• امروز : شنبه, ۱۸ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 10 October - 2026
کل اخبار 6345

اطلاعیه ها

رسوایی رابطه نامشروع گذشته نتانیاهو مجددا رو شد چگونه شکاکیت را در زندگی خود حل کنیم؟ به یاد ماندنی کردن دوران عقد با این روش ها ضرب‌الاجل دوماهه برای ساماندهی فاضلاب‌های صنعتی شهرک صنعتی یزد ران مرغ سوخاری با سس قارچ و پیاز روانشناسی بسیار جالب از روی رنگ ماه تولد شما تغییر بانک اهداف سعودی به سمت غیرنظامیان و گسترش میدان پاسخ انصارالله عکس گربه خانگی خرم سلطان ( مریم اوزلی ) تبریک استاندار قم در پی کسب مدال طلای ناگویا توسط ملی پوش قمی زیباترین اس ام اس های عاشقانه و احساسی امسال کمیته ملی المپیک به فاطمه محیطی زاده ۲.۵ میلیارد پاداش داد توقیف ۶۵۰تن مواد مخدر به ارزش یک میلیارد دلار در عملیات اینترپل شب آرزوها ، لیله الرغائب ، دعا ومناجات ، عکس های دیده نشده دختران ایرانی در استادیوم قطر پن‌کیک ساده بفرمایید جام حذفی در فصل جاری فوتبال برگزار نمی‌شود ثبت رکورد بیشترین فروش تاریخ ایران به سبک اینترنتی ترامپ: روابط آمریکا و چین در بهترین وضعیت خود قرار دارد ۸ راهکار برای اصلاح صندوق ضمانت سپرده‌ها مسعود اوزیل در یک‌قدمی آرسنال! عیادت فردوسی‌پور از آقای گل فوتسال جهان + عکس

♥1

وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی جدید را حضوری و کم‌دغدغه آغاز می‌کنیم

  • کد خبر : 52340
  • ۰۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۲:۴۹
وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی جدید را حضوری و کم‌دغدغه آغاز می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری بالاسری از رشت، علی‌رضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش صبح در روز جاری، دوشنبه، در جریان سفر به استان گیلان و در جمع اصحاب رسانه، با تبریک هفته دولت، اظهار کرد: حضور در گیلان و دیدار با مقامات و شهروندان این استان در هفته دولت فرصت ارزشمندی است و از استاندار، نمایندگان […]

به گزارش خبرگزاری بالاسری از رشت، علی‌رضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش صبح در روز جاری، دوشنبه، در جریان سفر به استان گیلان و در جمع اصحاب رسانه، با تبریک هفته دولت، اظهار کرد: حضور در گیلان و دیدار با مقامات و شهروندان این استان در هفته دولت فرصت ارزشمندی است و از استاندار، نمایندگان شهروندان در مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان که طی یک سال پیشین و در شرایط دشوار برای خدمت‌رسانی به شهروندان تلاش کرده‌اند، قدردانی می‌کنم.

وی با اشاره به اهداف سفرهای استانی دولت در هفته دولت اضافه کرد: این سفرها علاوه بر برنامه‌های معمول استانی، دو مأموریت مهم را دنبال می‌کند که نخست، گرامی‌داشت یاد و نام دولتمردان شهید و دوم، تبیین دستاوردهای دولت چهاردهم در بخش‌های مختلف، به‌ویژه حوزه تعلیم و تربیت است.

وزیر آموزش و پرورش راجع به فعالیت ستاد گرامی‌داشت دولتمردان شهید در سرزمین بیان کرد: شرایط سخت جنگی موجب شد بخشی از برنامه‌های مربوط به معرفی و تبیین نقش دولتمردان شهید مورد توجه کافی قرار نگیرد و در هفته دولت تلاش می‌کنیم این موضوع با جدیت بیشتری دنبال شود.

کاظمی در مورد شمار شهدای دولت در سرزمین اظهار کرد: نزدیک به ۱۳ هزار دولتمرد شهید داریم که حتی یک هیئت دولت کامل نیز میان این شهدا قرار گرفته است؛ موضوعی که نشان‌دهنده پیوند عمیق دولتمردان با شهروندان و آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

وی با تأکید بر ضرورت معرفی این الگو به جامعه خاطرنشان کرد: دشمن همواره تلاش می‌کند میان دولت و ملت فاصله ایجاد کند و چنین القا کند که مقامات مسیر جداگانه‌ای از شهروندان دارند، در حالی که دولتمردان در مقاطع مختلف از نخستین گروه‌هایی بوده‌اند که در جریان جنگ به شهادت رسیده‌اند و در اداره سرزمین و مدیریت شرایط جنگی نیز نقش مؤثری داشته‌اند.

وزیر آموزش و پرورش تبیین عملکرد دولت چهاردهم در حوزه تعلیم و تربیت را از دیگر اهداف سفر خود به گیلان عنوان کرد و اظهار کرد: آموزش و پرورش یکی از مهم‌ترین بخش‌هایی است که دستاوردهای دولت در آن باید برای شهروندان و جامعه بزرگ تعلیم و تربیت تشریح شود.

کاظمی در خصوص آماده‌سازی مدارس برای سال تحصیلی جدید تصریح کرد: در آستانه آغاز سال تحصیلی هستیم و از جامعه بزرگ تعلیم و تربیت و مدیران آموزش و پرورش که برای بازگشایی مدارس تلاش می‌کنند، قدردانی می‌کنم.

وی تصریح کرد: هدف ما این است که مدارس در سال تحصیلی پیش‌ِرو با شرایطی آرام و کم‌دغدغه فعالیت خود را آغاز کنند و با فراهم شدن زمینه مناسب، دانش‌آموزان و معلمان بتوانند سال تحصیلی مطلوبی را پشت‌سر بگذارند.

وزیر آموزش و پرورش در مورد وضعیت جذب مربیان پیش‌دبستانی، نیروهای نهضتی و نیروهای دارای سابقه خدمت در بخش‌های مختلف این وزارتخانه نیز اظهار کرد: موضوع جذب این گروه‌ها همواره مطرح بوده است و قانون برای برخی گروه‌ها و افرادی که به‌شکل غیررسمی در مجموعه‌های وابسته به آموزش و پرورش فعالیت داشته‌اند، امتیازاتی در نظر گرفته است.

کاظمی در عین حال تصریح کرد: مسیر جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش از طریق آزمون انجام می‌شود و در نهایت قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی در زمینه استخدام و نحوه جذب نیرو، تعیین‌کننده خواهد بود.

/+

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=52340
  • ارسال توسط :
  • 33 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی جدید را حضوری و کم‌دغدغه آغاز می‌کنیم بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.