• امروز : پنجشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 15 October - 2026
کل اخبار 6428

اطلاعیه ها

کاربرد های متفاوت خمیر دندان فرهاد مجیدی و داستان پاک کردن پست جنجالی اش! روانشناسی بسیار جالب از روی رنگ ماه تولد شما پلیس تهران به دنبال دو خانم خوشتیپ+عکس نخست وزیر قطر: وضعیت تنگه هرمز غیرقابل قبول است بازگشت فینال اروپا به کمپ نو؛ مونیخ یک سال زودتر میزبان است قتل توسط پسر ۲۵ ساله برای تعرض به مادر پاپیلوم انسانی یا HPV چیست؟ ویروسی خطرناک تر از ایدز حملات بامدادی اشغالگران به کرانه باختری و منازل مردم واکنش سخنگوی کمیسیون امنیت ملی به حمله آمریکا به جشن عروسی در سیریک واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران تصاویر دیدنی الناز شاکردوست در لندن دانلود آهنگ جدید امین نیکو به نام چه کردی مانولوپولوس: بدون خودباوری وارد ناگویا شدیم؛مقابل کره باید سرحال باشیم نوری مالکی: نشانه‌هایی از توطئه تجزیه عراق دیده می‌شود مارک روته: ناتو فعالیتی علیه ایران ندارد؛ پوتین آماده صلح نیست فریاد ازبی حجابی احساس خطر انگلیس از آیات جنتی، یزدی و مصباح بیوگرافی سالار عقیلی تصاویری از یورش معترضان سوری به مراکز پلیس در این کشور واکنش مدافع فولاد خوزستان به پیشنهاد پرسپولیس

♥2

گوگل نسل جدید کتاب‌ها را خلق می‌کند

  • کد خبر : 34852
  • ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۹
گوگل نسل جدید کتاب‌ها را خلق می‌کند

[ad_۱] شرکت گوگل به‌تازگی اختراعی را ثبت کرده است که در حقیقت نسل جدیدی از کتاب‌های سه‌بعدی هستند و با کمک واقعیت افزوده عمل خواهند کرد. به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی Engadget، گوگل به‌تازگی موفق شده است تا در مرکز ثبت اختراعات آمریکا دو اختراع جدید را به ثبت […]

[ad_۱]

گوگل نسل جدید کتاب‌ها را خلق می‌کند

شرکت گوگل به‌تازگی اختراعی را ثبت کرده است که در حقیقت نسل جدیدی از کتاب‌های سه‌بعدی هستند و با کمک واقعیت افزوده عمل خواهند کرد.

به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی Engadget، گوگل به‌تازگی موفق شده است تا در مرکز ثبت اختراعات آمریکا دو اختراع جدید را به ثبت برساند که بر اساس گزارش‌ها، این اختراع نحوه متعامل انسان‌ها با یکدیگر را مجددا بازسازی می‌کند.

اولین اختراع مربوط به یک کتاب تعاملی است که در میان صفحات آن حسگرهای حرارتی و فشارسنج قرار دارد. این حسگرها هرگاه که کاربر آنها را فعال کند قادر خواهند بود تا با استفاده از واقعیت افزوده، ویژگی‌های بصری موجود را به نمایش دربیاورند.

کاربر برای استفاده از این کتاب‌ها نیازمند به عینک‌های واقعیت افزوده نخواهد بود و به جای آن دستگاهی کوچک که در شیرازه کتاب جاسازی‌شده است می‌تواند تصاویر را بر روی صفحات طرح‌ریزی کند. علاوه بر این بلندگوی کوچک تعبیه‌شده در این کتاب نیز فعالیت‌های روی صفحه را افزایش می‌دهد.

دومین اختراع گوگل مربوط به کتاب‌های ویژه دارای محتوای سه‌بعدی است. این کتاب‌ها در طول سالیان متوالی با استفاده از کاغذ و مقوا در اختیار کودکان قرار داشتند ولی گوگل با بهینه‌سازی آنها اقدام به ساخت نسخه دیجیتالی و ویژه‌ای از آن‌ها کرده است که در آن به‌جای استفاده از پروژکتورهای کوچک از دستگاه‌هایی مانند تلفن همراه و تبلت برای افزودن محتوا استفاده خواهد شد.

هر یک از صفحات این کتاب دارای یک لایه دیجیتالی مجازی نیز هستند که به‌صورت همزمان با گشوده شدن صفحه بر روی تلفن همراه نیز گشوده خواهند شد.

البته نمی‌توان مطمئن بود که این اختراع به مرحله تولید نهایی برسد و حتی شاید مانند بسیاری دیگر از ابداعات ثبت‌شده توسط گوگل، طرح پیش ساخت یا پروتوتایپ آن نیز تولید نشود.

[ad_۲]

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=34852
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0