• امروز : یکشنبه, ۱۰ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 1 November - 2026
کل اخبار 6568

اطلاعیه ها

دانلود آهنگ جدید فرزاد فتاحی با نام کجا غصه نخور،دمنوش بخور واکنش عراقچی به پنهان کاری سنتکام از خسارات وارد آمده به ارتش آمریکا میزبانی موکب‌ها از عزاداران حضرت معصومه(س) در قم سلفی جدید “سحر قریشی و فرزاد حسنی” +عکس روش های درمان جوش صورت و بدن دروغ بزرگ ترامپ درباره هرمز/ اوج استیصال در برابر ایستادگی ایران نجمه سازنچیان به مرحله یک هشتم صعود کرد بوی مهر و حساب‌وکتاب خانواده‌ها؛ هزینه تحصیل چندفرزندی‌ها چقدر است؟ مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک چه مضراتی دارد؟ کوهستک سند رسوایی و دروغگویی آمریکا ببینید|پاسخ کوبنده به ادعای نیروی دریایی آمریکا درباره تنگه هرمز محلولی خانگی ومعجزه آسا برای کوچک کردن بینی خطیب‌زاده : ما در یک نبرد میهنی و انقلابی قرار داریم واژگونی مرگبار خودروی پراید در مشهد عکس دختر و داماد اکبر عبدی این ۲ نوشیدنی برای کبد چرب مفید است پزشکیان: وقت عبور از نظریه‌پردازی و تبدیل راهکارهای بهره‌وری به اجراست اعلام سیدبندی مسابقات انتخابی جام ملت‌های نوجوانان آسیا بیوگرافی و زندگینامه لیونل مسی وقتی یک عکس، سواد رسانه‌ای را به عصر دایناسور می‌برد

♥2

مجلس نمایندگان آمریکا برای سومین بار رای به پایان جنگ علیه ایران داد

  • کد خبر : 56030
  • ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۹:۴۹
مجلس نمایندگان آمریکا برای سومین بار رای به پایان جنگ علیه ایران داد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری بالاسری، مجلس نمایندگان آمریکا برای سومین بار به پایان دادن به جنگ با ایران رأی داد و قطعنامه‌ای را در خصوص اختیارات جنگی تصویب کرد که مانع از ادامه اقدبا این حالت نظامی دونالد ترامپ، رئیس دولت تروریستی آمریکا بدون مجوز کنگره می‌شود. بر اساس گزارش “آسوشیتدپرس”، نتیجه رأی‌گیری که […]

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری بالاسری، مجلس نمایندگان آمریکا برای سومین بار به پایان دادن به جنگ با ایران رأی داد و قطعنامه‌ای را در خصوص اختیارات جنگی تصویب کرد که مانع از ادامه اقدبا این حالت نظامی دونالد ترامپ، رئیس دولت تروریستی آمریکا بدون مجوز کنگره می‌شود.

بر اساس گزارش “آسوشیتدپرس”، نتیجه رأی‌گیری که اواخر سه‌شنبه با آمار ۲۲۰ رأی موافق در برابر ۲۰۴ رأی مخالف صورت گرفت، مشابه تلاش‌های پیشین در تابستان امسال بود؛ با این تفاوت که تعداد اندکی از جمهوری‌خواهان نیز به تمام دموکرات‌ها پیوستند تا به این درگیری پایان دهند. هیچ‌یک از این قطعنامه‌ها تهم‌اکنون به میز رئیس‌جمهور نرسیده‌اند، چرا که ترامپ تقریباً به‌طور قطع این مصوبه را وتو می‌کرد.

“ست مولتون”، نماینده دموکرات از ایالت ماساچوست که در دوران جنگ عراق به عنوان تفنگدار دریایی خدمت کرده و پیگیر این قطعنامه بوده است، اظهار کرد: «یادتان هست دونالد ترامپ می‌اظهار کرد این جنگ تنها چند هفته طول می‌کشد؟»

او اظهار داشت که زمان آن فرا رسیده است که کنگره «به‌جای سرسپردگی در برابر یک دولت جنگ‌طلب دیگر، واقعاً پرسش‌های دشواری را مطرح کند؛ همان‌طور که قانون اساسی ما را به آن ملزم کرده است.»

آخرین رأی‌گیری در مورد اختیارات جنگی پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای

این اقدام احتمالاً آخرین رأی‌گیری مجلس نمایندگان آمریکا در مورد جنگ علیه ایران پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای است؛ انتخاباتی که در آن، درگیری‌های برون مرزی نقش مهمی در کارزارهای سیاسی ایفا می‌کند. جنگی که ترامپ در ۲۸ فوریه شروع کرد، به درازا کشیده و با تبادل حملات موشکی مرگبار، نزدیک به هفت ماه است که ناحیه را دچار آشوب کرده است.

قانون‌گذاران در پایان هفته راهی حوزه‌های انتخابیه خود می‌شوند تا تقریباً به‌صورت تمام‌وقت به تبلیغات انتخاباتی بپردازند؛ چرا که کمتر از ۵۰ روز تا انتخاباتی که سرنوشت کنترل کنگره را تعیین می‌کند، باقی مانده است.

رأی‌دهندگان با قیمت‌های بالا، به‌ویژه قیمت بنزین در جایگاه‌های سوخت، دست‌به‌گریبان هستند؛ چرا که این درگیری، جریان منابع نفتی را در تنگه حیاتی هرمز مختل کرده است.

دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه عنوان کرد که هزینه این جنگ تا اول اوت از مرز ۳۸ میلیارد دلار پیشین است و پیش‌بینی می‌شود بسته به شدت درگیری‌ها، هزینه‌ای ماهانه بین ۲ تا ۳ میلیارد دلار داشته باشد. این دفتر نیز پیش‌بینی کرد که به دلیل این جنگ، نرخ تورم در آستانه سال ۲۰۲۷، ۰.۵ واحد درصد بالاتر از حد انتظار خواهد بود.

ترامپ پیش‌تر وعده داده بود که در صورت پیروزی برای دومین دوره حضور در کاخ سفید، ایالات متحده را درگیر جنگ‌های خارجی نکند؛ هم‌اکنون اقدبا این حالت او علیه ایران، فشاری بر حزب جمهوری‌خواه که کنترل مجلس نمایندگان و سنا را در دست دارد، وارد کرده است. بر اساس نظرسنجی مشترک «آسوشیتدپرس» و «نورک» (AP-NORC) در ماه ژوئیه، اکثر آمریکایی‌ها معتقدند که جنگ با ایران ارزش جنگیدن را نداشته است.

در اقدبا این حالت پیشین مجلس، چهار جمهوری‌خواه به توقف جنگ با ایران رأی داده بودند، با این حال این تعداد در رأی‌گیری روز سه‌شنبه در مورد اختیارات جنگی به هفت نفر افزایش یافت؛ از جمله قانون‌گذاران جمهوری‌خواه ایالت کلیدی و رقابتی آیووا.

/

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=56030
  • ارسال توسط :
  • 31 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای مجلس نمایندگان آمریکا برای سومین بار رای به پایان جنگ علیه ایران داد بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.