• امروز : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 26 October - 2026
کل اخبار 6580

اطلاعیه ها

بهترینهای اینترنت تیم بسکتبال سه نفره به فینال نرسید آیت‏‌الله نورمفیدی: مشکلات اقتصادی تنها با توجه به “تولید داخلی” و “اقتصادمقاومتی”رفع می‌شود ۶ پرونده به ارزش ۱۲۰ میلیارد تومان در استان قم با صلح و سازش مختومه شد وعده سرخرمن ترامپ به آمریکایی‌ها: جنگ ایران که تمام شود، ارزانی می‌شود ۲۴ میلیارد ریال پروژه کشاورزی در سمنان به بهره‌برداری رسید پیام تبریک تولد کوچولوها برگزاری مراسم جهانی قالیشویان در مشهداردهال کاشان همتی: دربرابر ادعای تحریم۱۰۰ درصدی بیکار ننشستیم/مشکل تامین ارز نداریم وقتی بمب اتم زیر زمین منفجر شود چه اتفاقی می افتد+ فیلم مردم منتظر برداشتن قدم‌های اساسی در بحث رکود هستند/روحانی وعده‌ها را عملیاتی کند واقعیت قطع روابط جیبوتی با ایران چه بود؟ جزییات حریق گسترده تریلی حامل بنزین از زبان پلیس ا قرارداد ۵٫۷میلیارد دلاری شرکت دانیلی با ایران یونس امامی طلایی شد ورود مجلس به پرونده مجوز فروش نفت به چهار تراستی جشن طلاق در تهران+گزارش دانلود قالب Html رسپانسیو Fashion Boutique دانلود آهنگ جدید محسن یگانه به نام بهت قول میدم پزشکیان مطرح کرد: تنگه هرمز؛ نبض تپنده امنیت و اقتدار ایران راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان

♥0

گلف ایران در تنگنای زیرساخت/ کشور به ۱۰۰ سایت استاندارد نیاز دارد

  • کد خبر : 60098
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۰
گلف ایران در تنگنای زیرساخت/ کشور به ۱۰۰ سایت استاندارد نیاز دارد

به گزارش خبرنگار بالاسری، بالاسریداد جمشیدی، دبیرکل فدراسیون گلف سرزمین، پیش از ظهر در روز جاری در مجمع سالانه هیئت گلف استان البرز، با اشاره به پیشرفت هیئت گلف استان البرز در سال‌های اخیر اظهار کرد: این هیئت که در پیشین از نظر امکانات و زیرساخت‌ها وضعیت محدودی داشت، با تلاش مقامات و حمایت اداره […]

به گزارش خبرنگار بالاسری، بالاسریداد جمشیدی، دبیرکل فدراسیون گلف سرزمین، پیش از ظهر در روز جاری در مجمع سالانه هیئت گلف استان البرز، با اشاره به پیشرفت هیئت گلف استان البرز در سال‌های اخیر اظهار کرد: این هیئت که در پیشین از نظر امکانات و زیرساخت‌ها وضعیت محدودی داشت، با تلاش مقامات و حمایت اداره کل ورزش و جوانان استان توانسته است جایگاه خود را در ارزیابی‌های فدراسیون ارتقا دهد.

وی در ادامه با قدردانی از مدیرکل ورزش و جوانان استان، معاونان این اداره کل، مقامات استانی و اعضای مجمع اظهار کرد: گزارش عملکرد اجرایی، عملیاتی و مالی هیئت نشان می‌دهد که در سال پیشین اقدبا این حالت ارزشمندی در این مجموعه صورت گرفته است.

وی با اشاره به وضعیت هیئت گلف البرز در سال‌های پیشین اضافه کرد: این هیئت هنگام آغاز فعالیت‌های مدیریتی جدید، از زیرساخت‌های مناسبی برخوردار نبود و حتی فضای اداری مشخصی نیز در اختیار نداشت؛ با این حال با تلاش مقامات هیئت، همراهی اعضای مجمع و حمایت اداره کل ورزش و جوانان، شرایط به‌تدریج تغییر کرد.

