• امروز : شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 24 October - 2026
کل اخبار 6552

اطلاعیه ها

دستگیری باند هک حساب‌های تلگرام و اینستاگرام در تهران علت تأخیر در پلاک‌گذاری برخی خودروهای نوشماره اعلام شد اجرای حکم قصاص قاتل شهید رضا احترامی در بندرعباس واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند ادعای بی اساس اردوغان درباره ایران و روسیه خودروی لوکس سفارشی عجیب در خیابان های تهران! +تصویر عکس دیده نشده و جدید سارا منجزی و برادرش علی جمهوری آذربایجان ۱۴۸ فعال زندانی را عفو کرد دانلود کاملترین نرم افزار مسیر یاب آفلاین اندروید دستگیری اعضای باند سارقان مسلح حرفه‌ای در ایرانشهر اس ام اس تبریک روز معلم سال ۹۵ مردم کرمانشاه دیگر توان حفاری‌های جدید را ندارند کتاب اطلس حقوق بشر دانلود نرم افزار فتوشاپ (برای اندروید) – Adobe Photoshop Express ۲.۶.۳ Android عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت همایش «جایزه ملی البرز» رزمایش «جان‌فدا» در بهاباد؛ حماسه دفاع مقدس‌ از میدان تا خیابان گوگل حذف نتایج جست‌وجوها را می‌پذیرد چند نکته برای پیشگیری از افسردگی پس از زایمان تکنیک های آرایشی برای پوشاندن پیری چشم ها این خواننده زن مشهور زیباترین مدل موی جهان را دارد +عکس

♥1

نقش‌آفرینی اجتماعی روحانیت به مدیریت بهینه استان کرمان کمک می کند

  • کد خبر : 60005
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۵ - ۱:۱۱
نقش‌آفرینی اجتماعی روحانیت به مدیریت بهینه استان کرمان کمک می کند

به گزارش خبرنگار بالاسری، حجت‌الاسلام سیدعلی عماد، شامگاه جمعه اول آبان‌ماه در دیدار با استاندار کرمان، بر نقش حوزه‌های علمیه و روحانیت در حل مسائل اجتماعی، رفع فقر و کمک به توسعه استان‌ها تصریح کرد. وی با اشاره به ظرفیت حوزه‌های علمیه در نظام حکمرانی استانی اظهار کرد: نگاه ما این است که حوزه علمیه […]

به گزارش خبرنگار بالاسری، حجت‌الاسلام سیدعلی عماد، شامگاه جمعه اول آبان‌ماه در دیدار با استاندار کرمان، بر نقش حوزه‌های علمیه و روحانیت در حل مسائل اجتماعی، رفع فقر و کمک به توسعه استان‌ها تصریح کرد.

وی با اشاره به ظرفیت حوزه‌های علمیه در نظام حکمرانی استانی اظهار کرد: نگاه ما این است که حوزه علمیه چگونه می‌تواند به نظام حکمرانی استان کمک کند تا زمینه گره‌گشایی از مشکلات شهروندان، حرکت به سمت توسعه و رفع فقر فراهم شود.

عماد، با بیان اینکه فقر، حاشیه‌نشینی، بیکاری و آسیب‌های اجتماعی هزینه‌های سنگینی برای سرزمین به همراه دارند، اضافه کرد: روحانیت می‌تواند بر اساس نقشه راهی مشخص، در کاهش این مشکلات نقش مؤثری ایفا کند.

وی پیگیری کرد: زمانی که نظام اجرایی استان ظرفیت روحانیت را به‌ عنوان همراه و پشتیبان خود ببیند، مسائل با همدلی و همکاری بیشتری حل‌وفصل خواهند شد.

مشاور رئیس‌جمهور در امور روحانیت با تأکید بر نقش اجتماعی روحانیت تصریح کرد: روحانیت می‌تواند با ایفای نقش اجتماعی خود، به مدیریت بهتر استان کمک کند تا امور با هزینه کمتر، سهولت بیشتر و موفقیت بالاتری پیش بروند.

وی نیز بر ضرورت تدوین راهبردها و راهکارهای مشترک تصریح کرد و اظهار کرد: باید با هم‌افزایی و همکاری متقابل، در مسیر تحقق اهداف نظام گام برداریم.

عماد، با اشاره به همکاری و همراهی مجموعه‌های مختلف در اداره سرزمین اضافه کرد: همه دست به دست هم دادند و همکاری کردند و دولت دکتر پزشکیان توانست به لطف الهی سرزمین را پیش ببرد، نیز دولت و مدیران نیز توانایی خود را در اداره سرزمین نشان دادند.

استاندار کرمان، نیز در این دیدار با اشاره به فضای همدلی و تعامل میان ارکان مختلف استان کرمان، اظهار کرد: هماهنگی کاملی میان نماینده ولی‌فقیه در استان، مجموعه استانداری و دستگاه‌های اجرایی و نظارتی در زمینه مسائل کلان توسعه وجود دارد.

محمدعلی طالبی، یکی از نتایج این هم‌افزایی را افزایش حجم فعالیت‌های عمرانی و طرح‌های زیرساختی استان کرمان در مقایسه با دو سال پیشین عنوان کرد و با اشاره به طرح‌های راهسازی و آبرسانی در استان اضافه کرد: در حال حاضر، ۴۰ پیمانکار در حوزه راه‌های استان مشغول فعالیت هستند و طرح آبرسانی به ۶۶۴ روستای بالای ۲۰ خانوار نیز در دست اجراست.

وی تصریح کرد: در نهضت مدرسه‌سازی؛ کرمان، استان پیشتاز سرزمین بوده و با اعتبارات دولتی و کمک‌های خیران در حال گسترش فضاهای آموزشی و عدالت فضاهای آموزشی هستیم.

استاندار کرمان اظهار کرد: برای جبران خسارت‌های ناشی از جنگ در استان، بار مالی بر دوش سرزمین نگذاشتیم و منابع مورد نیاز را از محل‌های دیگری تأمین کردیم.

وی با اشاره به رشد سرمایه‌گذاری داخلی و کسب رتبه نخست سرزمین در جذب سرمایه‌گذاری خارجی، اظهار کرد: چند ابر پروژه در استان کرمان آماده افتتاح است که با حضور رئیس‌جمهور به بهره‌برداری خواهند رسید و از طرح‌های شاخص استان و دولت به شمار می‌روند.

استاندار کرمان تصریح کرد: عملیات اجرایی طرح انتقال آب از خلیج فارس به شهر کرمان که مدت‌ها متوقف شده بود، از سر گرفته شده و این طرح به‌ زودی افتتاح خواهد شد.

طالبی، اظهار کرد: پروژه فولاد گهرزمین در بردسیر، بزرگ‌ترین آشیانه تعمیرات هواپیما و طرح‌های نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۱۲۰ مگاوات، با مجموع سرمایه‌گذاری بیش از ۶۰ همت، در استان آماده افتتاح هستند.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=60005
  • ارسال توسط :
  • 6 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای نقش‌آفرینی اجتماعی روحانیت به مدیریت بهینه استان کرمان کمک می کند بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.