• امروز : چهارشنبه, ۲۲ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 14 October - 2026
کل اخبار 6424

اطلاعیه ها

ازسرگیری پروازهای ایران، موجب تقویت مشارکت بغداد با واشنگتن می‌شود منابع بازآفرینی شهری برای توسعه حسینیه اعظم زنجان افزایش یابد حضور جمعی از هنرمندان در کنسرت محمد علیزاده + عکس‌ها نکونام: با تمرکز بالا به مصاف استقلال خوزستان می‌رویم روایتی تکان دهنده از امام صادق در مورد صاحب خانه ها نماینده روسیه: تحریم‌های «اسنپ‌بک» علیه ایران وجاهت قانونی ندارد امیر مطاعی با شکستن رکورد ملی به فینال ۵۰ متر قورباغه رسید اوزیل بهترین لژیونر آلمانی شد جلوگیری از آسیب بدن در برابرگرما با این لباس ختنه کردن پسرها چرا و چگونه؟ مدیران «قلم طلایی» از شفافیت فرار می کنند کاروان ایران با طلای عبدولی به جایگاه پنجم جدول مدالی صعود کرد بختیاری‌زاده: استقلال در هر شرایطی برای قهرمانی می‌جنگد موقوفه یک هکتاری در شهرستان جم تثبیت و تحویل شد بهترین روش شستن فرش قالی (+) خانه تکانی عید نوروز +عکس تصویر شب آرزوها ، لیله الرغائب ، دعا ومناجات ، عکسهای تابوت خالی آیت الله هاشمی در دستان مردم لطیفه های کودکانه زور امیدهای ایران و چین به هم نرسید وزیر ارتباطات: هیچ شبکه اجتماعی را فیلتر نمی‌کنیم سخنرانی ترامپ در سازمان ملل؛ تکرار گزافه‌گویی‌ و توهمات ضدایرانی

♥1

گردوخاک و وزش باد شدید در انتظار قم؛ دما یکشنبه افزایش می‌یابد

  • کد خبر : 53106
  • ۰۸ شهریور ۱۴۰۵ - ۱:۴۹
گردوخاک و وزش باد شدید در انتظار قم؛ دما یکشنبه افزایش می‌یابد

محمدجواد ترابیان کارشناس هواشناسی قم با تشریح آخرین وضعیت نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی استان قم اظهار کرد: بررسی داده‌های هواشناسی نشان می‌دهد در روز جاری شنبه آسمان استان صاف تا کمی ابری خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد و غبار محلی رخ می‌دهد. وی اضافه کرد: وزش باد در در روز جاری شنبه از […]

محمدجواد ترابیان کارشناس هواشناسی قم با تشریح آخرین وضعیت نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی استان قم اظهار کرد: بررسی داده‌های هواشناسی نشان می‌دهد در روز جاری شنبه آسمان استان صاف تا کمی ابری خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد و غبار محلی رخ می‌دهد.

وی اضافه کرد: وزش باد در در روز جاری شنبه از سمت شرق خواهد بود و سرعت آن بین ۲۵ تا ۴۵ کیلومتر بر ساعت پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس هواشناسی استان قم اظهار کرد: حداقل دمای شهر قم در روز شنبه ۲۵ درجه سانتی‌گراد و حداکثر دما نیز ۴۰ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی شده است.

ترابیان پیگیری کرد: روند تغییرات دمایی طی در روز جاری و فردا کاهشی خواهد بود با این حال از روز یکشنبه بار دیگر شاهد افزایش دما در استان خواهیم بود.

گردوخاک یکشنبه قم را فرا می‌گیرد

وی با اشاره به پیش‌بینی وضعیت جوی استان در روز یکشنبه بیان کرد: آسمان قم در این روز صاف تا قسمتی ابری خواهد بود با این حال در برخی ساعات وزش باد شدید و وقوع گردوخاک انتظار می‌رود.

کارشناس هواشناسی استان قم اضافه کرد: سرعت وزش باد در روز یکشنبه نسبت به روز قبل افزایش می‌یابد و باد شرقی با سرعتی بین ۴۵ تا ۶۵ کیلومتر بر ساعت در استان خواهد وزید.

ترابیان اظهار کرد: از دیگر تغییرات جوی پیش‌بینی‌شده برای روز یکشنبه، افزایش ابر در ساعات شب است که در نقشه‌های هواشناسی استان مشاهده می‌شود.

وی پیگیری کرد: حداقل دمای شهر قم در روز یکشنبه ۲۵ درجه و حداکثر دما ۴۲ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی شده که بیانگر افزایش دما نسبت به روز شنبه است.

جمکران گرم‌ترین نقطه استان بود

وی نیز با اشاره به ثبت دما در ۲۴ ساعت پیشین اظهار کرد: بر اساس اطلاعات ثبت‌شده ایستگاه‌های هواشناسی، شکوهیه با ثبت دمای ۱۹.۸ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین صبحگاه استان قم را به خود اختصاص داد.

کارشناس هواشناسی استان قم اضافه کرد: جمکران نیز با ثبت دمای ۴۴ درجه سانتی‌گراد، گرم‌ترین نقطه استان در ساعات بعدازظهر پیشین بود.

ترابیان تصریح کرد: با توجه به تغییرپذیری شرایط جوی، تغییرات احتمالی به دنبالش‌بینی‌ها و اطلاعات تکمیلی در بولتن‌های روزهای پیش رو لحاظ و اعلام خواهد شد.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=53106
  • ارسال توسط :
  • 37 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای گردوخاک و وزش باد شدید در انتظار قم؛ دما یکشنبه افزایش می‌یابد بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.