• امروز : شنبه, ۱۸ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 10 October - 2026
کل اخبار 6345

اطلاعیه ها

زلزله ۳.۴ ریشتری شهرستان جم را لرزاند آموزش قدم به قدم تصویری مدل جدید سبزه عید ۹۵ ازدواج با فرد شرابخوار آیا حرام است؟ برنامه رقابت ورزشکاران ایران در روز نخست؛ رقابت در ۱۱ رشته عکس احسان علیخانی وقتی که کچل بود ! با مغزتان تایپ کنید دانلود سیستم تبادل ترافیک Surfow نسخه ۱٫۰ قشنگترین وبروزترین ست های لباس مجلسی برای کریسمس تاثیر و خواص رنگ زرد دانلود Clash Royale ۱.۱.۲ – جدیدترین نسخه بازی کلش رویال اندروید سوپ پسته با آب نارنج دانلود آهنگ جدید رضا GH به نام لبخند مادر ۸ راهکار برای اصلاح صندوق ضمانت سپرده‌ها آموزش اتصال بی سیم تبلت به اینترنت زمستان گرم با مصرف درست برای سفر به آمریکای لاتین دانستن این مطالب ضروری است استخدام سازمان تامین اجتماعی با دروغ گفتن خود را زیبا کنید! + عکس ترکیب صورت یغما گلرویی شاعر بزرگ و همسرش ۶۰۰ هکتار از اراضی ملی آذربایجان غربی از تصرف خارج و خلع ید شد اعتراض فدراسیون بسکتبال به نحوه میزبانی مسابقات انتخابی جام جهانی

♥2

جانسون: حل‌وفصل موضوع ایران تا انتخابات کنگره آمریکا مفید است

  • کد خبر : 52278
  • ۰۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۹
جانسون: حل‌وفصل موضوع ایران تا انتخابات کنگره آمریکا مفید است

به گزارش خبرگزاری بالاسری، «مایک جانسون» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در روز جاری یکشنبه در مصاحبه با فاکس نیوز در پاسخ به سئوالی مبنی بر «آیا اگر جنگ با ایران تا ماه نوامبر ادامه داشته باشد، جمهوری‌خواهان می‌توانند کنترل مجلس نمایندگان را حفظ کنند؟»، ادعا کرد: قطعاً، حل‌ و فصل این مسئله در ۷۳ روز […]

به گزارش خبرگزاری بالاسری، «مایک جانسون» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در روز جاری یکشنبه در مصاحبه با فاکس نیوز در پاسخ به سئوالی مبنی بر «آیا اگر جنگ با ایران تا ماه نوامبر ادامه داشته باشد، جمهوری‌خواهان می‌توانند کنترل مجلس نمایندگان را حفظ کنند؟»، ادعا کرد: قطعاً، حل‌ و فصل این مسئله در ۷۳ روز پیش رو مفید خواهد بود؛ با این حال اگر چنین نشود هم، ما (در انتخابات میان دوره ای کنگره) همچنان پیروز خواهیم شد!

رئیس جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا در این خصوص بی اشاره به ماهیت صلح آمیز برنامه هسته ای ایران، ادعا کرد: دولت ترامپ پس از ۵۰ سال آن را حل می کند!

وی سپس بر خلاف گزارش تمامی نهادهای فعال مرتبط با تردد کشتی ها در تنگه راهبردی هرمز، در تلاش برای دست یابی جمهوری‌خواهان به آراء شهروندان سرزمینش که از افزایش قیمت ها به ویژه در حوزه سوخت نگران و عصبانی هستند، ادعا کرد: نفت از تنگه هرمز انتقال می یابد! سه شنبه حدود ۸۰ میلیون بشکه نفت از آنجا منتقل شدند.

این مقام آمریکایی بی توجه به اینکه دولت کنونی سرزمینش در سال ۲۰۱۸ به صورت یکجانبه از توافق بین المللی موسوم به برجام خارج شده و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت را نقض کرد، مدعی شد: انتظار داریم به‌ زودی وارد مرحله جدیدی از جنگ با ایران شویم؛ با این حال به تلاش‌ های خود برای پایان دادن به آن ادامه خواهیم داد. نمی‌توان بر سر میز مذاکره به ایرانی‌ها اعتماد کرد!

این در حالیست که پایگاه آمریکایی آکسیوس پیشتر گزارش داده بود که تأثیر پست های دونالد ترامپ رئیس جمهور این سرزمین بر قیمت نفت به مرور زمان نسبت به هفته های نخست جنگ ایران کاهش پیدا کرده است.

بر اساس این گزارش، ترامپ از ۲۸ فوریه تا ۱۹ اوت ۲۶۹ پست در فضای مجازی منتشر کرده که به ایران یا تنگه هرمز اشاره دارد.

در این گزارش به نقل از بن کاهل تحلیلگر برجسته مسائل مربوط به نفت آمده است که هفته های نخست جنگ ایران شاهد یک خلأ اطلاعاتی و تردید در خصوص سیاست آمریکا و اهداف واشنگتن بودیم که باعث می شد بازارهای جهانی بیش از حد به پست های ترامپ واکنش نشان دهد. این در حالی است که بازارهای جهانی از چند ماه قبل دیگر اهمیتی به پست های ترامپ نمی دهد چرا که می داند بیانگر واقعیت نیست. بسیاری از سخنان ترامپ در مورد تنگه هرمز و اهداف جنگ عملا با حجم نفتی که از این گذرگاه آبی عبور می کند ارتباطی ندارد.

وی اضافه کرد: کاخ سفید در ۲ ماه نخست جنگ تا حد زیادی توانست فضای رسانه را به دست بگیرد و مانع افزایش قیمت نفت شود با این حال این تأثیر گذاری به مرور کاهش پیدا کرد.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=52278
  • ارسال توسط :
  • 33 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای جانسون: حل‌وفصل موضوع ایران تا انتخابات کنگره آمریکا مفید است بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.