به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری بالاسری، حجتالاسلام حسین طائب رئیس سازمان بسیج مستضعفین در جمع فرماندهان بسیج تهران اظهار کرد: آمریکا بهدنبال این است که بین جریانهای داخل سرزمین اختلاف ایجاد کند و ما با حفظ انسجام نباید اجازه دهیم آنها در این کار موفق شوند.
طائب با تأکید بر لزوم تقویت و نمایش قدرت امنیتی سرزمین اضافه کرد: ملت مبعوثشده در جنگ اخیر، ایمان و عمل خود را نشان داد و با حضور در میدان، تابآوری داخلی را افزایش داد.
وی با تأکید بر توجه ویژه به حوزه فرهنگی و اجتماعی پیگیری کرد: ما با حفظ انسجام و وحدت داخلی باید با موضوعاتی مثل حجاب و سایر موضوعات فرهنگی مواجه شویم و اجازه ندهیم این مسائل انسجام داخلی را به هم بزند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین اظهار کرد: ما نباید از روی سستی و ترس با دشمن مذاکره کنیم، ولی اگر دشمن درخواست تسلیم شدن یا مذاکره کرد، باید با قدرت و به قصد گرفتن حق خود با او وارد اظهار کردوگو شد.
طائب با تأکید بر اینکه باید عرصه را برای حضور همه شهروندان با سلایق و رنگهای مختلف در بسیج فراهم کنیم، اظهار کرد: مقابله با تهدید نرم از وظایف بسیج است و ما باید در حوزه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مطالبهگر باشیم.
وی با اشاره به رزمایش بزرگ شهروندانی 313 هزارنفری در تهران در 27 شهریورماه جاری اظهار کرد: رزمایش میلیونی شهروندان جانفدا در سرزمین و تهران نشاندهنده ایستادگی و اقتدار شهروندان در برابر تهدیدات دشمن است و امنیت و تابآوری شهروندان را افزایش خواهد داد.
طائب اظهار کرد: اسرائیلیها منتظر فروپاشی خود در 80 سالگی تأسیس این رژیم هستند و انشاءالله زودتر از زمانی که رهبر شهید انقلاب فرمودند، از بین خواهد رفت.
/