دبیرکل فدراسیون گلف سرزمین پیگیری کرد: هیئت گلف البرز در سال‌های پیشین جایگاه پایینی در جدول ارزیابی فدراسیون داشت، با این حال هم‌اکنون با تلاش مجموعه مدیریتی استان به حدود رتبه‌های نهم و دهم رسیده و در یک‌سوم بالایی جدول قرار گرفته است.

کمبود زیرساخت، مانع توسعه گلف

جمشیدی با اشاره به کمبود زیرساخت‌های استاندارد گلف در سرزمین بیان کرد: استان البرز در کنار تهران، با وجود جمعیت قابل‌توجه و قرار گرفتن در مجاورت پایتخت، همچنان از نظر امکانات و زیرساخت‌های این رشته با محدودیت‌هایی مواجه است.

وی با اشاره به برنامه ایجاد سایت گلف در استان البرز اظهار کرد: راه‌اندازی این مجموعه می‌تواند گام مهمی برای توسعه زیرساخت‌های این رشته باشد. در تهران نیز چند مجموعه گلف فعال هستند و تعدادی دیگر در دست اجرا قرار دارند، با این حال با توجه به جمعیت سرزمین، برای توسعه گلف به زیرساخت‌های بسیار بیشتری نیاز داریم.

دبیرکل فدراسیون گلف سرزمین با تأکید بر ضرورت توسعه این رشته در میان اقشار مختلف جامعه اضافه کرد: گلف نباید ورزشی مختص یک بر اساسه اجتماعی یا گروه خاص تلقی شود؛ این رشته در ایران ظرفیت آن را دارد که به ورزشی عمومی تبدیل شود و افراد بیشتری امکان دسترسی و فعالیت در آن را داشته باشند.

جمشیدی با اشاره به دشواری‌های همگانی‌سازی گلف اظهار کرد: توسعه این رشته به دلیل نیاز به امکانات تخصصی، کار ساده‌ای نیست و فدراسیون و هیئت‌های استانی برای فراهم کردن زمینه حضور شهروندان در این ورزش تلاش زیادی کرده‌اند.

وی اضافه کرد: فدراسیون گلف در ارزیابی عملکرد وزارت ورزش و جوانان در سال پیشین رتبه پنجم را کسب کرد که نشان‌دهنده فعالیت‌های انجام‌شده در بخش‌های مختلف استانی و ملی است.

دبیرکل فدراسیون گلف نیز به حضور این مجموعه در برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد و اظهار کرد: گلف در مناسبت‌های فرهنگی مختلف حضور داشته و فدراسیون نیز در برگزاری برنامه‌های مرتبط با مراسم با این حالم شهید مشارکت کرده است.

جمشیدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گزارش مالی هیئت گلف البرز، ارائه گزارش‌های مالی مطابق ضوابط قانونی را ضروری دانست و از مقامات هیئت خواست موضوعات مالیاتی را با جدیت بیشتری پیگیری کنند.

وی هشدار داد: برخی هیئت‌های گلف به دلیل تشکیل ندادن به‌موقع پرونده مالیاتی یا انجام ندادن اقدبا این حالت لازم در موعد مقرر، با مشکلاتی مواجه شده‌اند که حتی می‌تواند دریافت خدمات و بهره‌مندی از برخی امکانات را برای آن‌ها دشوار کند.

دبیرکل فدراسیون گلف سرزمین تصریح کرد: هیئت‌های استانی باید با پیگیری به‌موقع امور مالیاتی و رعایت مقررات، از ایجاد مشکلات حقوقی و اداری در فعالیت‌های خود جلوگیری کنند.

نکته تحریریه: در متن پیاده‌سازی‌شده، برخی عبارت‌ها و آمارها مخدوش بود؛ از جمله نام دقیق سایت گلف البرز، تعداد سایت‌های فعال و در دست ساخت تهران و جزئیات رتبه‌بندی هیئت. این موارد بدون اضافه کردن اطلاعات تأییدنشده تنظیم شده‌اند. پیش از انتشار، بهتر است آمار رتبه‌ها و وضعی

ت سایت گلف را با فایل صوتی تطبیق دهید.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=60098
  • ارسال توسط :
  • 2 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای گلف ایران در تنگنای زیرساخت/ کشور به ۱۰۰ سایت استاندارد نیاز دارد بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.