• امروز : جمعه, ۲۴ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 16 October - 2026
کل اخبار 6439

اطلاعیه ها

فرمانده نیروی هوافضای سپاه خبر داد:انهدام هواپیمای صهیونیستی در منطقه نطنز اقتدار ایران حاصل جانفشانی «بادیگارد»هاست دانلود Zapya ۱.۸.۰.۲ – نرم افزار زاپیا برای ویندوز شی جین‌پینگ: دخالت‌های خارجی در خاورمیانه مردود است عکس های جدید نادر سلیمانی + بیوگرافی طالع بینی ازدواج برای تمام ماههای سال/ویژه مجردها اگر جنگی شود صحنه عملیات پدافندی به وسعت کشور خواهد بود/اهداف بمباران سعودی‌ها تبلیغاتی است آغاز حرکت دسته عزاداری خادمان حرم حضرت معصومه(س) به سمت حرم مطهر چگونه معذرت خواهی را به کودک یاد بدهیم؟ تشییع پیکر پنجمین شهید عروسی بندرکوهستک در هرمزگان بزرگترین موتور هواپیما ساخته شد عکس: شاه و گدا اس ام اس چهارشنبه سوری ۹۴ شکست تیم ملی تنیس روی میز برابر چین تایپه در مرحله یک چهارم پیش پا افتاده ترین دلایل طلاق زن و شوهر های ایرانی! شمار تجاوزات هوایی سعودی به یمن به ۱۲۰۹ حمله رسید همسر و روشی صد در صد تضمینی برای حرف شنوی او ! هیوا افضلی به فینال کانو ۲۰۰ متر زنان رسید عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند جملات تصویری جذاب و پرمعنی (۵۵۱) از بین بردن درد به کمک خوراکی های طبیعی

♥1

۶۵ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا در خوزستان توزیع می‌شود

  • کد خبر : 53311
  • ۰۹ شهریور ۱۴۰۵ - ۳:۴۹
۶۵ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا در خوزستان توزیع می‌شود

به گزارش خبرنگار بالاسری، حسین حیدری کایدان ظهر در روز جاری در اظهار کردگویی رسانه‌ای اظهار کرد: این واکسن‌ها در دو مسیر بهداشت و داروخانه‌ها به استان خوزستان اختصاص یافته است که شامل ۱۵ هزار دوز برای توزیع رایگان میان گروه‌های پرخطر اولویت‌دار از طریق مراکز بهداشت و بالغ بر ۵۰ هزار دوز برای عرضه […]

به گزارش خبرنگار بالاسری، حسین حیدری کایدان ظهر در روز جاری در اظهار کردگویی رسانه‌ای اظهار کرد: این واکسن‌ها در دو مسیر بهداشت و داروخانه‌ها به استان خوزستان اختصاص یافته است که شامل ۱۵ هزار دوز برای توزیع رایگان میان گروه‌های پرخطر اولویت‌دار از طریق مراکز بهداشت و بالغ بر ۵۰ هزار دوز برای عرضه در داروخانه‌های منتخب استان است.

وی اضافه کرد: این فرآیند به‌صورت مرحله‌ای و با پایش مستمر موجودی و ثبت در سبا این حالنه تی‌تک انجام خواهد شد تا دسترسی پایدار به واکسن و توزیع متناسب با نیاز گروه‌های هدف فراهم شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به آغاز فصل شیوع بیماری‌های حاد تنفسی تصریح کرد: واکسیناسیون استانداردترین و اثربخش‌ترین راهکار علمی برای پیشگیری از پیامدهای حاد بیماری و کاهش نرخ بستری در گروه‌های پرخطر است.

حیدری کایدان اظهار کرد: بهترین بازه زمانی برای ایجاد ایمنی بهینه، پیش از گسترش و چرخش فعال ویروس در جامعه و در ماه‌های شهریور تا آبان‌ماه است؛ هرچند تزریق آن تا پایان دی‌ماه نیز برای افراد واجد شرایط سودمند خواهد بود.

وی پیگیری کرد: ایمنی‌زایی مؤثر واکسن معمولاً ۲ تا ۳ هفته پس از تزریق ایجاد می‌شود و با توجه به به‌روزرسانی سالانه سویه‌های ویروس توسط سازمان جهانی بهداشت، تجدید سالانه واکسیناسیون برای حفظ سطح ایمنی مطلوب ضروری است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تشریح گروه‌های اولویت‌دار عنوان کرد: سالمندان بالای ۶۵ سال، کادر بهداشت و درمان، بیماران مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای مزمن نظیر دیابت، نارسایی‌های قلبی عروقی، بیماری‌های ریوی، نارسایی کلیوی، افراد دارای چاقی مفرط، بیماران دارای نقص سیستم ایمنی، مبتلایان به سرطان و دریافت‌کنندگان عضو پیوندی با هماهنگی پزشک معالج، در اولویت دریافت واکسن قرار دارند.

حیدری کایدان در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر سه واکسن اصلی در شبکه توزیع سرزمین و استان عرضه می‌شود که واکسن فلوگارد فرآورده نوترکیب چهارظرفیتی تولید داخل است و برای رده سنی بالای ۱۸ سال تجویز می‌شود.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=53311
  • ارسال توسط :
  • 30 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای ۶۵ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا در خوزستان توزیع می‌شود بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.