• امروز : جمعه, ۲۴ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 16 October - 2026
کل اخبار 6433

اطلاعیه ها

جنگنده‌های سعودی مناطق مختلف یمن را بمباران کردند فراری دادن پسر نتانیاهو از آمریکا از ترس کشته شدن کم خوابی را نمی توانید جبران کنید تغییر بانک اهداف سعودی به سمت غیرنظامیان و گسترش میدان پاسخ انصارالله جوکهای خنده دار تلگرام واتساپ اینستاگرام دختر مهناز افشار در آغوش مادرش زن ها واقعا چه می خواهند چگونه ریشه موهایم را رنگ کنم؟ فیلم/ دی کاپریو درباره تروریست پروری وهابی ها چه می گوید! سرلشکر وحیدی: هیچ قدرت فرامنطقه‌ای حق ندارد در تنگه هرمز مداخله نماید سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد باخت النصر در شب بد مهدی قائدی در امارات اطلاعات شما درباره لایه ازون چقدراست؟ دادستان کل کشور: دریافت غرامت جنگ تا حصول نتیجه دنبال می شود باقری: ایران در شمار چهار قدرت برتر جهان قرار گرفته است تصاویر تسلیم شدن مزدوران سعودی به نیروهای مسلح یمن کارهای آسیب زننده با فرش منزل روایت وزارت خارجه عربستان از رایزنی بن فرحان و روبیو درمان ساده یبوست مزدوران تحت حمایت اسرائیل در سوریه به جان هم افتادند ادامه ناکامی‌های فوتبال ایران؛ تیم ملی برابر ازبکستان باخت

♥4

هوای آلوده هم باعث چاقی می شود

  • کد خبر : 32566
  • ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۵:۲۱
هوای آلوده هم باعث چاقی می شود

[ad_۱] مطالعه جدید محققان نشان می دهد نه تنها زیاد خوردن، بلکه هوای آلوده هم موجب اضافه وزن و چاقی، مشکلات قلبی عروقی و بدکاری متابولیک می شود.   طبق مطالعه دانشگاه دوک کارولینای شمالی، نوع محل زندگی و هوای که به ریه شما وارد و خارج می شود در چاقی شما نقش دارد.محققان در […]

[ad_۱]

مطالعه جدید محققان نشان می دهد نه تنها زیاد خوردن، بلکه هوای آلوده هم موجب اضافه وزن و چاقی، مشکلات قلبی عروقی و بدکاری متابولیک می شود.

  طبق مطالعه دانشگاه دوک کارولینای شمالی، نوع محل زندگی و هوای که به ریه شما وارد و خارج می شود در چاقی شما نقش دارد.محققان در این مطالعه دریافتند موش های آزمایشگاهی که هوای به شدت آلوده پکن را استنشاق کرده بودند، دچار اضافه وزن شده و مشکلات قلبی عروقی و بدکاری متابولیکی را بعد از سه تا هشت هفته قرارگیری در معرض این آلودگی تجربه نمودند.

در این مطالعه، موش های باردار و جنین شان در دو محفظه قرار داده شدند؛ یک محفظه در معرض هوای بیرونی پکن بود و محفظه دیگر دارای فیلتر هوا برای حذف ذرات آلودگی هوا بود.

بعد از ۱۹ روز، ریه ها و کبد موش های باردار قرار گرفته در معرض هوای آلوده، سنگین تر شده و التهاب بافت بیشتری را نشان می داد. این موش ها، دارای ۵۰ درصد کلسترول LDL بیشتر، ۴۶ درصد تری گلیسیرید بیشتر، و ۹۷ درصد کلسترول کل بیشتر بودند. میزان مقاومت انسولین آنها هم که عامل بروز دیابت نوع ۲ است، به مراتب بیشتر از موش های بود که در معرض هوای پاک قرار داشتند.

همه این معیارها بیانگر این نتیجه گیری است که قرارگیری در معرض آلودگی هوا منجر به بدکاری متابولیتی که سراغاز چاقی است می شود. در حقیقت موش های باردار قرارگرفته در معرض آلودگی هوا در پایان دوره بارداری شان به مراتب سنگین تر بودند با اینکه رژیم غذایی هر دو گروه مشابه بود.

نتایج مشابه در مورد جنین این موش های باردار هم نشان داده شد. نتایج نشان داد که تاثیرات منفی آلودگی هوا بعد از سه هفته کمتر مشاهده شد و بعد از گذشت هشت هفته قابل توجه تر بود. این موضوع بیانگر این مسئله است که قرارگیری طولانی مدت در معرض آلودگی هوا بیشتر در ایجاد تغییرات التهابی و متابولیتی که در نهایت منجر به اضافه وزن می شود، نقش دارد.

بعد از گذشت ۸ هفته، موش های ماده و نر قرارگرفته در معرض آلودگی هوا در مقایسه با موش های قراگرفته در معرض هوای پاک، به ترتیب ۱۰ و ۱۸ درصد سنگین تر شده بودند.

[ad_۲]

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=32566
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0