• امروز : دوشنبه, ۱۱ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 2 November - 2026
کل اخبار 6572

اطلاعیه ها

مدل های رنگ موی فانتزی زیبای دخترانه و زنانه ۲۰۱۶ وارد شانزدهمین سال خشکسالی شدیم/ تنش آبی در سال ۹۵ ادامه دارد خوزه مورینیو دروازه بان و مربی پرتغالی با استعداد دختران اختلالات خلق و خویی خود را از مادران می گیرند یا پدران؟ صدرنشینی نفت مسجدسلیمان در پایان هفته اول لیگ دسته اول + جدول تصویر دیدنی امروز طرز تهیه غذای هندی مرغ پنجابی درمنزل ادعای فرمانده سنتکام: آمریکا با کمبود مهمات مواجه نیست فال روزانه یکشنبه ۳۰ بهمن ۹۴ جزئیات الگوی جدید دهک‌بندی/افزایش۵۰درصدی کالابرگ از ۱۵ مهر تبریک استاندار قم در پی کسب مدال طلای ناگویا توسط ملی پوش قمی جملات سوزناک تبریک عید به مادر فوت شده اقتداری از صعود به یک‌چهارم نهایی اسکواش بازماند خاموش کردن حالت نمایش آنلاین اطلاعات در کاشی ویندوز ۸٫۱ صادق: ۸ پل و تونل آسیب‌دیده هرمزگان در ۵۵ روز بازسازی شد مردی که اعتراف کرد مثل دختران دم بخت شده‌ اس ام اس های دلتنگی و ناراحتی ۱۵ دانلود آهنگ جدید فریدون آسرایی به نام ساز بارون ابزارهایی برای انتقال آسان سایت وردپرسی عراقچی: امنیت پایدار از مسیر همکاری و احترام می‌گذرد نه حضور نظامی‌ فال روز ۱۵ بهمن ماه ۹۴

♥3

فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ایران تعلیق شد

  • کد خبر : 56269
  • ۲۶ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۹
فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ایران تعلیق شد

به گزارش خبرگزاری بالاسری، فدراسیون بین‌المللی فیتنس و بدنسازی (IFBB) در نامه‌ای که در روز جاری به کمیته ملی المپیک و فدراسیون سرزمینمان فرستاده به صورت رسمی عنوان کرده است که «مجتبی ملکی را به عنوان رئیس فدراسیون به رسمیت نمی‌شناسد و او و فدراسیون ایران تعلیق شده‌اند.» انتخابات فدراسیون بدنسازی ۲۰ مرداد سال جاری […]

به گزارش خبرگزاری بالاسری، فدراسیون بین‌المللی فیتنس و بدنسازی (IFBB) در نامه‌ای که در روز جاری به کمیته ملی المپیک و فدراسیون سرزمینمان فرستاده به صورت رسمی عنوان کرده است که «مجتبی ملکی را به عنوان رئیس فدراسیون به رسمیت نمی‌شناسد و او و فدراسیون ایران تعلیق شده‌اند.»

انتخابات فدراسیون بدنسازی ۲۰ مرداد سال جاری برگزار و در آن مجتبی ملکی به عنوان رئیس انتخاب شد با این حال در فاصله کمتر از ۴۰ روز، IFBB با اشاره به «بی‌نظمی‌های قابل توجه» در زمینه برگزاری انتخابات، نوشته که «نامزدها از فرصت برابر برای شرکت در انتخابات برخوردار نبودند.»

فدراسیون جهانی در نامه خود با  ذکر نام عبدالمهدی نصیرزاده آورده است: «رئیس پیشین فدراسیون ایران و عضو فعلی کمیته اجرایی IFBB، امکان شرکت در انتخابات را پیدا نکرده و با وجود مکاتبات رسمی IFBB که عضویت نصیرزاده و صادق هاشمی را در کمیته اجرایی IFBB مورد تأیید قرار داده بود، این دو نفر از حضور به‌ عنوان اعضای دارای حق رأی در فرایند انتخاباتی اخیر و مجمع عمومی محروم شدند.»

IFBB عنوان کرده که «با توجه به ایرادها و فرایند طی شده، انتخابات اخیر و مجتبی ملکی را به‌عنوان رئیس فدراسیون ملی ایران به رسمیت نمی‌شناسد.»

در این نامه نیز اشاره شده «فدراسیون ایران تا اطلاع ثانوی تعلیق شده و این تعلیق تا زمان اصلاح شرایط ادامه خواهد داشت.»

این نهاد بین‌المللی البته تصریح کرده که «تعلیق فدراسیون ایران شامل ورزشکاران، مربیان، داوران و مقامات ایرانی نمی‌شود و این افراد همچنان می‌توانند در مسابقات، قهرمانی‌ها، برنامه‌های آموزشی و سایر رویدادهای رسمی IFBB شرکت کنند با این حال به شرطی که امور مربوط به ثبت‌نام و مشارکت خود در فعالیت‌های IFBB را از طریق دو عضو کمیته اجرایی IFBB در ایران، یعنی نصیرزاده و صادق هاشمی پیگیری کنند.»

هم‌اکنون باید دید واکنش وزارت ورزش و جوانان، فدراسیون ایران و کمیته ملی المپیک به این اتفاق چه خواهد بود.

/

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=56269
  • ارسال توسط :
  • 41 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ایران تعلیق شد بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.