• امروز : یکشنبه, ۸ شهریور , ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 30 August - 2026
اخبار امروز : 22
1

سردرد، عارضه دوربین‌های واقعیت مجازی

  • کد خبر : 38109
  • ۱۷ شهریور ۱۳۹۵ - ۵:۴۶
سردرد، عارضه دوربین‌های واقعیت مجازی

[ad_1] ممکن است در چشم‌انداز درخشانتان از آینده واقعیت مجازی کمی تامل کنید. هر چند دنیای واقعیت مجازی یا VR در حال گسترش است و شرکت‌ها بدنبال بهره‌گیری سریع‌تر از این فناوری هستند، اما برخی اخبار نشان می‌دهد که شاید لازم باشد در چشم‌انداز خود برای استفاده از واقعیت کمی تامل کنیم. گزارش سردردهای خریداران […]

[ad_1]

ممکن است در چشم‌انداز درخشانتان از آینده واقعیت مجازی کمی تامل کنید.

سردرد، عارضه دوربین‌های واقعیت مجازی

هر چند دنیای واقعیت مجازی یا VR در حال گسترش است و شرکت‌ها بدنبال بهره‌گیری سریع‌تر از این فناوری هستند، اما برخی اخبار نشان می‌دهد که شاید لازم باشد در چشم‌انداز خود برای استفاده از واقعیت کمی تامل کنیم.

گزارش سردردهای خریداران هدست‌های واقعیت مجازی دو شرکت اوکلوس‌ریفت و اچ.تی.سی‌وایو، مشتریان جدید را برای خرید این هدست‌ها با تردید موجه کرده است.

در مورد ریفت، این شرکت به عنوان غرامت قول حمل‌ و نقل رایگان به پیش‌خریداران خود را داده است اما مشکل اینجاست که تا این امتیاز تنها بعد از دوازدهم آوریل قابل استفاده است و چندان کاربران را راغب نکرده است، و به گسترش شمار مشتریان کمکی ننموده است.

همچنین صاحبان هدست وایو هم گزارشی در مورد این مشکلات تهیه کرده‌اند مبنی بر این که با این که از کارت‌هایشان استفاده نمی‌کنند، اما با کمال تعجب از اعتبار کارت‌های اعتباریشان کم می‌شود.

نکته عجیب اینکه برخی کاربران از بروز “سکسکه” بدلیل استفاده از این هدست‌ها نام برده‌اند که نتیجتا به عاملی برای منصرف‌‌ شدن برخی دیگر از خریداران هدست‌های واقعیت مجازی تبدیل شده است.
در هر حال بنظر می‌کسد این فناوری جدید، همچنان راهی طولانی برای رفع مشکلات فعلی و استفاده بدون عوارض و کاربردهای گوناگون دارد.

[ad_2]

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=38109
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0