• امروز : چهارشنبه, ۴ شهریور , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 26 August - 2026
اخبار امروز : 4
0

وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی جدید را حضوری و کم‌دغدغه آغاز می‌کنیم

  • کد خبر : 52340
  • 04 شهریور 1405 - 22:49
وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی جدید را حضوری و کم‌دغدغه آغاز می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری بالاسری از رشت، علی‌رضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش صبح در روز جاری، دوشنبه، در جریان سفر به استان گیلان و در جمع اصحاب رسانه، با تبریک هفته دولت، اظهار کرد: حضور در گیلان و دیدار با مقامات و شهروندان این استان در هفته دولت فرصت ارزشمندی است و از استاندار، نمایندگان […]

به گزارش خبرگزاری بالاسری از رشت، علی‌رضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش صبح در روز جاری، دوشنبه، در جریان سفر به استان گیلان و در جمع اصحاب رسانه، با تبریک هفته دولت، اظهار کرد: حضور در گیلان و دیدار با مقامات و شهروندان این استان در هفته دولت فرصت ارزشمندی است و از استاندار، نمایندگان شهروندان در مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان که طی یک سال پیشین و در شرایط دشوار برای خدمت‌رسانی به شهروندان تلاش کرده‌اند، قدردانی می‌کنم.

وی با اشاره به اهداف سفرهای استانی دولت در هفته دولت اضافه کرد: این سفرها علاوه بر برنامه‌های معمول استانی، دو مأموریت مهم را دنبال می‌کند که نخست، گرامی‌داشت یاد و نام دولتمردان شهید و دوم، تبیین دستاوردهای دولت چهاردهم در بخش‌های مختلف، به‌ویژه حوزه تعلیم و تربیت است.

وزیر آموزش و پرورش راجع به فعالیت ستاد گرامی‌داشت دولتمردان شهید در سرزمین بیان کرد: شرایط سخت جنگی موجب شد بخشی از برنامه‌های مربوط به معرفی و تبیین نقش دولتمردان شهید مورد توجه کافی قرار نگیرد و در هفته دولت تلاش می‌کنیم این موضوع با جدیت بیشتری دنبال شود.

کاظمی در مورد شمار شهدای دولت در سرزمین اظهار کرد: نزدیک به 13 هزار دولتمرد شهید داریم که حتی یک هیئت دولت کامل نیز میان این شهدا قرار گرفته است؛ موضوعی که نشان‌دهنده پیوند عمیق دولتمردان با شهروندان و آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

وی با تأکید بر ضرورت معرفی این الگو به جامعه خاطرنشان کرد: دشمن همواره تلاش می‌کند میان دولت و ملت فاصله ایجاد کند و چنین القا کند که مقامات مسیر جداگانه‌ای از شهروندان دارند، در حالی که دولتمردان در مقاطع مختلف از نخستین گروه‌هایی بوده‌اند که در جریان جنگ به شهادت رسیده‌اند و در اداره سرزمین و مدیریت شرایط جنگی نیز نقش مؤثری داشته‌اند.

وزیر آموزش و پرورش تبیین عملکرد دولت چهاردهم در حوزه تعلیم و تربیت را از دیگر اهداف سفر خود به گیلان عنوان کرد و اظهار کرد: آموزش و پرورش یکی از مهم‌ترین بخش‌هایی است که دستاوردهای دولت در آن باید برای شهروندان و جامعه بزرگ تعلیم و تربیت تشریح شود.

کاظمی در خصوص آماده‌سازی مدارس برای سال تحصیلی جدید تصریح کرد: در آستانه آغاز سال تحصیلی هستیم و از جامعه بزرگ تعلیم و تربیت و مدیران آموزش و پرورش که برای بازگشایی مدارس تلاش می‌کنند، قدردانی می‌کنم.

وی تصریح کرد: هدف ما این است که مدارس در سال تحصیلی پیش‌ِرو با شرایطی آرام و کم‌دغدغه فعالیت خود را آغاز کنند و با فراهم شدن زمینه مناسب، دانش‌آموزان و معلمان بتوانند سال تحصیلی مطلوبی را پشت‌سر بگذارند.

وزیر آموزش و پرورش در مورد وضعیت جذب مربیان پیش‌دبستانی، نیروهای نهضتی و نیروهای دارای سابقه خدمت در بخش‌های مختلف این وزارتخانه نیز اظهار کرد: موضوع جذب این گروه‌ها همواره مطرح بوده است و قانون برای برخی گروه‌ها و افرادی که به‌شکل غیررسمی در مجموعه‌های وابسته به آموزش و پرورش فعالیت داشته‌اند، امتیازاتی در نظر گرفته است.

کاظمی در عین حال تصریح کرد: مسیر جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش از طریق آزمون انجام می‌شود و در نهایت قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی در زمینه استخدام و نحوه جذب نیرو، تعیین‌کننده خواهد بود.

/+

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=52340
  • ارسال توسط :
  • 4 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی جدید را حضوری و کم‌دغدغه آغاز می‌کنیم بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.