دختر شایسته سال مسلمان

دختر شایسته سال مسلمانReviewed by balanian on Sep 23Rating: 4.0دختر شایسته سال مسلمان

دختر شایسته سال مسلمان

 همزمان با برگزاری مسابقه انتخاب ملکه زیبایی جهان در اندونزی مسابقه ای با نام بانوی شایسته جهان اسلام برگزار شد که طی آن یک دختر نیجریه ای تاج بانوی شایسته مسلمان را بر سر گذاشت.

به نقل از شبکه یورو نیوز، در سومین مسابقات جهانی انتخاب زنان شایسته مسلمان، که در جاکارتا پایتخت اندونزی برگزار شد، ۲۰ نفر از زنان با لباس های رنگارنگ، ولی سازگار با آئین های اسلامی، به مرحله پایانی راه یافتند و از بین آنها عایشه عجیب الله از نیجریه به مقام اول دست یافت.

 

اندونزی در شرایطی این مسابقات را برگزار کرده که روز ۲۸ سپتامبر عهده دار برگزاری مسابقات دوشیزه شایسته جهان در سال ۲۰۱۳ بود. به همین دلیل گروه هایی از مخالفان برگزاری مسابقه ملکه زیبایی جهان در این کشور مسلمان، در برابر محل برگزاری این مسابقات دست به تظاهرات اعتراضی زدند.

محمد الخطاه رهبر انجمن اسلامی در بین جمعیت معترض گفت: “مراسم ملکه زیبایی که در ابتدا مسابقه بیکینی در انگلستان بود تجارتی غیر اخلاقی است و از زنانگی برای بهره برداری مطلق استفاده می کند.”

وی افزود: “این امر با فرهنگ و اخلاقیات اندونزی جور در نمی آید.”

دویچه وله هم با پوشش این مسابقات گزارش داد: ابابیا عایشه اجیبلا، ۲۱ ساله از نیجریه  به عنوان “دختر شایسته جهان اسلام” معرفی شد. او پس از اعلام نتیجه به خبرگزاری فرانسه گفت: «ما می‌خواهیم نشان دهیم که یک زن مسلمان می‌تواند زیبا و با استعداد باشد و پوشش اسلامی به هیچ‌وجه مانع او نمی‌شود.»

پای‌بندی به آموزش‌های اسلامی یکی از شرایط اصلی مسابقه “دختر شایسته جهان اسلام” است. داوطلبان شرکت در رقابت “دختر شایسته جهان اسلام” از کشورهایی نظیر اندونزی، نیجریه، مالزی، بنگلادش، برونئی و ایران درخواست‌هایشان را به صورت ویدئویی ارسال کرده‌ بودند که در نهایت شرکت‌کنندگان از میان ۱۰۰ ویدئوی ارسالی انتخاب شدند.

 

نماینده نیجریه، برنده عنوان “دختر شایسته جهان اسلام” این مسابقه را بسیار متفاوت از “دختر شایسته جهان” دانسته و گفت: «در آن مسابقات زنان اندامشان را به نمایش می‌گذارند و همه چیز حول زیبایی بدن می‌گردد. اما در مسابقه دختر شایسته جهان اسلام زیبایی درونی، انسانیت و هوش و پیامی که هر نامزد به جهان می‌دهد، مهم است.»

معصومه ابراهیمی‌ (نفر اول از سمت راست) ، ۲۷ ساله فارغ‌التحصیل مدیریت صنعتی و طراحی، نیز از کشور ایران در این رقابت‌ها شرکت کرده بود

 

رقابت‌های “دختر شایسته جهان اسلام” از سوی انجمن “زنان مسلمان” و با حمایت صنعت مد اندونزی برگزار می‌شود. اکا شانتی، مؤسس این انجمن هدف از راه‌اندازی چنین رقابت‌هایی را ایجاد “آلترناتیو اسلامی” در مقابل رقابت‌های دختر شایسته جهان توصیف می‌کند.

بیش از ۵۰۰ دختر از کشورهای اسلامی درخواست‌های خود را برای شرکت در این مسابقه ارسال کرده بودند. پای‌بندی به آموزه‌های اسلامی یکی از ملاک‌های اصلی برای پذیرفتن داوطلبان بوده است.

جایزه نفر اول این مسابقه مبلغی در حدود ۱۶۰۰ یورو به همراه یک سفر زیارتی به مکه است.

مسابقه “دختر شایسته جهان اسلام” در حالی در اندونزی برگزار شد که این کشور میزبان مسابقه “دختر شایسته جهان” نبز است. به دلیل اعتراضات فراوان گروه‌های اسلامی به مسابقه “دختر شایسته جهان”، دست‌اندرکاران مجبور شدند تا محل برگزاری را از جاکارتا به بالی منتقل کنند. اکثریت ساکنان بالی هندو هستند.

معترضان معتقدند که رقابت‌های “دختر شایسته جهان” نگاهی ابزاری به زن دارد و جایگاه او را تا حد یک شیئی زیبا پایین می‌آورد.

 

حضور نامزدهای دختر شایسته در تظاهرات علیه مسابقات ملکه زیبایی جهان

 

دختر شایسته سال مسلمان

About Author

Add a Comment