• امروز : چهارشنبه, ۲۲ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 14 October - 2026
کل اخبار 6412

اطلاعیه ها

رسانه عبری: اسرائیل می‌خواهد از فروش اف ۳۵ به ریاض باج‌گیری کند صفحه اول روزنامه‌های کرمانشاه سه‌شنبه هفدهم شهریور ماه رئیس جمهور جواب یاوه‌گویی ترامپ را خواهد داد Polaris Office + PDF ۷.۲.۱ اولین نتایج بدست امده انتخابات مجلس خبرگان در سراسر کشور افشین پیروانی: نه من و نه هیچ کس نمی‌تواند برای تیم ملی شرط بگذارد لاوره قهر کرد و به رشت نرفت آیا با خواص و مزایای سلامتی و درمانی روغن زیتون آشنا هستید؟ استارت کاروان ایران با فینالیست شدن کایاک سواران افزایش هوش با رژیم غذایی مناسب گزارشی از قطع اینترنت در ارتباط با انتخابات نداشته‌ایم ارزیابی دستگاه‌های اجرایی از فعالیت‌محوری به نتیجه‌محوری تغییر کرد الیکا عبدالرزاقی و همسرش در یک کنسرت! + عکس مشخصات R۹ Plus و Oppo R۹ از سوی TENAA منتشر شد روشهای افزایش طول آلت تناسلی مردانه و ارضای بهتر ۱۸+ نماز جماعت های عجیب در اردن + عکس بیوگرافی و زندگینامه لیونل مسی تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین ضرب و شتم انتخاباتی آمریکا در محل سخنرانی! +تصاویر زمان بازی ایران و روسیه تغییر کرد اسباب کشی در نوروز ممنوع

♥5

اونایی که میخواهند مادر شوند هرگز لاک نزنند

  • کد خبر : 582
  • ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۸
اونایی که میخواهند مادر شوند هرگز لاک نزنند

اونایی که میخواهند مادر شوند هرگز لاک نزنند عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان گفت: با توجه به اینکه لاک یک ماده شیمیایی است، لاک زدن مادر باردار سبب بروز بیماری قلبی در نوزاد می‌شود. محمد رضا صبری اظهار داشت: رشد بیماری‌های قلبی و عروقی در بین نوزادان هنوز به صورت علمی اثبات […]

اونایی که میخواهند مادر شوند هرگز لاک نزنند

اونایی که میخواهند مادر شوند هرگز لاک نزنند

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان گفت: با توجه به اینکه لاک یک ماده شیمیایی است، لاک زدن مادر باردار سبب بروز بیماری قلبی در نوزاد می‌شود.

محمد رضا صبری اظهار داشت: رشد بیماری‌های قلبی و عروقی در بین نوزادان هنوز به صورت علمی اثبات نشده اما بر اساس تجربی، این رشد را در جامعه پزشکی شاهد هستیم.

وی با اشاره به اینکه عوامل متعددی در دوران بارداری سبب بروز بیماری‌های قلبی در نوزادان می‌شود، ادامه داد: بین ۹۲ تا ۹۳ درصد از بیماری‌های قلبی در نوزادان را نمی‌توان علت یابی کرد اما بروز بیماری‌های عفونی و غیر عفونی در زمان بارداری مادران از جمله دیابت، مصرف برخی دارو‌ها، استفاده از داروهای ضد تشنج، مصرف دخانیات و الکل ازجمله عوامل بروز بیماری قلبی در نوزادان است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان اینکه براساس آمار بین المللی زیر یک درصد از کودکان دنیا مبتلا به بیماری‌های قلبی مادرزادی می‌شوند، اظهار داشت: خانواده‌هایی که بچه اول آن‌ها بیماری مادرزادی قلبی داشته باشد احتمال بروز این بیماری در فرزند دوم بین ۳ تا ۵ برابر می‌شود.
صبری شانس ابتلا به این بیماری را در فرزند سوم پس از دو کودک مبتلا به بیماری قلبی مادرزادی بین ۱۰ تا ۱۵ برابر اعلام کرد و گفت: در خانواده‌ای که والدین و یک فرزند مبتلا به بیماری قلبی داشته باشد، احتمال ابتلا این بیماری در فرزند بعدی به ۵۰ درصد می‌رسد.

وی قرار گرفتن مادر باردار در مقابل اشعه فرابنفش، ایکس، مواد شیمیایی، استفاده از استون و لاک را سبب بروز بیماری‌های قلبی و عروقی در نوزدان دانست و بیان داشت: مادران در دوران بارداری باید از ارائه لباس‌ها به خشک شویی و رنگ و مش کردن مو پرهیز کنند.

صبری گفت: استفاده از مکمل‌های غذایی مثل اسید فولیک از بروز بیماری‌های قلبی و عصبی در نوزادان پیشگیری می‌کند.

 

منبع : جهان امروز

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=582
 

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0