• امروز : یکشنبه, ۲۲ شهریور , ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 13 September - 2026
اخبار امروز : 2
0

سرقت خودرو کاهش چشمگیر یافت/ به ازای هر هزار نفر 770 سرقت انجام می‌شود

  • کد خبر : 55627
  • ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۲:۴۹
سرقت خودرو کاهش چشمگیر یافت/ به ازای هر هزار نفر 770 سرقت انجام می‌شود

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بالاسری، سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی سرزمین، در ادامه سخنان خود در مورد عملکرد پلیس در حوزه مقابله با سرقت، ابتدا از همراهی شهروندان با پلیس قدردانی کرد و اظهار داشت: اگر عملکرد مثبتی داریم، به واسطه این است که شهروندان در کنار ما و ما نیز در کنار […]

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بالاسری، سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی سرزمین، در ادامه سخنان خود در مورد عملکرد پلیس در حوزه مقابله با سرقت، ابتدا از همراهی شهروندان با پلیس قدردانی کرد و اظهار داشت: اگر عملکرد مثبتی داریم، به واسطه این است که شهروندان در کنار ما و ما نیز در کنار شهروندان هستیم؛ اگر شهروندان نباشند، پلیس یک کلمه بیشتر نیست و کارکردی نخواهد داشت.

وی اضافه کرد: لازم می‌دانم به‌ویژه از شهروندان در جنگ دوم و جنگ سوم تشکر کنم که انصافاً شاهکار کردند و در روز جاری شاهد هستیم که با گذشت حدود 200 شب، همچنان حضور و همراهی شهروندان را داریم.

فرمانده کل انتظامی سرزمین اظهار کرد: حضور شهروندان باعث شده است که ما نیز انگیزه و توان بیشتری برای خدمت به این شهروندان داشته باشیم.

رادان با اشاره به موضوع سرقت اظهار کرد: وقتی در مورد سرقت صحبت می‌کنیم، باید توجه داشته باشیم که سرقت سه ضلع دارد و اگر تنها به یک ضلع بپردازیم و دو ضلع دیگر را رها کنیم، توفیق ما یا کم خواهد بود یا کافی نیست.

وی اضافه کرد: یک ضلع این موضوع، سارق است؛ ضلع دیگر، مال‌باخته یعنی صاحب کالا یا مالی است که سارق به آن طمع دارد و ضلع سوم نیز مال‌خر است.

وی تصریح کرد: اگر بتوانیم در یک یا دو ضلع از این سه ضلع، اقدبا این حالت مؤثرتری انجام دهیم، توفیق سارقان در ارتکاب جرم کاهش پیدا خواهد کرد.

فرمانده کل انتظامی سرزمین با تأکید بر نقش شهروندان به دنبالشگیری از سرقت اظهار کرد: یکی از این اقدبا این حالت این است که شهروندان مشارکت خود را در حفظ اموالشان بیشتر کنند. متأسفانه در برخی سرقت‌ها، وقتی کارآگاهان ما برای بررسی صحنه جرم به محل مراجعه می‌کنند، شرایط به‌گونه‌ای است که گویی مال‌باخته، سارق را برای ورود به منزل دعوت کرده است.

رادان اضافه کرد: وجود پنجره‌های غیرایمن، درهای غیرایمن، نگهداری اموال در محل‌های نامناسب و رعایت نکردن نکات ساده ایمنی، زمینه را برای سرقت فراهم می‌کند.

وی پیگیری کرد: در برخی موارد، وقتی متخصصان ما از سارقان بازجویی می‌کنند، مشخص می‌شود که سارق برای ورود به منزل زحمت زیادی متحمل نشده و با موانع بسیار اندکی مواجه بوده است.

