• امروز : شنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 17 October - 2026
کل اخبار 6450

اطلاعیه ها

سلفی جدید و هنری “محمدرضا گلزار” در بمبئی! اعتراف رسانه عبری به بحران اقتصادی اسرائیل و انتقاد از نتانیاهو نامیرا | روایتی از اولین لحظات تفحص شهید سید حسن نصرالله آموزش تغییر مدل موی کوتاه دخترانه+ عکس بافت موی کوتاه حمله مزدوران عربستان به مناطق مختلف یمن پیروزی نماینده تکواندو ایران در یک مبارزه مجازی سقوط آزاد با ویلچر ! علی قارداشی: صعود به عنوان صدرنشین حاصل عملکرد خوب تیم ملی بود دانلود آلبوم جدید سعید شهروز بنام ۷۹ راهنمای آقایان برای خرید لباس شب عید فال روز (۵ شهریور -۲۷ Aug ) عکس های بدون ارایش بازگیران هالیوودی داشتن یک خانواده اخلاقی وخوب البرز میزبان لیگ برتر نوجوانان تکواندو کشور شد یوگا برای این خانم ها مفید است آموزش تصویری گذاشتن مژه مصنوعی ۱۰ ترفند ساده برای افزایش مهارت عکاسی با موبایل خنثی شدن طرح تهاجمی به صنعا و توطئه جداسازی سومالی‌لند هرکی اینو حل کنه Iq بالای ۱۲۰ داره آنچه باید از فصل جدید لیگ نخبگان آسیا بدانید؛ طارمی در کنار رونالدو! رضایتمندی مردم، معیار اصلی ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی است

♥2

باید از فضای پسابرجام برای رشد و توسعه کشور و اشتغال‌زایی بهره گرفت

  • کد خبر : 27721
  • ۰۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۰
باید از فضای پسابرجام برای رشد و توسعه کشور و اشتغال‌زایی بهره گرفت

[ad_۱] به گزارش حوزه دولت  به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در فرودگاه مهرآباد و در تشریح اهداف سفرش ایتالیا در جمع خبرنگاران، گفت: این سفر در مقطع تاریخی بسیار مهم و پسابرجام و پساتحریم انجام می‌شود و از این رو از اهمیت بسزایی برخوردار است. وی، گسترش روابط با کشورهای […]

[ad_۱]

به گزارش حوزه دولت  به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در فرودگاه مهرآباد و در تشریح اهداف سفرش ایتالیا در جمع خبرنگاران، گفت: این سفر در مقطع تاریخی بسیار مهم و پسابرجام و پساتحریم انجام می‌شود و از این رو از اهمیت بسزایی برخوردار است.

وی، گسترش روابط با کشورهای اتحادیه اروپا را از سیاست‌های تهران برشمرد و تأکید کرد که باید از فضای پسابرجام، برای رشد و توسعه کشور و اشتغالزایی بهره گرفت و سفر به ایتالیا و فرانسه با این هدف انجام می‌شود.

رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت گسترش روابط با کشورهای اروپایی مخصوصا کشورهایی که در گذشته روابط خوبی با ایران داشته‌اند، از بررسی و توافق دو سند مهم در جریان  این سفر ۴ روزه به فرانسه و ایتالیا خبر داد و گفت: در این سفر سند نقشه راه میان مدت و بلند مدت همکاری‌های تهران با ایتالیا و فرانسه مورد بررسی و توافق قرار خواهد گرفت. همچنین در خصوص مؤسساتی که بیمه صادراتی را تضمین می‌کنند تفاهماتی انجام می‌گیرد.

حجت‌الاسلام روحانی با اشاره به آمادگی کشورمان برای جذب فناوری‌های نوین، گفت: ایران پیشرفت‌های خوبی درباره فناوری‌های نوین داشته است و جذب این نوع فناوری‌ها برای ما از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی همچنین از امضای اسنادی در بخش‌های مختلف اقتصادی در جریان سفر به ایتالیا و فرانسه خبر داد و گفت: درباره حمل و نقل و نوسازی ناوگان هوایی و نیز ریل لوکوموتیو و خودرو اسناد زیادی آماده است که در جریان این سفر مورد مذاکره و تفاهم قرار خواهد گرفت.

رئیس‌جمهور اضافه کرد: همکاری در بخش‌های مختلف صنعتی، دانشگاهی، کشاورزی، گردشگری و تجهیزات پزشکی و محیط زیست از دیگر موضوعاتی است که در جریان این سفر درباره آن مذاکرات و تفاهماتی انجام خواهد گرفت.

حجت‌الاسلام روحانی همچنین ملاقات با پاپ و مقامات واتیکان و دیدار و گفت‌وگو با فعالان اقتصادی و سیاسی را از دیگر برنامه‌های این سفر دانست.

[ad_۲]

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=27721
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0