• امروز : دوشنبه, ۲۰ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 12 October - 2026
کل اخبار 6365

اطلاعیه ها

جانشین کرار در استقلال مشخص شد… خوبی یا بدی احساس خطر انگلیس از آیات جنتی، یزدی و مصباح اندی و محمد رضا گلزار+عکس علت ممنوع التصویری این ۶ مجری تلویزیون + آیا به تلویزیون برگشتند؟ اگر همسرم ترکم کند چه! خیانت یاهو به صدها میلیون کاربر خود دانلود قالب شرکتی وردپرس Corpus نسخه ۲٫۲ طرز تهیه کلم بروکولینی کبابی چگونه یک مدیر نفرت انگیز نباشم؟ تصویر دیدنی و جالب از کودکی مهدی پاکدل خسارت میلیارد پوندی بازار بیمه لویدز لندن از جنگ علیه ایران گوگل تا چه حد در مورد شما و هویت شما میداند؟ استقلال با تمام قوا به مصاف السد می‌رود/ پرواز مستقیم آبی ها به بصره اس ام اس فاصله ها تقدیر استاندار فارس از شهردار شیراز برای کسب عنوان برترین شهرداری کشور اوج هیجان در رقابت‌های نواکاپ/ جدال ستارگان تنیس ایران روی خاک‌رس رکورد شکنی کوسه ها در سال ۲۰۱۵ جدال والیبال ایران و چین برای صدرنشینی؛ پیاتزا به دنبال سومین پیروزی جدیدترین عکس های کیم کارداشیان بعد از زایمان ۲۰۱۳ تشییع پیکر پنجمین شهید عروسی بندرکوهستک در هرمزگان

♥1

ضرب‌الاجل دوماهه برای ساماندهی فاضلاب‌های صنعتی شهرک صنعتی یزد

  • کد خبر : 52727
  • ۰۶ شهریور ۱۴۰۵ - ۹:۴۹
ضرب‌الاجل دوماهه برای ساماندهی فاضلاب‌های صنعتی شهرک صنعتی یزد

به گزارش خبرگزاری بالاسری و به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان یزد حسن اکبری، با حضور دادستان عمومی و انقلاب استان یزد و معاون دادستان، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی یزد و اعضای هیأت‌مدیره شرکت خدماتی شهرک، از تعدادی از واحدهای صنعتی شهرک یزد و روند پیشرفت مدول دوم تصفیه‌خانه شهرک […]

به گزارش خبرگزاری بالاسری و به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان یزد حسن اکبری، با حضور دادستان عمومی و انقلاب استان یزد و معاون دادستان، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی یزد و اعضای هیأت‌مدیره شرکت خدماتی شهرک، از تعدادی از واحدهای صنعتی شهرک یزد و روند پیشرفت مدول دوم تصفیه‌خانه شهرک صنعتی یزد بازدید شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان یزد با تأکید بر ضرورت تعیین تکلیف فوری واحدهای دارای مشکل در زمینه دفع فاضلاب اظهار کرد: حفاظت از محیط زیست و جلوگیری از آلودگی منابع آب و خاک، نیازمند همکاری و مسئولیت‌پذیری همه دستگاه‌های متولی است و در این زمینه نمی‌توان نسبت به تخلیه غیراصولی فاضلاب‌های صنعتی در اطراف شهرک بی‌تفاوت بود.

وی اضافه کرد: با توافق صورت‌گرفته، مقرر شد موضوع در قالب یک برنامه کوتاه‌مدت و عملیاتی با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی، شرکت خدماتی شهرک و اداره کل حفاظت محیط زیست دنبال شود و در فاز نخست، سبا این حالندهی وضعیت موجود و در صورت لزوم برخورد قانونی و جدی با موارد تخلف در دستور کار قرار گیرد.

اکبری پیگیری کرد: در یک برنامه دوماهه، وضعیت دفع فاضلاب واحدهای صنعتی دارای مشکل باید به‌صورت جدی پیگیری و تعیین تکلیف شود و دستگاه‌های مسئول نیز موظف شدند اقدبا این حالت لازم را در چارچوب وظایف خود انجام دهند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان یزد با اشاره به حمایت دستگاه قضایی از اجرای الزبا این حالت زیست‌محیطی تصریح کرد: در این جلسه تکالیف مشخصی برای شرکت شهرک‌های صنعتی، شرکت خدماتی شهرک و اداره کل حفاظت محیط زیست تعیین شد و دادستان عمومی و انقلاب استان نیز ضمن اعلام حمایت قضایی، اختیارات و ظرفیت‌های لازم برای پیگیری موضوع را مورد تأکید قرار دادند.

وی خاطرنشان کرد: موضوع فاضلاب صنعتی شهرک یزد از این پس با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد و پاسخگویی دستگاه‌ها و مجموعه‌های مسئول نسبت به اقدبا این حالت انجام‌شده و روند سبا این حالندهی نیز مطالبه خواهد شد.

در این بازدید نیز روند پیشرفت پروژه مدول دوم تصفیه‌خانه شهرک صنعتی یزد مورد بررسی قرار گرفت و بر تسریع در اجرای طرح‌های زیرساختی برای مدیریت اصولی فاضلاب‌های صنعتی و کاهش مخاطرات زیست‌محیطی تأکید شد.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=52727
  • ارسال توسط :
  • 31 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای ضرب‌الاجل دوماهه برای ساماندهی فاضلاب‌های صنعتی شهرک صنعتی یزد بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.