معترضان، اظهار کرد: اعتراضات دانش‌آموزان در بسیاری از موارد مسالمت‌آمیز بود، با این حال برخورد سخت‌گیرانه دولت مکرون و بازداشت گسترده معترضان، به‌ویژه افراد کم‌سن‌وسال، با ادعاهای فرانسه در مورد آزادی و حقوق بشر در تعارض قرار دارد.

وی تصریح کرد: این بحران، فاصله میان مواضع اعلامی دولت فرانسه در مورد حقوق بشر و نحوه مواجهه آن با اعتراضات داخلی را آشکار کرده است؛ سرزمینی که از وضعیت حقوق بشر در سایر سرزمینها انتقاد می‌کند، هم‌اکنون با انتقادهای مشابهی در مورد عملکرد خود در داخل مواجه شده است.

کارشناس مسائل بین‌الملل اضافه کرد: افزایش اعتراضات، بازداشت‌ها و برخوردهای امنیتی نشان می‌دهد فرانسه با یک بحران اجتماعی جدی روبه‌رو است و اگر این وضعیت ادامه پیدا کند، می‌تواند پیامدهای سیاسی گسترده‌ای برای دولت این سرزمین به همراه داشته باشد.

هانی‌زاده در پایان اظهار کرد: ادامه این روند ممکن است فشارهای اجتماعی و سیاسی بر دولت فرانسه را افزایش داده و حتی به تغییرات جدی در ساختار سیاسی و دولت این سرزمین منجر شود.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=59079
  • ارسال توسط :
  • 1 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی، چهره سیاست‌ حقوق بشری فرانسه را آشکار کرد بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.