فرمانده کل انتظامی سرزمین اظهار کرد: از شهروندان دعوت می‌کنم که به این ضلع بسیار اثرگذار توجه بیشتری داشته باشند و موضوع ایمنی اموال خود را جدی‌تر بگیرند؛ به‌ویژه در واحدهای تجمعی و مجتمع‌های مسکونی، با رعایت چند نکته ساده ایمنی می‌توان میزان سرقت را به‌شدت کاهش داد و حتی به صفر نزدیک کرد.

رادان با اشاره به سرقت خودرو نیز اظهار کرد: برای مثال، مواردی داشته‌ایم که خودرو روشن بوده و راننده برای مدت کوتاهی از خودرو خارج شده است؛ در حالی که سارق دقیقاً از همان لحظه کوتاه استفاده کرده و سوار خودرو شده و آن را به سرقت برده است.

وی اضافه کرد: از این رو شهروندان نیز باید سهم خود را به دنبالشگیری از سرقت ایفا کنند؛ چراکه پیشگیری تنها وظیفه پلیس نیست و همکاری شهروندان در این زمینه بسیار اثرگذار است.

برخورد قاطع پلیس با سارقان در شرایط جنگی

فرمانده کل انتظامی سرزمین با اشاره به شرایط جنگی و افزایش احتمال سرقت از منازل خالی از سکنه اظهار کرد: در جریان جنگ، به واسطه شرایط خاصی که وجود داشت، تعدادی از شهروندان منازل خود را ترک کرده و از محل سکونتشان خارج شده بودند.

وی اضافه کرد: همان زمان نیز تصریح کردم که شرایط جنگی است و ما با امنیت شهروندان شوخی نداریم و سارقان را در صورت ایجاد خطر و درگیری مسلحانه، با ضرب گلوله متوقف خواهیم کرد.

رادان پیگیری کرد: در روز جاری خوشحالم که به شهروندان عزیزمان اعلام کنم بیش از 500 نفر از سارقان در جریان برخورد مأموران ما هدف گلوله قرار گرفته‌اند که حدود 417 نفر از آنها مجروح شده‌اند.

وی تصریح کرد: نیز حدود 56 نفر از این افراد که سلاح کشیده و حتی مقابل مأموران پلیس ایستادگی و اقدام مسلحانه کرده بودند، در درگیری با مأموران به هلاکت رسیدند.

فرمانده کل انتظامی سرزمین اظهار کرد: این برخوردها باعث شد در حوزه سارقان نیز شاهد تغییر رفتار باشیم و سارقان تا حدودی متوجه شوند که پلیس در برخورد با جرائم خشن و سرقت‌های همراه با تهدید و سلاح، قاطعانه عمل خواهد کرد.

وی اضافه کرد: در کنار اقدبا این حالت پلیس، برخوردهای بسیار خوبی نیز از سوی قوه قضائیه با این موضوع انجام می‌شود و این همکاری در کاهش جرائم اثرگذار بوده است.

راه‌اندازی 2450 گشت آگاهی در سرزمین

رادان با اشاره به برنامه پلیس برای هوشمندسازی مقابله با سرقت اظهار کرد: یکی از نگاه‌هایی که در این حوزه دنبال کردیم، هوشمندسازی پلیس آگاهی بود.

وی اضافه کرد: در همین راستا، آزمایشگاه هوشمند مواد آگاهی را که تحت تأثیر و مبتنی بر داده‌ها فعالیت می‌کند، راه‌اندازی کردیم و گشت‌های آگاهی نیز مجدداً فعال و تقویت شدند.

فرمانده کل انتظامی سرزمین اظهار کرد: در روز جاری بالغ بر 2 هزار و 450 گشت آگاهی در سراسر سرزمین راه‌اندازی کرده‌ایم.

وی پیگیری کرد: نکته جالب این است که بیش از یک‌هزار و 100 مورد کشف خودرو توسط همین گشت‌های آگاهی صورت گرفته است.

رادان با اشاره به میزان کشف خودروهای سرقتی تصریح کرد: در روز جاری میزان کشف به وقوع خودرو در سرزمین به حدود 99 درصد رسیده است که یک دستاورد بسیار مهم محسوب می‌شود.

