• امروز : سه شنبه, ۲۱ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 13 October - 2026
کل اخبار 6398

اطلاعیه ها

الجزیره به نقل از رضایی: سه شرط اصلی ایران/ کاملا آماده‌ایم بررسی درخواست استقلال برای دریافت جام قهرمانی لیگ برتر دانلود آهنگ جدید فریدون آسرایی به نام ساز بارون نیروی هوایی در مسیر تحول بنیادین و به‌روزرسانی راهبردها است آموزش حذف دسته ای افراد از لیست مخاطبین تلگرام رونمایی از کاشی کاری های ایوان امامزاده حسین(ع) شهرستان زاوه دانلود کتاب عجایب المخلوقات ازبین بردن بوی غذای درون خانه اشتباهات زنان در روابط زناشویی اولین اقدام دونالدترامپ پس از ریاست جمهوری! مدل های جدید روسری پیر کاردین لغو سخنرانی تلویزیونی رئیس جمهورِ در آستانه استیضاح سلفی ستاره بارسلونا و همسرش + عکس یک دختر خوب چه جوریاس ؟ (طنز) مقاتلی: رقابت‌ها باید در مسیر خدمت‌رسانی به مردم باشد آموزش تهیه شیرینی پسته‌ ای با روکش شکلات اختلاف با همسر یک منطقه از پایتخت را به‌ هم ریخت تیم ملی بسکتبال مغلوب فیلیپین شد/ باختی که جبران نشد مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران:خون‌خواهی شهدا مطالبه ملت ما است لیگ برتر فوتبال – پرسپولیس و ملوان لوازم آرایشی بهداشتی تقلبی را از اصل تشخیص دهید !

♥4

برپایی میز خدمت سازمان غذا و دارو در مصلی تهران

  • کد خبر : 52990
  • ۰۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۹
برپایی میز خدمت سازمان غذا و دارو در مصلی تهران

به گزارش خبرگزاری بالاسری به نقل از ایفدانا، همزمان با برنامه‌های هفته دولت، میز خدمت سازمان غذا و دارو در مصلی تهران برپا شد و متخصصان سازمان به صورت مستقیم پاسخگوی مراجعه‌کنندگان بودند. بخش قابل توجهی از مراجعات شهروندان به این میز خدمت، مربوط به مسائل دارویی، نیازهای دارویی و موارد مرتبط با کمبود برخی […]

به گزارش خبرگزاری بالاسری به نقل از ایفدانا، همزمان با برنامه‌های هفته دولت، میز خدمت سازمان غذا و دارو در مصلی تهران برپا شد و متخصصان سازمان به صورت مستقیم پاسخگوی مراجعه‌کنندگان بودند.

بخش قابل توجهی از مراجعات شهروندان به این میز خدمت، مربوط به مسائل دارویی، نیازهای دارویی و موارد مرتبط با کمبود برخی اقلام دارویی بود که متخصصان سازمان ضمن بررسی درخواست‌ها، راهنمایی‌های لازم را به مراجعه‌کنندگان ارائه کردند.

در این برنامه، درخواست‌های شهروندان در قالب فرم‌های مربوط ثبت شد تا موارد مطرح‌شده پس از پایان برنامه نیز از سوی سازمان غذا و دارو پیگیری شود و برای تأمین داروهای مورد نیاز مراجعه‌کنندگان، اقدبا این حالت لازم صورت گیرد.

برگزاری این میز خدمت با هدف ارتباط مستقیم و بی‌واسطه با شهروندان، شنیدن مسائل و دغدغه‌های آنان در حوزه دارو و پیگیری درخواست‌های ثبت‌شده صورت گرفت و متخصصان سازمان تلاش کردند در محل برگزاری، راهنمایی‌های لازم را برای حل مسائل مطرح‌شده ارائه کنند.

درخواست‌های ثبت‌شده در این میز خدمت پس از بررسی و دسته‌بندی، از سوی واحدهای مرتبط سازمان پیگیری خواهد شد تا در چارچوب ضوابط و ظرفیت‌های موجود، اقدبا این حالت لازم برای تأمین داروهای مورد نیاز شهروندان انجام شود.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=52990
  • ارسال توسط :
  • 29 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای برپایی میز خدمت سازمان غذا و دارو در مصلی تهران بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.