• امروز : پنجشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 15 October - 2026
کل اخبار 6428

اطلاعیه ها

آیت‌الله اسلامی:ایستادگی مردم مانع باقی‌ماندن خاک ایران در دست دشمن شد گزارش‌ها از حمله موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در منطقه مجموعه ای جدید از عکس نوشته های زیبا و درجه یک عاشقانه جریانات مرطوب در خوزستان تا اواخر وقت فردا تداوم دارد همسر خوش تیپ‎ترین مجری تلویزیون چکاره است؟+تصاویر هیأت ریاض بدون پیش‌شرط به ژنو می‌رود؟ دانلود آهنگ جدید ناصر صدر بنام بی راهه دومین جلسه تمرینی ملی پوشان فوتبال با حضور میهمانان نوجوان صدای مردی از ۵۳ قرن پیش بازسازی شد شیک ترین مدل کفش کتانی مخصوص بهار قربانی: مخالف حضور گودرزی و خلیفه در استقلال هستم؛ از نتیجه راضی‌ام عکسهای مدل اتاق خواب لوکس همراه دکوراسیون سلطنتی عجیب ترین موارد طلاق در عربستان سعودی آیا Mac من آلوده شده است؟ کارشناس لبنانی:اسرائیل از گازهای سمی برای اشغال علی‌الطاهر استفاده کرد زیباترین مدل جواهرات طرح گل سرخ سهمیه فولاد «ب» در لیگ دسته اول حفظ شد مهم‌ترین تفریحگاه شهر دامغان کجاست؟ تحول در زنجیره ارزش زعفران و گیاهان دارویی خراسان رضوی عکس های خفن فریال در برنامه استیج + بیوگرافی کامل اولین گوشی هوشمند ماهواره‌ای در کشور چین تولید شد!

♥2

شیخ الفهداوی: راه شهدا و اهل‌بیت(ع) مسیر وحدت امت اسلامی است

  • کد خبر : 53086
  • ۰۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۹
شیخ الفهداوی: راه شهدا و اهل‌بیت(ع) مسیر وحدت امت اسلامی است

به گزارش خبرنگار بالاسری، شیخ کامل الفهداوی، شامگاه جمعه در اجتماع شبانه شهروندان آستارا با تأکید بر ضرورت پایبندی امت اسلامی به مسیر حق، شهدا و اهل‌بیت(ع) را الگوی حقیقی راه مستقیم دانست و اظهار کرد: در روز جاری جهان به دو جبهه تقسیم شده است؛ جبهه آمریکا و اسرائیل و جبهه مجاهدان و ملت‌های […]

به گزارش خبرنگار بالاسری، شیخ کامل الفهداوی، شامگاه جمعه در اجتماع شبانه شهروندان آستارا با تأکید بر ضرورت پایبندی امت اسلامی به مسیر حق، شهدا و اهل‌بیت(ع) را الگوی حقیقی راه مستقیم دانست و اظهار کرد: در روز جاری جهان به دو جبهه تقسیم شده است؛ جبهه آمریکا و اسرائیل و جبهه مجاهدان و ملت‌های مقاوم.

وی با اشاره به آیات قرآن کریم، مسیر مومنان را همان راه انبیا، شهدا و رهبران مقاومت دانست و اظهار کرد: کسانی که جان خود را در راه خدا تقدیم کردند، در روز جاری پرچم‌داران راه مستقیم هستند و اگر خون شهدا نبود، اسرائیل در تهران، بغداد و لبنان جولان می‌داد.

الفهداوی اضافه کرد: راه مومنان، راه جهاد، وحدت و ایستادگی در برابر تفرقه و طایفه‌گرایی است و امت اسلامی باید مراقب باشد که اختلافات مذهبی، سرزمینها را دچار بحران نکند.

سخنگوی مجلس الرباط المحمدی عراق با بیان اینکه در روز جاری تاریخ به دو بخش تقسیم شده است، اظهار کرد: در یک طرف آمریکا، اسرائیل و کسانی قرار دارند که زمین‌های خود را در اختیار پایگاه‌های آمریکایی گذاشته‌اند و در طرف دیگر مجاهدانی هستند که خون خود را برای وحدت امت اسلامی تقدیم کرده‌اند.

وی با اشاره به قیام با این حالم حسین(ع) اظهار کرد: حق با تعداد افراد سنجیده نمی‌شود؛ روزی با این حالم حسین(ع) در حالی از شهر خود خارج شد که بر سبیل حق بود و امت، یاری نکرد و در برابر ایشان ایستاد.

الفهداوی با انتقاد از تلاش برخی جریان‌ها برای دور کردن شهروندان از فرهنگ عاشورا اضافه کرد: نمی‌خواهند از قهرمانانی چون حرّ ریاحی و جون سخنی اظهار کرده شود تا روح مقاومت در امت زنده نماند.

محور مقاومت؛ ادامه‌دهندگان پرچم عاشورا

سخنگوی مجلس الرباط المحمدی عراق با تأکید بر اینکه ایستادگان در محور مقاومت، پرچم با این حالم حسین(ع) و شعار «هیهات منّا الذلّه» را برافراشته‌اند، اظهار کرد: کسانی که در برابر کشتار و قتل‌عام آمریکا و اسرائیل ایستاده‌اند، همان‌هایی هستند که محبت با این حالم حسین(ع) را در دل دارند و تا بازگشت امت به خانه اهل‌بیت پیامبر(ص) مقاومت خواهند کرد.

وی با اشاره به حدیث «حسین منی و أنا من حسین» اضافه کرد: پیامبر در آخرین روزهای زندگی خود وصیت کرد که امت باید حول محور اهل‌بیت(ع) جمع شود و از تفرقه دوری کند. راه خدا و راه رسول‌الله همان راهی است که اهل‌بیت به دنبالشاپیش آن ایستادند.

شیخ کامل الفهداوی در پایان با بیان اینکه پیروزی نزدیک است، اظهار کرد: ان‌شاءالله نصرت الهی برای مومنان، مجاهدان و صادقانی که در برابر ظلم آمریکا و اسرائیل ایستاده‌اند، خواهد رسید.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=53086
  • ارسال توسط :
  • 33 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای شیخ الفهداوی: راه شهدا و اهل‌بیت(ع) مسیر وحدت امت اسلامی است بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.