• امروز : پنجشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 15 October - 2026
کل اخبار 6428

اطلاعیه ها

بابک حمیدیان خطاب به جنتی چه گفت؟ ۱۰ سریال برتر که باید در تعطیلات نوروز ببینید قیمت تتر امروز چه چیزی را درباره بازار می‌گوید؟ طاهری: فرهنگ دفاع مقدس باید در جامعه بیش از گذشته جریان داشته باشد اطلاعیه قطعی آب در محله‌های واقع در شمال خیابان کمربندی بندرعباس حقیقت جالب درباره چپ دست ها ۸ اشتباه مضر برای سلامت موها مدیرعامل پرسپولیس به جوان‌ها روحیه داد مانولوپولوس: بازی خوب بحرین باعث شد بعضا تصمیمات اشتباه بگیریم به وسیله مرورگرتان فایل ها را ازکامپیوتری به کامپیوتر دیگر منتقل کنید برگزاری قطعی بازی حساس تراکتور و پرسپولیس در سکوت کامل! رئیس کمیته تدوین مقررات: اهدای جام قهرمانی به استقلال قانونی نیست تفاهم‌نامه بانک مرکزی و معاونت علمی برای رمزنگاری پساکوانتومی ۲۷ پایگاه انتخاب رشته در استان آماده ارائه خدمات مشاوره‌ای مأموریت طارمی در الوصل/ حفظ صدرنشینی و فتح آسیا تشییع پیکر مطهر شهید والامقام اکبر بابازاده در تجمع شبانه بیله سوار ورودی مسابقات فوتبال رده‌های پایه در بوشهر نیم بها شد کمیته ملی المپیک: پیش‌بینی مدال برنز بسکتبال ماه‌ها پیش انجام شده بود پیروزی پانیونیوس با حضور ۸۲ دقیقه‌ای انصاری‌فرد روش های استثنایی برای پخت ماهی و میگو سردار سلیمانی در کنار دشمن شماره یک آمریکا+تصاویر

♥0

بیمه برای زائران اربعین ضروری است

  • کد خبر : 47195
  • ۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۶
بیمه برای زائران اربعین ضروری است

بیمه برای زائران اربعین ضروری است رییس سازمان حج و زیارت گفت: اینکه توصیه می شود زائران حتما نسبت به خرید بیمه اقدام کنند، به معنای افزایش قیمت سفر اربعین نیست بلکه در جهت تأمین امنیت و آرامش خیال زائران است.  رییس سازمان حج و زیارت گفت: اینکه توصیه می شود زائران حتما نسبت به […]

بیمه برای زائران اربعین ضروری است

رییس سازمان حج و زیارت گفت: اینکه توصیه می شود زائران حتما نسبت به خرید بیمه اقدام کنند، به معنای افزایش قیمت سفر اربعین نیست بلکه در جهت تأمین امنیت و آرامش خیال زائران است.

 رییس سازمان حج و زیارت گفت: اینکه توصیه می شود زائران حتما نسبت به خرید بیمه اقدام کنند، به معنای افزایش قیمت سفر اربعین نیست بلکه در جهت تأمین امنیت و آرامش خیال زائران است.

سعید اوحدی دریافت گذرنامه و روادید را برای سفر به کشور عراق در ایام اربعین ضروری خواند و گفت: زائران ما باید به قوانین کشور عراق و قوانین داخل کشور خودمان احترام بگذارند.

 

وی با اشاره به شرایط حساس کشور عراق، افزود: ستاد مرکزی اربعین اعلام کرده است که هیچ زائری بدون گذرنامه و روادید نمی تواند وارد عراق شود و دولت عراق هم اعلام کرده که هیچ زائری را بدون گذرنامه و روادید به داخل کشورش راه نمی دهد و مجازات سنگینی هم در پی دارد.

 

رییس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه این روزها بعضا صحبت هایی درباره بیمه شنیده می شود که آیا زائران بیمه بشوند یا نه، بیمه اجباری است یا اجباری نیست، اظهار داشت: براساس مصوبات ستاد مرکزی اربعین که به درستی تدبیر کرده اند، بیمه برای سفر زیارتی اربعین ضروری است.

 

وی با اشاره به سختی های سفر زیارتی اربعین در کنار لذت پیاده روی آن، افزود: دشمن تکفیری صهیونیستی داعش در کمین زائر اربعین است و شاهد مثال آن هم دو انفجاری بود که در سامرا اتفاق افتاد؛ اینکه توصیه می شود زائران عزیز حتما نسبت به خرید بیمه اقدام کنند نه به معنای افزایش قیمت سفر اربعین است بلکه در جهت تأمین امنیت و آرامش خیال زائر است.

 

اوحدی با بیان اینکه هزینه های درمان و بیمارستان در داخل کشور عراق بسیار بالا است، گفت: تنها برای ورود بیمار به داخل بیمارستان ۱۰۰ تا ۱۵۰ دلار باید هزینه کند، هرچند امیدواریم اتفاقی برای زائران نیفتد اما پیش بینی بیمه با مبلغ ۱۸ هزار تومان برای زائران ما مبلغی نیست که حداقل آرامش خیال داشته باشند.

 

وی زائران را به خرید بیمه توصیه کرد و با بیان اینکه نگاه ستاد مرکزی اربعین و کمیته های مربوطه فراهم کردن تسهیلات برای زائران در دو بعد تأمین بهترین امکانات ممکن و برنامه ریزی برای تشرف زائر با کمترین هزینه است، یادآور شد: ورود به بیمارستان عراق برای کمترین درمان حداقل ۱۰۰ دلار است و همراه بیمار برای اینکه تنها یک شب در کنار عزیزان خود باشد، باید ۲۰۰ تا ۳۰۰ دلار پرداخت کند.

 

رییس سازمان حج و زیارت همچنین درباره هزینه روادید گفت: اگر دولت عراق مبلغ روادید را ۴۰ دلار تعیین کرده است نباید اینگونه تلقی شود که ستاد مرکزی اربعین برای کاهش آن اقدامی نکرده است.

 

وی افزود: وزارت امور خارجه و ستاد مرکزی اربعین جلسات متعددی را با وزارت خارجه عراق برگزار کردند تا قیمت ویزا کاهش یابد، اما ویزا حق حاکمیتی دولت عراق است و آنها اعلام کردند که براساس مصوبه ۴۰ دلار است و کاری از دست وزارت خارجه و ستاد مرکزی اربعین بر نمی آمد.

 

منبع:مهر

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=47195
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0