• امروز : یکشنبه, ۲۶ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 18 October - 2026
کل اخبار 6470

اطلاعیه ها

انهدام پهپاد ارتش سعودی درآسمان یمن عکس جدید الهام کردا و همسرش سعید چنگیزیان از بازیگران سینما جنجال عروسی مجلل دختر سوری در لبنان قابل توجه کندذهن‌ها! لیگ برتر فوتبال – پرسپولیس و ملوان قالیباف: کشورهای منطقه باید آینده خود را به دستان خود بسپارند کمیته ملی المپیک به فاطمه محیطی زاده ۲.۵ میلیارد پاداش داد ❤ ღ❤ ღ❤شعرღ❤ ღ عکسهای احساسی در مورد عشق بین پدر و دختر موشک ایرانی موضوع نخستین شماره کتاب‌مجله "آورد" حماسه حضور زاهدانی ها در شب ۱۸۹ پروین درباره دربی چه گفت؟ زخمی شدن چند فلسطینی در حملات ارتش اسرائیل به نوار غزه ۲۰ تصویر برتر نشنال جئوگرافی ۲۰۱۵ راگبی زنان ایران+ تصاویر نوری مالکی: نشانه‌هایی از توطئه تجزیه عراق دیده می‌شود گدای سوار بر ماشین ۲۰۰ میلیون تومانی! +تصاویر ازدواج همزمان این زن با ۲ برادر! +عکس عیادت فردوسی‌پور از آقای گل فوتسال جهان + عکس امام جمعه کازرون: دوران «بزن و دررو» آمریکا تمام شده است آغاز مرحله اجرایی طرح ملی «ارمغان مهر» در سراسر کشور

♥0

افشاگری دروازه‌بان سابق فولاد؛ برای جدایی قید ۱۰۵ هزار دلار را زدم!

  • کد خبر : 59760
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱:۱۰
افشاگری دروازه‌بان سابق فولاد؛ برای جدایی قید ۱۰۵ هزار دلار را زدم!

به گزارش خبرنگار بالاسری، «اوتکیر یوسوپوف» دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ازبکستان در اظهار کردگویی از چشم‌پوشی از ۱۰۵ هزار دلار دستمزد برای جدایی از باشگاه ایرانی (فولاد خوزستان) تصمیم خود برای بازگشت به تیم نوبهار صحبت کرد. ۱۰۵ هزار دلار را بخشیدم و ۱۵۰ هزار دلار هم بابت انتقال پرداخت شد او در اظهار کردگو […]

به گزارش خبرنگار بالاسری، «اوتکیر یوسوپوف» دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ازبکستان در اظهار کردگویی از چشم‌پوشی از ۱۰۵ هزار دلار دستمزد برای جدایی از باشگاه ایرانی (فولاد خوزستان) تصمیم خود برای بازگشت به تیم نوبهار صحبت کرد.

۱۰۵ هزار دلار را بخشیدم و ۱۵۰ هزار دلار هم بابت انتقال پرداخت شد

او در اظهار کردگو با رسانه «kun» ازبکستان در رابطه با جدایی از فولاد خوزستان اظهار کرد: من در بازی تیم ملی مقابل ایران مصدوم شدم. پس از آن تحت عمل جراحی قرار گرفتم و دوره نقاهت و بازتوانی را پشت سر گذاشتم. وقتی به باشگاهم برگشتم، روی نیمکت بودم. از آنجا که جام جهانی نزدیک می‌شد، به‌شدت به حضور در مسابقات و بازی کردن نیاز داشتم. به همین دلیل تصمیم گرفتم جدا شوم.

یحیی گل‌محمدی سرمربی ما انسان بسیار خوبی بود. نزد او رفتم و شرایط را تشریح کردم. او اظهار کرد: نه، ما به تو نیاز داریم. بمان، بازی خواهی کرد. با این حال در اعماق وجودم می‌خواستم از باشگاه جدا شوم.

یوسوپوف تشریح کرد: از ازبکستان هم تیم‌های مختلفی با من تماس می‌گرفتند و پیشنهادهایی ارائه می‌دادند. به‌ویژه باشگاه‌های نمنگان علاقه زیادی به جذب من داشتند. با اینکه به آن‌ها می‌اظهار کردم هنوز تکلیفم با باشگاه ایرانی مشخص نشده است، می‌اظهار کردند بیا و قرارداد امضا کن؛ اگر نتوانستی شرایطت را حل کنی، قرارداد را فسخ می‌کنیم. در نهایت نزد رئیس باشگاه رفتم و شرایط را برایش تشریح کردم. اظهار کردم باید برای جام جهانی آماده شوم و به‌طور منظم بازی کنم. او پاسخ داد: «اگر سرمربی اجازه بدهد، با جدایی‌ات موافقت می‌کنم.»

نزد سرمربی رفتم و او موافقت کرد. دوباره پیش رئیس باشگاه برگشتم، با این حال این بار اظهار کرد سرمربی اجازه نداده است. این وضعیت مدتی ادامه داشت؛ نه پولم را می‌دادند و نه اجازه جدایی می‌دادند.

* چه میزان از دستمزدتان را دریافت نکردید؟

۱۰۵هزار دلار.

* یعنی برای اینکه بتوانید جدا شوید، از ۱۰۵ هزار دلار چشم‌پوشی کردید؟

بله. به رئیس باشگاه اظهار کردم این پول را می‌بخشم و باشگاه نوبهار هم مبلغی بابت انتقال من پرداخت خواهد کرد. من مجوز کتبی سرمربی را دریافت کرده بودم و پس از آن مبلغ انتقال از تاشکند واریز شد.

* مبلغ انتقال چقدر بود؟

۱۵۰ هزار دلار. روز بعد وسایلم را جمع کردم و به باشگاه رفتم. از مقامات باشگاه خواستم برای بازگشتم بلیت هواپیما تهیه کنند، با این حال آن‌ها اظهار کردند رئیس باشگاه دستور داده است که برایم بلیت نخرند. خیلی عصبانی شدم. راننده شخصی داشتم و از او کمک خواستم. به فرودگاه رفتم و بلیت پرواز به تاشکند از مسیر دبی را خریدم. روز بعد پرواز کردم و به ازبکستان برگشتم. سه یا چهار روز بعد از خروج من جنگ در ایران آغاز شد.

با جلال‌الدین ماشاریپوف تماس گرفتم و از رستم آشورماتوف هم پرسیدم کجا هستند. رستم اظهار کرد یک روز پیش از آن به دبی آمده است. سایر بازیکنان ازبکستانی ما همچنان در ایران بودند، با این حال آن‌ها هم بعداً از مسیرهای مختلف به سرزمین بازگشتند.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=59760
  • ارسال توسط :
  • 3 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای افشاگری دروازه‌بان سابق فولاد؛ برای جدایی قید ۱۰۵ هزار دلار را زدم! بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.