• امروز : چهارشنبه, ۲۲ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 14 October - 2026
کل اخبار 6428

اطلاعیه ها

آیا این خاصیت سیر را می دانستید ؟! تأثیر کمبود ویتامین D در دوران بارداری ۳ راه ساده برای حذف روت ( آنروت ) گوشی و تبلت های اندروید حکم شرعی خوردن مایع منی اچ تی سی وان جایزه بهترین گوشی سال را دریافت کرد ترابی پاسخ تراکتور را نداد؛ تصمیم ستاره سرخ‌ برای بازگشت به تهران نیروی زمینی اولین پیروز فصل جدید لیگ دسته اول فوتبال؛ تساوی در سه بازی داوران دیدارهای ذوب‌آهن و سپاهان مشخص شدند دانلود آلبوم علیرضا قربانی – دخت پری وار معرفی قهرمانان لیگ‌های جوانان و بزرگسالان اسکواش حافظه های Ripjaws در نوت بوک ها! شوخی حمید فرخ‌ نژاد با سید محمد خاتمی آموزش جلوگیری از آپدیت خودکار نرم افزار ها،مدیریت اتصال و مصرف حجم اینترنت پیشنهاد بیشرمانه زیباترین زن قاچاقچی دنیا به پلیس + عکس ۴۰ دختر دانشجوی سیستان و بلوچستان مهمان امام رضا(ع) شدند اسرار ناگفته درباره نانوتکنولوژی اعزام ۱۶۶ ورزشکار زن و مرد به بازی های پاراآسیایی؛ اعلام فهرست نهایی دانلود نرم افزار نقشه کشی معماری – Autodesk AutoCAD Architecture ۲۰۱۷ بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد روز موفقیت فیلم هندی با بازی بازیگر زن زیبا ایرانی + تصاویر کعبی:دلم برای طارمی و آزمون می‌سوزد/یک‌بار نگفتند در لسترسیتی و انگلیس بازی کرده‌ام

♥2

سونامی «برجام»؛ شادی در ایران، افسردگی در کشورهای خلیج فارس/ فاجعه در راه است

  • کد خبر : 26172
  • ۲۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۰
سونامی «برجام»؛ شادی در ایران، افسردگی در کشورهای خلیج فارس/ فاجعه در راه است

روزنامه “رای الیوم” در سرمقاله امروز خود با اشاره به اجرایی شدن «برجام» نوشت: «ایرانی ها بعد از چراغ سبز آژانس و اعلام ملتزم بودن تهران به تعهدات توافق هسته ای، کشور خود را بدون تحریم و فشار بین المللی در عرصه سیاسی و اقتصادی می بینند.» این روزنامه در ادامه سرمقاله خود آورد: «با […]

روزنامه “رای الیوم” در سرمقاله امروز خود با اشاره به اجرایی شدن «برجام» نوشت: «ایرانی ها بعد از چراغ سبز آژانس و اعلام ملتزم بودن تهران به تعهدات توافق هسته ای، کشور خود را بدون تحریم و فشار بین المللی در عرصه سیاسی و اقتصادی می بینند.»

این روزنامه در ادامه سرمقاله خود آورد: «با اجرایی شدن برجام، خوشحالی ایران را فرا گرفت ولی  از یک سو افسردگی به کشورهای حوزه خلیج {فارس} سایه انداخت و از سوی دیگر نگرانی در چهره نتانیاهو هویدا شد، نخست وزیری که بارها ممانعت از مسلح شدن ایران به سلاح هسته ای را تکرار کرده بود.»

رای الیوم در ادامه افزود: «لغو تحریم ها از ایران یعنی بازگشت ایران به بازارهای بین المللی است؛ مسئله ای که ارزش شاخص بورس این کشور را به همراه واحد پولی آن افزایش داد. همانطور که افسردگی که بر کشورهای حوزه خلیج {فارس} سایه انداخته خود را در پایین آمدن شاخص بورس در این کشورها به ویژه در عربستان و امارات و کویت نمایان کرد و به فروش دیوانه وار سهام توسط اعراب انجامید.»

این روزنامه در ادامه سرمقاله خود آورد: «نمایندگان شرکت های اروپایی برای انعقاد قراردادها به ایران گسیل خواهند شد و شرکت های هواپیماسازی و خودروسازی غربی برای بستن قرارداهای کلان با تهران آماده شده اند.»

رای الیوم افزود: «ایران همانطور که از قفس تحریم رها شد با تقویت حمایت از همپیمانان در یمن، سوریه و لبنان معادلات منطقه را تغییر خواهد داد. ایران که در تحریم اقتصادی و سیاسی بود توانست پنج سال نظام سوریه را سر پا نگه دارد، حالا  که تحریم ها از این کشور لغو شده در چه سطحی از همپیمانانش حمایت خواهد کرد؟»

این روزنامه در ادامه نوشت: «ایران در حال حاضر با سلاح نفت جلو خواهد آمد و با افزایش صادرات نفت فاجعه ای برای کشورهای حوزه خلیج {فارس}به وجود خواهد آمد؛ چرا که نفت در حال نزدیک شدن به ۲۰ دلار است و بودجه اعراب از سویی با کسری شدیدی مواجه شده و کشورهایی مانند عربستان در مرز ورشکستگی قرار گرفته اند.»

رای الیوم افزود: «ایرانی ها شاید به انتقام از سعودی ها و کشورهای حوزه خلیج {فارس}روی بیاورند؛ چرا که آنها بودند که بازار نفت را به این وضعیت درآوردند تا به ایران و روسیه ضرر وارد کنند. این جاست که سحر بر ساحر چیره شد و سیاست نفتی کمونه کرد. ایران از دشمن انتقام خواهد گرفت؛ چرا که دیگر مثل سابق نیازی به بانک ها و بورس اعراب ندارد و همین مسئله باعث شده تا سهام شرکت های برجسته عربی به طور بی سابقه سقوط کند.»

این روزنامه افزود: «حسن روحانی نسبت به رقیبان خود در صحنه سیاسی ایران در انتخابات پیش رو، چه مجلس و چه ریاست جمهوری که در آینده برگزار خواهد شد شانس بیشتری خواهد داشت. باید گفت که معادلات منطقه چه در حوزه اقتصادی و چه نظامی شاهد تغییرات گسترده خواهد بود.»
رای الیوم در پایان خاطرنشان کرد: «تهدیدهای اسراییل هم بعد از برجام تنها داد و فریادهای ناشی از درد و نامیدی است و تاثیری بر ایران نخواهد داشت.»

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=26172
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0