• امروز : جمعه, ۱۵ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 6 November - 2026
کل اخبار 6593

اطلاعیه ها

سایه رکود اقتصادی چین بر بازارهای جهان دل نوشته های عاشقانه و احساسی افت تاریخی ذخایر گاز اروپا پیش از زمستان زلزله ۳.۴ ریشتری شهرستان جم را لرزاند فال روز ۱۸ بهمن ماه ۹۴ زارعی کوشا: وحدت ملی امروز مهم‌ترین اولویت کشور است آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی درگذشت ! عارف: مسائل دانشگاه‌ها باید به دست دانشگاهیان حل شود از تنگه هرمز تا پالایشگاه های روسیه، بازار فرآورده ها چطور بهم ریخت؟ پزشکیان: فردا تفاهم ایران و عمان درباره تنگه هرمز نهایی می‌شود ترامپ: اگر انتخابات را ببازیم، تا دو سال دیگر کشوری باقی نخواهد ماند! گوچی با خواهر یک بازیگر ازدواج کرد (عکس) مادرزن جنایتکار اعدام شد ! تغییر ساختار مغز برای مقاومت بیشتر در برابر درد اشتباهات رایج در آرایش ابرو را بدانید! رویکرد نوین کمیته تخصصی اطلاع‌رسانی و تبلیغات با رویکردی مشتری‌محور تم iOS ۷ Theme HD Concept ۸ in ۱ دانلود فول آلبوم محسن چاووشی پیروزی شهرداری گرگان در جمع هشت تیم نهایی غرب آسیا تحلیلگر صهیونیست:انتخابات آمریکا فراتر از بدترین کابوس های اسرائیل بود آنهایی که در جشن‌های ۲۵۰۰ساله شاهنشاهی شرکت نکردند

♥1

مورینیو باخت در دربی مادرید را گردن داور انداخت

  • کد خبر : 56633
  • ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۸:۴۹
مورینیو باخت در دربی مادرید را گردن داور انداخت

به گزارش خبرنگار بالاسری، تیم های فوتبال اتلتیکو مادرید و رئال در هفته هفتم لالیگا روز پیشین (یکشنبه ۲۹ شهریور) در ورزشگاه واندا متروپولیتانو در دربی مادرید رو در روی هم قرار گرفتند که این بازی با نتیجه ۲ بر یک به سود اتلتیکو به پایان رسید. خوزه مورینیو سرمربی پرتغالی رئال در پایان این […]

به گزارش خبرنگار بالاسری، تیم های فوتبال اتلتیکو مادرید و رئال در هفته هفتم لالیگا روز پیشین (یکشنبه ۲۹ شهریور) در ورزشگاه واندا متروپولیتانو در دربی مادرید رو در روی هم قرار گرفتند که این بازی با نتیجه ۲ بر یک به سود اتلتیکو به پایان رسید. خوزه مورینیو سرمربی پرتغالی رئال در پایان این بازی حمله تندی به میگل آنجل اورتیز آریاس داور بازی داشت و معتقد بود در دو صحنه بازیکنان اتلتیکو را باید اخراج می کرد.

مورینیو از تصمیم میگل آنخل اورتیز آریاس، داور مسابقه، برای اخراج نکردن کریستیان رومرو و کانگ این لی، دو بازیکن اتلتیکومادرید، به شدت عصبانی بود. این دو بازیکن در نیمه نخست روی جود بلینگام و فدریکو والورده مرتکب خطا شدند؛ خطاهایی که مورینیو معتقد بود هر دو مستحق دریافت کارت قرمز بودند.

مورینیو باخت در دربی مادرید را گردن داور انداخت

مورینیو در نشست خبری پس از بازی، یک تصویر رنگی در اندازه A۴ از دو صحنه خطا به همراه خود آورده بود و آن را مقابل خبرنگاران گرفت.

او اظهار کرد: می‌توانیم نشست خبری را همین‌جا تمام کنیم، چون داستان بازی همین‌جاست؛ این دو صحنه، دو کارت قرمز واضح بودند. اگر بازی ۱۱ نفره مقابل ۱۰ نفر برای ما سخت بود، فقط می‌توانیم تصور کنیم که بازی برای ۵۰ دقیقه با ۱۱ بازیکن مقابل ۹ بازیکن چطور می‌شد.

سرمربی رئال مادرید پیگیری کرد: از این رو باید خودم را به در آغوش گرفتن بازیکنانم محدود کنم؛ بازیکنانی که همه توانشان را گذاشتند و در نیمه نخست با اعتمادبه‌نفس و کیفیت بالایی بازی کردند. بعد از این اتفاقات، کسانی که باید خوشحال باشند، علاوه بر هواداران اتلتیکو که سه امتیاز را به دست آوردند، کمیته انتصاب داوران است.

مورینیو نیز به تصمیمات داوری در دیدارهای قبلی اشاره کرد و مدعی شد تصمیماتی علیه رئال مادرید گرفته شده، در حالی که به اظهار کرده او اتلتیکومادرید و بارسلونا از برخی تصمیمات داوری سود برده‌اند.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=56633
  • ارسال توسط :
  • 31 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای مورینیو باخت در دربی مادرید را گردن داور انداخت بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.