• امروز : پنجشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 15 October - 2026
کل اخبار 6428

اطلاعیه ها

واکنش مدافع فولاد خوزستان به پیشنهاد پرسپولیس قدردانی عراقی‌ها از مجاهدت‌های ایران و حاج قاسم در جشن اخراج آمریکا ایران و یونان ۳ سند همکاری امضاء کردند تداوم تبعات جنگ افروزی علیه ایران؛ قیمت گازوئیل در اروپا رکورد زد  دانلود برنامه بک آپ و بازیابی اندروید Apk Backup Pro نرگس محمدی در ستایش ۲ + عکس فال روزانه چهارشنبه ۲۱ بهمن ۹۴ پشمالو ترین گربه جهان که تا به حال ندیده اید + تصاویر رانندگی بهتر با عینک هوشمند گوگل دانلود آهنگ عکس نگیر حجت درولی عکس های جشن تولد آرام جعفری در ۳۵ سالگی نوشتن خودکار متن وگذاشتن لوگو بر روی تصاویر درون وبسایت دلیل نبخشیدن همسرتان چیست ؟ لیگ برتر هندبال زنان – استقلال تهران و مقاومت شهرداری تبریز دانلود iRoot ۳.۰.۰ – نرم افزار روت کردن دستگاه های اندروید با یک کلیک رجلی: لیگ برتر نوجوانان میدان رقابت آینده‌سازان تکواندو شکلات خورهای حرفه ای بخوانند و بدانند!! بسیج ادارات مرکزی با ۲۱۰ برنامه به استقبال هفته دولت می رود حکیم عمر خیام نیشابوری+زندگینامه بیوگرافی فال جمعه قالیباف به عاصم منیر: آمریکا با بدعهدی مانع ثبات منطقه شد

♥0

صداقت و بیان حقایق، رسانه را در بین مردم ماندگار می‌کند

  • کد خبر : 27670
  • ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۹
صداقت و بیان حقایق، رسانه را در بین مردم ماندگار می‌کند

  به گزارش بالاسری از رشت، آیت‌الله زین‌العابدین قربانی ظهر امروز  در استان گیلان که با حضور احمد صالحی و سیدعلی میررضوی مدیرکل استان‌های این خبرگزاری برگزار شد، اظهار داشت: رسانه‌ای که بر مبنای صداقت و بیان حقایق باشد با گذر زمان و به‌ تدریج جایگاه ویژه خود را در میان مردم با استحکام و ماندگاری […]

 

به گزارش بالاسری از رشت، آیت‌الله زین‌العابدین قربانی ظهر امروز  در استان گیلان که با حضور احمد صالحی و سیدعلی میررضوی مدیرکل استان‌های این خبرگزاری برگزار شد، اظهار داشت: رسانه‌ای که بر مبنای صداقت و بیان حقایق باشد با گذر زمان و به‌ تدریج جایگاه ویژه خود را در میان مردم با استحکام و ماندگاری پیدا می‌کند.

وی افزود: امروز مردم به‌ راحتی تناقض‌ها را درک می‌کنند و رسانه‌ای که جناحی عمل کند و بر پایه حق و عدالت و واقعیت استوار نباشد در مدت زمان کوتاهی اعتماد مردم را نسبت به خود از دست می‌دهد.

نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اینکه متأسفانه برخی از رسانه‌های داخلی بر اساس منافع جناحی حرکت می‌کنند، خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم در برابر رسانه‌ها و خبرگزاری‌های جناحی جهان، خبرگزاری استوار بر پایه حق و عدالت برقرار کنیم طبیعتاً مردم به‌ واسطه حقایق به این‌ گونه رسانه‌ها وابسته می‌شوند.

امام جمعه گیلان گفت: حتی اگر روحانیان در جامعه امروزی به جناحی وابسته باشند مردم پای منبر آن روحانی نمی‌نشینند و افراد وابسته مورد اعتماد مردم و اسلام نیستند.

آیت‌الله قربانی با اشاره به اینکه با ابراز صداقت و حقایق در اخبار یک رسانه، مخاطبان را برای رصد کردن مشتاق می‌کند، تصریح کرد: متأسفانه در جامعه امروزی رسانه‌ها به سمت و سوی فعالیت جناحی گام برداشته‌اند که در میان این رسانه‌ها فعالیت رسانه‌های ارزشی و انقلابی به‌ راحتی قابل تشخیص است.

نماینده ولی فقیه گیلان با اشاره به اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران به‌ واسطه بیان حقایق  تا حد زیادی جایگاه واقعی خود را در دنیا پیدا کرد و افزود: به‌ همین دلیل عده‌ای میل به دیدن و شنیدن اخبار ایران که براساس واقعیات است، ندارند.

امام جمعه گیلان با بیان اینکه توصیه می‌شود که همواره سعی در گفتن واقعیات داشته باشید و اگر اخباری را نمی‌توان گفت به طور کل آن را حذف کنید زیرا دروغ اعتبار را از بین می‌برد، خاطرنشان کرد: امروز وظیفه امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان و خبررسانی‌های استان مشترک است و همگی باید انقلاب اسلامی را از خلاف واقعه‌گویی در جامعه برحذر داریم و جامعه را به سمت و سوی واقعیات و جلب اعتماد مردم سوق دهیم.

[ad_۲]

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=27670
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0