• امروز : جمعه, ۱ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 23 October - 2026
کل اخبار 6508

اطلاعیه ها

دانلود Telegram Desktop ۰.۹.۴۱ – تلگرام جدید کامپیوتر اعلام آمادگی گروسی برای اعزام کارشناسان آژانس به ایران آموزش پختن ماهی سوخاری درمنزل طارمی: فهمیدیم بازی سختی با روسیه داریم کاندوم تاخیری و عوارض آن جشن ولادت پیامبر اکرم(ص) در ارومیه تغییر زمان دو بازی از هفته پنجم لیگ برتر فوتبال روابط روسیه با انصارالله؛ پاتک مسکو به همکاری امنیتی عربستان و اوکراین هنگام صبحانه، چه مواد غذایی مصرف کنیم، کدام خوراکی ها را کنار بگذاریم تا چاق نشویم راه حضور قلب در نماز آموزش مدیریت همزمان چند اکانت در اینستاگرام + تصاویر یمن: دیگر هیچ جای امنی در عربستان وجود ندارد حضور پرسپولیس در رقابت‌های فوتبال ساحلی بانوان بیوگرافی فرزاد جمشیدی عکس های داغ سلبریتی و ستارگان زن دراینستاگرام ۲۰۱۶ تشریح ویژگی‌های خاص پهپاد «رجوم» نیروهای مسلح یمن دانلود قالب سایت ویدئو وردپرس Solar زندگی زیباست…! (۱۴) آموزش تهیه یک ساندویچ مدرن و خوشمزه/ ساندویچ رست بیف چگونه قابلیت Google Now On Tap را در اندروید ۶ فعال یا غیرفعال کنیم؟ عامل اصلی انتقال ویروس درمان ناپذیر تبخال تناسلی را جدی بگیرید!

♥1

پیشنهاد افزایش ۲ میلیونی اعتبار کارت امید مادران به‌جای یارانه شیرخشک

  • کد خبر : 54640
  • ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۹
پیشنهاد افزایش ۲ میلیونی اعتبار کارت امید مادران به‌جای یارانه شیرخشک

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری بالاسری، شهرام شعیبی در تشریح آخرین وضعیت سیاست‌های حوزه فرآورده‌های طبیعی، مکمل‌ها و شیرخشک اظهار کرد: در حوزه مکمل‌ها، تا پیش از این این محصولات با ارز مبادله‌ای تأمین می‌شدند با این حال به‌تدریج اعلام گردید محصولاتی که ارز دولتی دریافت نمی‌کنند، مشمول سازوکار قیمت‌گذاری نخواهند شد. وی اضافه کرد: از […]

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری بالاسری، شهرام شعیبی در تشریح آخرین وضعیت سیاست‌های حوزه فرآورده‌های طبیعی، مکمل‌ها و شیرخشک اظهار کرد: در حوزه مکمل‌ها، تا پیش از این این محصولات با ارز مبادله‌ای تأمین می‌شدند با این حال به‌تدریج اعلام گردید محصولاتی که ارز دولتی دریافت نمی‌کنند، مشمول سازوکار قیمت‌گذاری نخواهند شد.

وی اضافه کرد: از هفته پیشین ارز مبادله‌ای در این حوزه حذف شده و بر این اساس، اعلام گردیده است که فرآیند قیمت‌گذاری باید توسط سندیکای مربوطه انجام شود و سازمان غذا و دارو هیچ دخالتی در تعیین قیمت ندارد.

شعیبی تصریح کرد: در همین راستا مکاتباتی صورت گرفته تا قیمت‌های اعلامی از سوی تولیدکننده در سبا این حالنه تی‌تک ثبت و صرفاً از طریق این سبا این حالنه اطلاع‌رسانی شود.

وی نیز در مورد طرح‌های حمایتی حوزه شیرخشک اظهار کرد: پیشنهاد شده است به جای ادامه یارانه شیرخشک، مبلغ ۲ میلیون تومان به کارت ملی مادران تحت عنوان «کارت امید مادران» اضافه شود که این موضوع در حال بررسی و مذاکره با سازمان برنامه و بودجه است و در صورت تأمین منابع، امکان اجرایی شدن دارد.

مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو اظهار کرد: طرح سبا این حالندهی ثبت شیرخشک یارانه‌ای از طریق سبا این حالنه در حال تکمیل است و در صورت نهایی شدن، فرآیند توضیحات و ثبت اطلاعات این محصول به‌صورت کامل سیستمی خواهد شد.

شعیبی نیز در مورد نظارت بر عطاری‌ها اظهار کرد: بر اساس دستور وزیر بهداشت، مأموریت سبا این حالندهی و نظارت بر عطاری‌ها به شورای عالی امنیت غذایی واگذار شده و این روند از اواخر سال ۱۴۰۳ آغاز شده است.

وی اضافه کرد: جلسات مشترکی در این زمینه برپا شده با این حال به دلیل شرایط سرزمین برخی جلسات با تأخیر مواجه شده‌اند و در حال حاضر نیز معاونت غذا و دارو به‌صورت میدانی بر عطاری‌ها نظارت دارند و در صورت مشاهده تخلف، برخورد لازم انجام می‌شود.

/ 

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=54640
  • ارسال توسط :
  • 43 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای پیشنهاد افزایش ۲ میلیونی اعتبار کارت امید مادران به‌جای یارانه شیرخشک بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.