• امروز : جمعه, ۱۵ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 6 November - 2026
کل اخبار 6593

اطلاعیه ها

خاموشی با برنامه برق در کهگیلویه و بویراحمد جودو با یک سهمیه در المپیک جوانان؛ سبحان حکیمی المپیکی شد عکس هایی وحشتناک از بی رحم ترین حشره دنیا! دلیل اینکه کودکان دچار بلوغ زودرس میشوند چیست؟ برگزاری هفته ششم لیگ برتر فوتسال؛ تقابل مدعیان برای حفظ فاصله در صدر جدیدترین مدل جواهرات زنانه عکس جدیدترین مدل مانتو دانشجویی ایرانی فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۵ فال و ستاره شناسی جالب پیروزی تیم فوتبال جوانان ایران مقابل فلسطین در گام اول آسیا برگزاری نشست هم‌اندیشی نخبگان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیوگرافی کامل لویی پاستور واکنش مجلس به شهریه دوره آموزشی معلمان سیروان خسروی با موبایل از طرفدارانش عکس گرفت هیأت ریاض بدون پیش‌شرط به ژنو می‌رود؟ بورس در آزمونِ پایداری رشد دلایلی که باعث عقب افتادن دوره پریودی میشوند؟ بقائی: آمریکا جنگ را آغاز کرد اما هزینه‌اش را از جهان می‌خواهد دریاچه‌ای زیبا و بکر به نام مارمیشو در ارومیه دلایل محبوبیت احسان علیخانی؟؟؟ راه اندازی سایت فروش فایل با افزونه Easy Digital Downloads پیام مارادونا بعد از صدرنشینی ناپولی

♥3

فرهنگ دفاع مقدس عامل مصون‌ساز کشور در برابر تهدیدها است

  • کد خبر : 56825
  • ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۸
فرهنگ دفاع مقدس عامل مصون‌ساز کشور در برابر تهدیدها است

به گزارش خبرگزاری بالاسری، سرتیپ دوم پاسدار محمدرضا موحد به دنبالامی به مناسبت هفته دفاع مقدس اظهار کرد: تقارن آغاز چهل و ششمین سالگرد گرامیداشت هفته دفاع مقدس با سالروز رحلت غریبانه کریمه اهل‌بیت، حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله‌علیها)، یادآور پیوند ناگسستنی مکتب ایثار و شهادت با فرهنگ اصیل ولایت‌مداری، بصیرت و هجرت در راه حق […]

به گزارش خبرگزاری بالاسری، سرتیپ دوم پاسدار محمدرضا موحد به دنبالامی به مناسبت هفته دفاع مقدس اظهار کرد: تقارن آغاز چهل و ششمین سالگرد گرامیداشت هفته دفاع مقدس با سالروز رحلت غریبانه کریمه اهل‌بیت، حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله‌علیها)، یادآور پیوند ناگسستنی مکتب ایثار و شهادت با فرهنگ اصیل ولایت‌مداری، بصیرت و هجرت در راه حق است.

وی اضافه کرد: سی و یکم شهریورماه، نقطه عطف تبلور اراده ملتی است که با دست خالی با این حال با قلبی سرشار از ایمان، هیمنه استکبار جهانی را در هم شکست.

فرمانده سپاه کربلا مازندران با اشاره به شرایط ویژه هفته دفاع مقدس امسال، پیگیری کرد: آنچه طلیعه هفته دفاع مقدس امسال را از ادوار پیشین متمایز می‌سازد، جای خالی و فراق جانسوز قافله‌سالار این حرکت عظیم الهی به سوی قله است؛ چرا که امسال برای نخستین بار این ایام حماسه‌ساز را بدون حضور پربرکت «با این حالم و رهبر شهیدمان، آن پیر فرزانه انقلاب» گرامی می‌داریم.

موحد تصریح کرد: هرچند فقدان آن وجود مبارک و آسمانی، داغی بزرگ بر دل‌های ما نهاده است، با این حال مکتب و اندیشه او در روز جاری زنده‌تر و پویاتر از همیشه در رگ‌های این ملت جریان دارد.

وی انتخاب شعار محوری «لبیک یا خامنه‌ای» برای هفته دفاع مقدس امسال را تجدید عهدی تاریخی دانست و اظهار کرد: این شعار فریادی برخاسته از عمق جان ماست تا به عالم ثابت کنیم پرچم ولایت در این سرزمین هرگز بر زمین نخواهد ماند و راه آن رهبر شهید با اقتدار، بصیرت و صلابت ادامه خواهد داشت.

فرمانده سپاه کربلا مازندران با اشاره به جنگ‌های ترکیبی و شناختی دشمن، خاطرنشان کرد: تجربه به روشنی ثابت کرده است که ترویج تفکر و فرهنگ دفاع مقدس، اصلی‌ترین و قطعی‌ترین عامل مصون‌ساز برای سرزمین است.

موحد پیگیری کرد: نهادینه کردن روحیه مقاومت، خودباوری و جان‌فدایی که میراث گران‌بهای هشت سال ایستادگی و یادگار مکتب آن پیر فرزانه است، جامعه ما را در برابر هرگونه تهدید و توطئه‌ای واکسینه خواهد کرد.

وی در بخش دیگری از پیام خود ضمن تسلیت سالروز وفات حضرت معصومه (س) و ادای احترام به روح پرفتوح معمار کبیر انقلاب (ره)، رهبر فرزانه و شهیدمان و بیش از ۱۴ هزار و ۵۰۰ شهید سرافراز استان مازندران، فرا رسیدن هفته دفاع مقدس را به خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان، آزادگان و شهروندان استان مازندران تبریک و تعزیت اظهار کرد.

فرمانده سپاه کربلا مازندران در پایان تصریح کرد: با خدای خود عهد می‌بندیم که دوشادوش شهروندان عزیز، تا آخرین قطره خون پاسدار حریم ولایت باشیم و این پرچم مقدس را به دست صاحب اصلی‌اش، حضرت بقیه‌الله الاعظم (عج) برسانیم.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=56825
  • ارسال توسط :
  • 38 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای فرهنگ دفاع مقدس عامل مصون‌ساز کشور در برابر تهدیدها است بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.