• امروز : یکشنبه, ۱۹ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 11 October - 2026
کل اخبار 6351

اطلاعیه ها

الفتی: اگر شرایط فدراسیون ژیمناستیک نابسامان باشد خداحافظی می‌کنم دکتر روحانی و ماشین لوکسش در ایتالیا قالیباف در پاسخ به گستاخی‌ اخیر بسنت فرمول اقتصادی جدیدی منتشر کرد آموزش تصویری آرایش چشم مهروز ساعی: مدال طلای ساغر مرادی حکم ۲ مدال طلا دارد چند راه حل ساده برای رفع خرخر! پرمصرف ترین ماده مخدر در بین مردان تهرانی سخنرانی ترامپ در سازمان ملل؛ تکرار گزافه‌گویی‌ و توهمات ضدایرانی عکس های جدید مهتاب نصیر پور + بیوگرافی رستمی: وحدت مسلمانان راه مقابله با توطئه‌های تفرقه‌افکنانه دشمنان است تاثیر دیابت در ناباروری مردان نیروی زمینی اولین پیروز فصل جدید لیگ دسته اول فوتبال؛ تساوی در سه بازی وقت مرگ به چه چیزی بشارت داده می شویم؟ ساندویچ میگو تله‌ واگذاری؛ چرا خصوصی‌سازی خودروسازان نباید به سرنوشت «ارج» دچار شود اِندومتریوز با خطر بالاتر دیابت نوع ۲ مرتبط است اجرای ارکستر سمفونیک تهران «هجوله»؛ ورزش احمقانه بچه پولدارهای عرب +تصاویر تنها راه خلاصی بابک زنجانی از اعدام چیست؟ راز عدم تحقق نفت ۲۰۰ دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ پاکستان: توافق مکه روابط با ایران را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد

♥3

مطالبه تعیین تکلیف پارک آبی آزادگان پس از یک دهه تعطیلی

  • کد خبر : 52116
  • ۰۳ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۸
مطالبه تعیین تکلیف پارک آبی آزادگان پس از یک دهه تعطیلی

به گزارش خبرگزاری بالاسری، زهرا شمس احسان رئیس کمیته‌های اجتماعی و ورزش شورای اسلامی شهر تهران در چهارصد و بیست و ششمین جلسه شورا، با انتقاد از تداوم تعطیلی یک دهه‌ای پارک آبی آزادگان، ضمن مطالبه تعیین تکلیف سریع این مجموعه تفریحی، تاکید کرد: ساکنان مناطق جنوبی تهران نباید به دلیل فرسایش فرایندهای اداری، از […]

به گزارش خبرگزاری بالاسری، زهرا شمس احسان رئیس کمیته‌های اجتماعی و ورزش شورای اسلامی شهر تهران در چهارصد و بیست و ششمین جلسه شورا، با انتقاد از تداوم تعطیلی یک دهه‌ای پارک آبی آزادگان، ضمن مطالبه تعیین تکلیف سریع این مجموعه تفریحی، تاکید کرد: ساکنان مناطق جنوبی تهران نباید به دلیل فرسایش فرایندهای اداری، از حق برخورداری از تفریحات سالم محروم بمانند.

شمس‌احسان در تذکر پیش از دستور خود در چهارصد و بیست و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، ضمن اشاره به ظرفیت‌های بلااستفاده شهری، احیای پارک آبی آزادگان را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای تحقق عدالت فضایی در پایتخت دانست.

وی با یادآوری سابقه این پروژه شاخص که در دهه ۷۰ با تکیه بر دانش مهندسان داخلی به بهره‌برداری رسیده بود، به چندین تذکر خود در این خصوص طی ۵ سال اخیر اشاره کرد و اظهار کرد: بیش از ۱۰ سال است که این مجموعه ارزشمند از چرخه خدمت‌رسانی به شهروندان خارج شده و به رغم برگزاری جلسات متعدد بین کمیته اجتماعی شورا و سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری تهران، احیای آن همچنان به دنبالچ‌ و خم‌های اداری و تصمیم‌گیری متوقف مانده است.

حق تفریح شهروندان جنوب تهران قابل معامله نیست

رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه احیای این مجموعه فراتر از یک پروژه عمرانی و صرفاً اقتصادی است، اظهار داشت: این موضوع با حق شهروندان برای دسترسی به اوقات فراغت باکیفیت گره خورده است. ساکنان مناطق جنوبی، به‌ویژه ناحیه ۱۵، به دلیل هزینه‌های بالای رفت‌وآمد و محدودیت امکانات، دسترسی عادلانه‌ای به زیرساخت‌های تفریحی ندارند؛ از این رو، راه‌اندازی مجدد این پارک می‌تواند به تحقق عدالت فضایی، ایجاد نشاط اجتماعی و اشتغال‌زایی محلی منجر شود.

هشدار نسبت به افزایش هزینه‌ها به دنبال تأخیرهای اجرایی

این عضو شورا با هشدار نسبت به تبعات اقتصادیِ اتلاف وقت، خاطرنشان کرد: با توجه به تورم و افزایش هزینه‌های ساخت‌وساز، هر روز تأخیر در آغاز عملیات اجرایی، قیمت تمام‌شده پروژه را سنگین‌تر و تحقق اقتصادی آن را دشوارتر می‌کند. لذا شهرداری تهران باید از ارائه گزارش‌های کلی عبور کرده و وارد فاز عملیاتی شود.

سه مطالبه مشخص از شهرداری تهران

شمس‌احسان در بخش پایانی تذکر خود، سه خواسته صریح را برای تسریع در روند اجرایی این پروژه مطرح کرد و اظهار کرد: شهرداری تهران ظرف مدت ۳۰ روز، نقشه راه رسمی و زمان‌بندی‌شده شامل مراحل صدور مجوز، تعیین تکلیف قراردادها و آغاز اجرا را به شورا ارائه دهد.

به اظهار کرده وی یک مسئول مشخص و پاسخگو برای جلوگیری از موازی‌کاری، پیگیری موانع حقوقی، فنی و مالی پروژه تعیین و معرفی شود.

شمس احسان با اشاره به موضوع استانداردسازی طرح احیای این پروژه تصریح کرد: در طرح جدید، رعایت ایمنی، کیفیت خدمات، دسترس‌پذیری برای افراد دارای معلولیت، نیازهای بانوان و خانواده‌ها و نیز زیرساخت‌های حمل‌ونقلی باید اولویت ویژه داشته باشد.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=52116
  • ارسال توسط :
  • 32 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای مطالبه تعیین تکلیف پارک آبی آزادگان پس از یک دهه تعطیلی بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.