کاهش سرقت خودرو از 4 هزار دستگاه به کمتر از 100 مورد

وی با تقدیر از خودروسازان در حوزه پیشگیری از سرقت اظهار کرد: اقدام بسیار خوبی نیز با تولیدکنندگان خودرو انجام دادیم و برای بیشتر قطعات خودرو، شماره‌گذاری و شناسه مشخص در نظر گرفته شد.

فرمانده کل انتظامی سرزمین اضافه کرد: در سال 1398 تعداد خودروهای سرقت‌شده در همان سال بالغ بر 4 هزار دستگاه بود، با این حال با اقدبا این حالتی که خودروسازان در حوزه ایمنی و استاندارد انجام دادند، در شش ماه نخست سال 1405 تعداد سرقت خودرو به کمتر از 100 دستگاه رسیده است.

وی اظهار کرد: اگر این روند را در شش ماه دوم سال نیز ادامه دهیم، ممکن است مجموع سرقت خودرو در سال به حدود 200 دستگاه برسد.

رادان تصریح کرد: این موضوع نشان می‌دهد وقتی خودروساز نیز در حوزه ایمنی و استاندارد دقیق و درست وارد عمل می‌شود، می‌توان این بخش از سرقت را نیز به میزان قابل توجهی کاهش داد.

تمرکز پلیس بر کانون‌های اصلی سرقت با «فرمول 70 درصد»

فرمانده کل انتظامی سرزمین با اشاره به اقدبا این حالت پلیس برای شناسایی نقاط پرخطر اظهار کرد: در کنار این اقدبا این حالت، برای مال‌خرها نیز برنامه و حساب جداگانه‌ای برای برخورد داریم و استان‌ها نیز در این زمینه اقدبا این حالت لازم را انجام می‌دهند.

وی اضافه کرد: در روز جاری با استفاده از فرمول «سه هفتادی» تلاش می‌کنیم تمرکز پلیس را روی کانون‌های اصلی وقوع سرقت قرار دهیم.

رادان تشریح کرد: 70 درصد کل سرقت‌های سرزمین را در سه استان متمرکز شناسایی می‌کنیم؛ سپس در هر استان، مشخص می‌کنیم 70 درصد سرقت‌های آن استان در کدام سه شهرستان اتفاق می‌افتد و در مرحله بعد نیز در هر شهرستان، حوزه‌هایی را که 70 درصد سرقت‌ها در آنها رخ می‌دهد، شناسایی می‌کنیم.

وی تصریح کرد: در نهایت تمرکز عملیاتی پلیس را روی همین نقاط می‌گذاریم تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت‌های موجود، بیشترین اثرگذاری را در کاهش سرقت داشته باشیم.

فرمانده کل انتظامی سرزمین  اظهار کرد: خوشبختانه در روز جاری می‌توانم اعلام کنم که به ازای هر 100 هزار نفر جمعیت در ایران، 770 مورد سرقت داریم و تلاش می‌کنیم این عدد را نیز بیش از پیش کاهش دهیم.

وی در ادامه تشریح عملکرد پلیس در حوزه کشف جرایم اظهار کرد: در بازه زمانی جنگ رمضان تا در روز جاری، 100 درصد پرونده‌های قتل به وقوع پیوسته کشف شده است.

وی اضافه کرد: البته پرونده‌های معوق و باقی‌مانده از سال‌های قبل نیز وجود دارد که همکاران ما در حال رسیدگی و پیگیری آنها هستند.

فرمانده کل انتظامی سرزمین با اشاره به پیشرفت‌های پلیس در حوزه هوشمندسازی و کشف علمی جرم اظهار کرد: به واسطه حرکت به سمت هوشمندی و شکل‌گیری یک نهضت در حوزه کشف علمی جرم، جمعی از جوانان دانشگاهی نیز به کمک پلیس آمدند و ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی در این حوزه به کار گرفته شد.

