• امروز : پنجشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 15 October - 2026
کل اخبار 6428

اطلاعیه ها

موشک ایرانی موضوع نخستین شماره کتاب‌مجله "آورد" ۶ عادت خلاقیت برای آدم‌هایی که فکر می‌کنند خلاق نیستند آیت‌الله خامنه‌ای: ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نمی‌گردد تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به حومه دمشق افراد شاد چگونه رفتار می کنند؟ نظر فرمانده ناجا درباره رفتارهای پرخاشگرانه بدحجابان پیاتزا: به بازیکنان والیبال ایران خیلی افتخار می‌کنم؛ ناامید هستم! چه روغنی برای پخت و پز بهتر است و مضرات کمتری دارد؟ علائم و نشانه های سرطان پروستات والیبالیست‌های نوجوان «ما می‌توانیم» را تفسیر کردید پروازهای مسقط و بغداد تعلیق شد آرتتا با یک پاسخ کوتاه شایعات درباره خولیان آلوارز را داغ‌تر کرد بوتاکس لعیا زنگنه بازیگر زن ایرانی + عکس فال جمعه درس‌های دفاع مقدس چراغ راه ایستادگی امروز است قیمه نجفی را چگونه درست میکنند؟ تیم ملی بسکتبال مغلوب فیلیپین شد/ باختی که جبران نشد لیگ برتر هندبال مردان با حضور ۱۱ تیم قرعه کشی شد بیوگرافی جالب و جذاب چهار خواهر هانیه توسلی دانلود آهنگ جدید علی مولایی به نام دلم گرفته اسناد محرمانه: بشقاب پرنده‌ها واقعیت دارند!

♥1

جلوی ۹۸ درصد کالاهای قاچاق گرفته نمی‌شود/ روزانه حدود ۲هزار تبعه غیرمجاز وارد کشور می‌شود

  • کد خبر : 35516
  • ۲۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۵
جلوی ۹۸ درصد کالاهای قاچاق گرفته نمی‌شود/ روزانه حدود ۲هزار تبعه غیرمجاز وارد کشور می‌شود

[ad_۱] حسین ذوالفقاری معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور طی سخنانی در نشست سراسری استانداران با بیان این مطلب که برای اولین بار در انتخابات مجلس شورای اسلامی یک مورد کشته هم نداشتیم، اظهار داشت: در این دوره از انتخابات، حوادث، خسارات و نزاع‌ها به شدت پایین آمد که در برخی استان‌ها مثل لرستان و چهارمحال […]

[ad_۱]

حسین ذوالفقاری معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور طی سخنانی در نشست سراسری استانداران با بیان این مطلب که برای اولین بار در انتخابات مجلس شورای اسلامی یک مورد کشته هم نداشتیم، اظهار داشت: در این دوره از انتخابات، حوادث، خسارات و نزاع‌ها به شدت پایین آمد که در برخی استان‌ها مثل لرستان و چهارمحال و بختیاری با مدیریت مسائل، نیاز به نیرو نشد.

وی افزود: چندیدن گروه تروریستی قصد برهم زدن انتخابات هفتم اسفند را داشتند و در اعترافات خود به این مسئله تاکید کردند که خوشبختانه ما ۴ تا ۵ گروه تروریستی را در جنوب و  شرق کشور منهدم کردیم.

معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور در ادامه خطاب به استانداران گفت: احتمال دارد در ایام تعطیلات نوروز نتایج انتخابات توسط شورای نگهبان تائید شود و ممکن است در برخی نقاط پیامدهایی داشته باشد که لازم است دوستان مراقبت کنند.

ذوالفقاری با انتقاد از عدم عزم جدی در مبارزه با قاچاق اظهار داشت: بنا بر اعلام ستاد مربوطه، جلوی ۹۸ درصد قاچاق گرفته نمی‌شود. جلوی آن  ۲ درصدی که گرفته می‌شود نیز به شکل دیگری وارد جامعه می‌شود. ما هزینه‌های زیادی در این زمینه دادیم و در جلسه‌ای با معاون اول رییس جمهور توضیحاتی را ارائه کردیم و قرار شد فکر اساسی در این زمینه صورت گیرد؛ به اعتقاد من باید تعرفه‌ها و عوارض شکل منطقی به خود بگیرد تا حجم قاچاق کاهش یابد.

وی اضافه کرد: حدود ۱۵ کشور در اطراف ما هستند اما هیچ‌کدام مشکلات قاچاق را ندارند، قاچاق راه حل اقتصادی دارد و نیازمند ساماندهی زیرساخت‌ها است.

معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور در پایان خاطرنشان کرد: از ورود اتباع غیر مجاز به کشور باید جلوگیری شود و این مسئله باید ساماندهی شود، روزانه یک تا دو هزار ورود اتباع غیرمجاز به کشور داریم که باید در این زمینه نیز فکر اساسی صورت بگیرد.

 

[ad_۲]

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=35516
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0