• امروز : پنجشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 15 October - 2026
کل اخبار 6428

اطلاعیه ها

نفت ۱۱۰ دلاری بازارهای سهام و اوراق آمریکا را به هم ریخت طرز تهیه میگو و قارچ سوخاری دانلود نرم افزار افزایش حافظه رم برای اجرای روان بازی ها در اندروید دانلود آهنگ جدید فریدون آسرایی بنام مستی معنای نام حیوانات روی هر سال چیست؟ وزیر بهداشت زنگ آغاز سال تحصیلی جدید را نواخت تم iOS ۷ Theme HD Concept ۸ in ۱ بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ – ناگویا برق ۴۵ خانه پای ۶ ماینر غیرمجاز در مهدیشهر کارشناس لبنانی:اسرائیل از گازهای سمی برای اشغال علی‌الطاهر استفاده کرد علی دایی در کنار رئیس مجلس + عکس نحوه اس ام اس شدن تخلف و جریمه رانندگی توسط دوربین باخت النصر در شب بد مهدی قائدی در امارات مزایای پوشیدن کفش پیلاتش تأکید وزیر اقتصاد بر تسریع در واگذاری اموال مازاد دولت اس ام اس و جوک های خنده دار عید نوروز ۹۵ مردم سوریه تأثیر آتش بس را درک کرده‌اند ان بی سی: ۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند سقوط آزاد با ویلچر ! جنگ هم صادرات نفت ایران را متوقف نکرد امام جمعه بوشهر: روحانیت در همه عرصه‌های جهاد ترکیبی نقش‌آفرین باشد

♥3

پیروزی نماینده تکواندو ایران در یک مبارزه مجازی

  • کد خبر : 58461
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۵ - ۴:۴۸
پیروزی نماینده تکواندو ایران در یک مبارزه مجازی

به گزارش خبرنگار بالاسری، رقابت های تکواندو بیستمین دوره بازی های آسیایی در روز جاری (جمعه ۱۰ بالاسری) با برگزاری دومین روز رقابت های تکواندو پیگیری شد و طی آن برای نخستین بار مسابقه مجازی تکواندو در این بازی ها اجرا شد. در این مبارزه مجازی، امیر سینا بختیاری مقابل جسوربیک از ازبکستان قرار گرفت […]

به گزارش خبرنگار بالاسری، رقابت های تکواندو بیستمین دوره بازی های آسیایی در روز جاری (جمعه ۱۰ بالاسری) با برگزاری دومین روز رقابت های تکواندو پیگیری شد و طی آن برای نخستین بار مسابقه مجازی تکواندو در این بازی ها اجرا شد.

در این مبارزه مجازی، امیر سینا بختیاری مقابل جسوربیک از ازبکستان قرار گرفت و موفق شد وی را طی دو راند پی به دنبال شکست دهد تا کار به راند سوم نکشد.

در این روش مبارزه مجازی دو کارشناس با نصب تجهیزات الکترونیکی بر روی پا، سر و دست تکواندو کاران، هر تکواندو کار با عینک مخصوصی که بر صورت دارد مبارزه فضای مجازی بدون برخورد و ضربه زدن با یکدیگر را تجربه می کنند.

در این روش شیاپچانگ مستطیل شکل به دو بخش مربع تقسیم شده و هر تکواندو کار در محدوده خود و بدون برخورد با حریف با توجه به نصب تجهیزات رد یابی بر دست و صورت و پا با رقیبش که چند متر آنطرف تر است مبارزه می کند و مانیتور نمایشگر هم مبارزه مجازی این دو و امتیازات رد و بدل شده را به تصویر می کشد و در نهایت تکواندو کاران با جدا کردن تجهیزات نصب شده بر خود دوباره به شیاپچانگ بر می گردند تا داور نفر برنده را اعلام کند.

رقابت‌های «تکواندو مجازی» برای نخستین‌بار در تاریخ بازی‌های آسیایی، در روز جاری در چارچوب بازی‌های آسیایی آیچی-ناگویا برگزار می‌شود؛ رویدادی تازه که ورزش سنتی تکواندو را با فناوری واقعیت مجازی (VR) پیوند زده و ایران نیز در این اتفاق تاریخی نماینده دارد.

تکواندو مجازی (Virtual Taekwondo) یکی از رشته‌های جدید بیستمین دوره بازی‌های آسیایی است که با تأیید شورای المپیک آسیا وارد برنامه رسمی این رقابت‌ها شده است.این رشته در محیطی غیرتماسی برگزار می‌شود و ورزشکاران با استفاده از هدست واقعیت مجازی و تجهیزات ردیابی حرکات، تکنیک‌های واقعی خود را به یک فضای دیجیتال منتقل می‌کنند. در نتیجه، برخلاف تکواندوی سنتی، مبارزان بدون تماس فیزیکی با یکدیگر، در یک میدان مجازی به رقابت می‌پردازند.

در واقع ورود این رشته به بازی‌های آسیایی را می‌توان یکی از نشانه‌های تغییر چهره رقابت‌های ورزشی در عصر فناوری دانست؛ جایی که مهارت‌های فیزیکی ورزشکار با واقعیت مجازی و فناوری ردیابی حرکات ترکیب شده است.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=58461
  • ارسال توسط :
  • 33 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای پیروزی نماینده تکواندو ایران در یک مبارزه مجازی بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.