رادان پیگیری کرد: در روز جاری در حوزه برداشت صحنه جرم، کاملاً از روش‌های دیجیتالی استفاده می‌کنیم؛ به این معنا که می‌توانیم در همان لحظه حضور در صحنه جرم، اطلاعات و مستندات را برداشت کنیم و با استفاده از این داده‌ها به واقعیت و حقیقت پرونده نزدیک شویم.

وی تصریح کرد: خوشبختانه در این حوزه نیز توفیقات بسیار خوب و جهشی داشته‌ایم و روند هوشمندسازی و علمی شدن کشف جرم با جدیت دنبال می‌شود.

کشف 89.5 درصد جرایم سایبری

فرمانده کل انتظامی سرزمین در ادامه با اشاره به عملکرد پلیس فتا در حوزه جرایم سایبری اظهار کرد: در حوزه سایبر چند نکته مهم وجود دارد که باید به آنها اشاره کنم. خوشبختانه در روز جاری 89.5 درصد جرایم واقع‌شده در حوزه سایبری کشف می‌شود و این عدد بسیار مهمی است.

وی اضافه کرد: پلیس فتا نیز در حوزه مأموریت‌های سایبری اقدبا این حالت بسیار خوبی انجام داده و توانسته است در این زمینه به موفقیت‌های قابل توجهی دست پیدا کند.

رادان با اشاره به بازگرداندن وجوه حاصل از کلاهبرداری‌های سایبری به مالباختگان اظهار کرد: تنها در بازه زمانی جنگ رمضان تا در روز جاری، توانسته‌ایم 61 میلیارد تومان از وجوه شهروندان را که در جریان کلاهبرداری‌های سایبری به سرقت رفته بود، پیش از برداشت یا انتقال نهایی شناسایی، متوقف و کشف کنیم و به مالباختگان بازگردانیم.

وی با تأکید بر نقش شهروندان در موفقیت این فرآیند اظهار کرد: این اقدام به واسطه یک موضوع بسیار مهم صورت گرفته و آن، اطلاع‌رسانی سریع مالباخته به پلیس است.

15 تا 20 دقیقه؛ زمان طلایی برای نجات پول مالباختگان

فرمانده کل انتظامی سرزمین تصریح کرد: شهروندان باید به یک نکته بسیار مهم توجه کنند؛ در کلاهبرداری‌های مالی سایبری، یک «زمان طلایی» وجود دارد که حدود 15 تا 20 دقیقه است.

رادان اضافه کرد: اگر مالباخته بتواند در همین فاصله کوتاه، موضوع کلاهبرداری را به پلیس اطلاع دهد، همکاران ما می‌توانند سریع وارد عمل شوند و قبل از اینکه مجرم فرصت پنهان کردن، انتقال یا جابه‌جایی وجوه را پیدا کند، اقدبا این حالت لازم را انجام دهند.

وی اظهار کرد: در نظر داریم همزمان با هفته انتظامی، خدمت جدیدی را به شهروندان معرفی کنیم تا شهروندان بتوانند این فرآیند را راحت‌تر و سریع‌تر انجام دهند.

فرمانده کل انتظامی سرزمین پیگیری کرد: نیز بنا داریم در پیش رو، جرایم سایبری را به سبا این حالنه 110 متصل کنیم تا شهروندان بتوانند در چنین شرایطی سریع‌تر موضوع را اعلام کنند.

وی اضافه کرد: البته بخشی از ظرفیت 110 در پیشین با محدودیت‌هایی مواجه بود، با این حال این بخش در حال تقویت است و خوشبختانه اقدبا این حالت خوبی در این زمینه در حال انجام است.

هشدار رادان در مورد اعتماد به تماس‌ها و آگهی‌های اینترنتی

رادان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش شهروندان به دنبالشگیری از جرایم سایبری اظهار کرد: در جرایم سایبری، شهروندان گاهی خیلی زود به یک تماس تلفنی، یک آگهی یا یک اظهار کردار اعتماد می‌کنند و همین اعتماد سریع، زمینه وقوع بسیاری از کلاهبرداری‌ها را فراهم می‌کند.

