• امروز : یکشنبه, ۱۰ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 1 November - 2026
کل اخبار 6561

اطلاعیه ها

زندگی مشترک یا فرار از مسئولیت؟ عکسهای دکوراسیون آشپز خانه های مدرن شعر طنز و خنده دار درباره مهمانی عید نوروز طراحی تلفن های هوشمند آینده توصیه مهم ثروتمندترین زن دنیا برای میلیاردر شدن باند سارقان ۲ هزار میلیاردی خانه‌ها در شیراز متلاشی شد ورود انسولین ایرانی به بازار تا دی‌ماه؛خودکفایی در تولید شیرخشک تا۱۴۰۷ دانلود Telegram ۳.۱۱.۲ نسخه جدید تلگرام برای اندروید ترافیک نیمه‌سنگین در محورهای مواصلاتی تهران رمان «مأمورهای نامرئی» منتشر شد علت زایمان زودرس چیست؟ تمجید سرمربی رییکا از محبی؛ او بازیکن بسیار باکیفیتی است جدیدترین مدل های کیف زنانه زمستان ۲۰۱۶ طاهری: فرهنگ دفاع مقدس باید در جامعه بیش از گذشته جریان داشته باشد برای سم زدایی از بدن چه بخوریم؟ اهدای پاداش به ۵ طلایی کشتی ایران و حسن رنگرز همکاری فناورانه برای پیوند زبان فارسی به بُن‌سازه‌های هوش مصنوعی بیمار از نگاه برخی از پزشکان! /کاریکاتور ۱۰ حرکت ورزشی مناسب برای پشت میزنشین ها تاکید وزرای خارجه ایران و ترکیه بر تداوم رایزنی‌ها برای مهار تنش تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب‌های فسفری

♥2

پاداش مدال آوران بوکس در بازی‌های آسیایی ناگویا اعلام شد

  • کد خبر : 55868
  • ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۹
پاداش مدال آوران بوکس در بازی‌های آسیایی ناگویا اعلام شد

به گزارش خبرگزاری بالاسری و به نقل از روابط عمومی فدراسیون بوکس، جلسه هیئت‌ رئیسه فدراسیون بوکس به ریاست سید روح‌الله حسینی رئیس فدراسیون در سالن جلسات این فدراسیون برپا شد و اعضای هیئت‌ رئیسه در خصوص موضوعات مختلف به بحث و تبادل نظر و اتخاذ تصمیم پرداختند. یکی از مهم‌ترین مصوبات این جلسه تعیین […]

به گزارش خبرگزاری بالاسری و به نقل از روابط عمومی فدراسیون بوکس، جلسه هیئت‌ رئیسه فدراسیون بوکس به ریاست سید روح‌الله حسینی رئیس فدراسیون در سالن جلسات این فدراسیون برپا شد و اعضای هیئت‌ رئیسه در خصوص موضوعات مختلف به بحث و تبادل نظر و اتخاذ تصمیم پرداختند.

یکی از مهم‌ترین مصوبات این جلسه تعیین پاداش مدال ‌آوران بوکس ایران در بیستمین دوره بازی‌های آسیایی ناگویا بود. بر اساس مصوبه هیئت‌ رئیسه به مدال‌ آوران طلا، نقره و برنز این رقابت‌ها به ترتیب یک میلیارد تومان، ۴۰۰ میلیون تومان و ۲۰۰ میلیون تومان پاداش نقدی اهدا خواهد شد.

نیز سید روح‌الله حسینی رئیس فدراسیون بوکس عنوان کرد در صورت کسب مدال طلای بازی ‌های آسیایی ناگویا از محل حساب شخصی خود یک واحد آپارتمان ۸۰ متری در تهران به مدال‌ آور طلای بوکس ایران اهدا خواهد کرد.

در ادامه این جلسه موضوع پاداش مدال ‌آوران بوکس ایران در رقابت‌های جهانی و آسیایی سال ۱۴۰۵ نیز مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد پاداش‌های مربوطه مطابق مصوبات هیئت ‌رئیسه پرداخت شود.

اعضای هیئت‌ رئیسه نیز در خصوص فعالیت‌ های بوکس حرفه‌ای تصمیم‌ گیری کردند. بر این اساس مقامات انجمن بوکس حرفه‌ای موظف شدند حداقل یک ماه پیش از اجرای هرگونه برنامه یا فعالیت، موضوع را به فدراسیون اطلاع دهند تا اقدبا این حالت و هماهنگی ‌های لازم در هیأت‌ رئیسه انجام شود.

نیز هیئت‌ رئیسه فدراسیون عنوان کرد فعالیت‌ های محمدلو در حوزه بوکس حرفه‌ای غیرقانونی بوده و مدارک صادر شده از سوی وی فاقد وجاهت قانونی و اعتبار است.

ضمن اینکه در این جلسه مصوب شد، مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون بوکس نیز ۲۵ آبان سال جاری در تهران برگزار شود.

در پایان جلسه خانی به عنوان عضو جدید هیأت‌ رئیسه فدراسیون بوکس و نماینده بخش دانشجویی معرفی شد.

در این نشست محمدرضا غلامزاده دبیرکل فدراسیون گلبو جانپور خزانه‌ دار و حسین رحمتی، احمد میرزایی و شاه‌ حسینی و اعضای افتخاری هیأت‌ رئیسه نیز حضور داشتند.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=55868
  • ارسال توسط :
  • 33 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای پاداش مدال آوران بوکس در بازی‌های آسیایی ناگویا اعلام شد بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.