• امروز : پنجشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 15 October - 2026
کل اخبار 6433

اطلاعیه ها

آموزش کاربردی تنظیمات گروه و کانال در تلگرام + تصاویر چگونه گوجه فرنگی کبابی درست کنیم؟ اس ام اس و جوکهای خنده دار دانلود بازی شورش در شهر (برای اندروید) – Streets Of Rage ۳ Android کشف محموله چوب قاچاق در اشکذر / جریمه ۹۷ میلیون ریالی برای متخلف تیم ملی ورزش‌های الکترونیک با برد آغاز کرد دختر دونده ایران در دو ۴۰۰ متر فینالیست شد غذاهایی که میتواند نفخ معده را از بین ببرد! سقوط یک پراید جایزه تبلیغاتی! +عکس سوپ چربی سوز سبزیجات تکنیک هایی برای افزایش سایز آلت تناسلی مردان پرواز اختصاصی پرسپولیس به تبریز دستگیری ۲۷ متهم و محکوم تحت تعقیب در دلفان فروش گلکسی اس ۷ به حدود سه‌ برابر اس ۶ رسید گالری زیباترین و بکرترین عکس های طبیعت ایران و جهان حواله دلار به مرز ۱۵۷ هزار تومان رسید دانلود نرم افزار نقشه کشی معماری – Autodesk AutoCAD Architecture ۲۰۱۷ دهقان: دفاع مقدس بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است بیمه برای زائران اربعین ضروری است ساخت خودروی برقی هوشمند برای کودکان دانلود بازی Cards and Castles ۲٫۲٫۴۷ کارت ها قلعه ها برای اندروید

♥1

آجیل “رنگی” نخرید

  • کد خبر : 35996
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۵
آجیل “رنگی” نخرید

[ad_۱] آجیل “رنگی” نخرید کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه هشدار داد، افراد از خرید آجیل‌های رنگی و براق خودداری کنند. بهمن خدادادیان در گفت و گو با خبرنگار سرویس «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، با تاکید بر خریداری آجیل از فروشگاه‌های معتبر، گفت: متاسفانه روزهای مانده به عید با توجه به افزایش […]

[ad_۱]

آجیل “رنگی” نخرید

کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه هشدار داد، افراد از خرید آجیل‌های رنگی و براق خودداری کنند.

بهمن خدادادیان در گفت و گو با خبرنگار سرویس «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، با تاکید بر خریداری آجیل از فروشگاه‌های معتبر، گفت: متاسفانه روزهای مانده به عید با توجه به افزایش خرید آجیل، شاهد فروش آن توسط دستفروش‌ها نیز هستیم.

وی با بیان اینکه سلامت آجیل عرضه شده توسط دستفروش‌ها مورد تایید نیست، اظهار کرد: عمدتا این افراد آجیل‌های مانده و کپک زده را عرضه می‌کنند که هیچ نظارت بهداشتی هم بر روی آنها صورت نمی‌گیرد.

خدادادیان با اشاره به وجود کپک “آسپرژیلوس” در آجیل‌های مانده و کهنه، گفت: این کپک نوعی سم به نام “آفلا توکسین” از خود ترشح می‌کند که سرطان زا بوده و می‌تواند مسمومیت های شدید را رقم بزند.

این کارشناس بهداشت در همین راستا توصیه کرد: افراد حتما آجیل را از مراکز معتبر تهیه کرده و حتما به ظاهر آجیل و تازگی آن توجه داشته باشند.

خدادادیان همچنین توصیه کرد: افراد آجیل خام خریده و از خرید آجیل‌های رنگی و براق و بوداده خودداری کنند.

این کارشناس بهداشت با اشاره به ممنوعیت فروش آجیل‌های رنگی گفت: هر موردی که از این نوع آجیل‌ها دیده شود با آن برخورد می‌شود.

وی با بیان اینکه گشت‌های نظارت در روزهای مانده به عید که اوج فروش آجیل است تشدید می‌شود، از مردم نیز خواست تا در صورت مشاهده هرگونه آجیل رنگی موارد را با تماس با شماره ۱۹۰ گزارش دهند.

وی تصریح کرد: چنانچه آجیل‌ها با موادی مانند زعفران و یا زردچوبه رنگ شده باشند مانعی ندارد، اما متاسفانه عمده رنگ‌های مورد استفاده برای رنگ کردن آجیل‌ها شیمیایی و سرطان زاست.

خدادادیان با بیان اینکه آجیل‌های “درهم” کیفیت خوبی ندارند، توصیه کرد: افراد اقلام آجیل را جداگانه و بصورت خام تهیه کرده و سپس با هم مخلوط کنند.

 

[ad_۲]

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=35996
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0