وی اضافه کرد: از شهروندان خواهش می‌کنم به هشدارها و توصیه‌هایی که همکاران ما در پلیس فتا در برنامه‌های مختلف ارائه می‌کنند، توجه بیشتری داشته باشند و از اعتماد بیش از حد به تماس‌های تلفنی، آگهی‌های اینترنتی و دعوت‌های ناشناس خودداری کنند.

فرمانده کل انتظامی سرزمین تصریح کرد: در فضای مجازی، یک لحظه اعتماد بی‌جا می‌تواند به از دست رفتن سرمایه فرد منجر شود؛ از این رو شهروندان باید قبل از هرگونه انتقال وجه یا ارائه اطلاعات، موضوع را بررسی و از صحت درخواست مطمئن شوند.

کشف 30 تن مواد مخدر از آغاز جنگ سوم تهم‌اکنون

فرمانده کل انتظامی سرزمین، در ادامه سخنان خود در اظهار کرد‌وگوی ویژه خبری با اشاره به عملکرد مرزبانان در جریان جنگ اخیر اظهار کرد: جا دارد در ابتدا به مرزبانان عزیزمان عرض ادب و احترام داشته باشم؛ در جنگ سوم و حتی جنگ اول، واحدهای مرزی ما از برجک‌ها تا پاسگاه‌ها و هنگ‌های مرزی مورد اصابت قرار گرفتند و این نشان می‌داد که دشمن برنامه‌های مفصلی برای نظام جمهوری اسلامی داشت.

وی اضافه کرد: مرزبانان جمهوری اسلامی ایران بسیار خوب درخشیدند؛ شب‌های زیادی در شرایط سخت زمستان، نیروهای ما در سنگرهای انفرادی و زیر برف و باران، تأمین امنیت مرزها را بر عهده داشتند. در برخی شب‌ها 10 تا 15 سانتی‌متر برف روی مرزبان ما در سنگر انفرادی می‌نشست، با این حال آنها برای انجام وظیفه خطیر خود و حفظ امنیت شهروندان پای کار بودند.

رادان با اشاره به اقدبا این حالت پلیس در حوزه مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: از ابتدای «جنگ سوم» یعنی از 9 اسفند تهم‌اکنون، بالغ بر 30 تن انواع مواد مخدر توسط مرزبانی، انتظامی و پلیس مبارزه با مواد مخدر کشف و ضربه‌های لازم به شبکه‌های قاچاق وارد شده است.

فرمانده کل انتظامی سرزمین پیگیری کرد: این میزان کشفیات در شرایطی صورت گرفته که سرزمین درگیر شرایط خاص و جنگ بوده و نسبت به مدت مشابه سال پیشین، 24 درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به جمع‌آوری معتادان متجاهر نیز اظهار کرد: با وجود شرایط سخت، پلیس اجازه نداد چهره شهرها با حضور معتادان متجاهر مخدوش شود و جمع‌آوری آنها ادامه پیدا کرد. امیدواریم روزی را شاهد باشیم که ایران عاری از اعتیاد و معتاد متجاهر باشد.

رادان با اشاره به مقابله همزمان چند مجموعه پلیسی با قاچاق اظهار کرد: وقتی در مورد قاچاق سوخت، سلاح، مواد مخدر و کالا صحبت می‌کنیم، مجموعه‌ای از پلیس‌ها در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند تا یک مأموریت را انجام دهند. در حوزه مواد مخدر، مرزبانی، انتظامی و پلیس مبارزه با مواد مخدر در کنار هم فعالیت می‌کنند و در حوزه قاچاق کالا نیز مرزبانی، انتظامی و پلیس امنیت اقتصادی وارد عمل می‌شوند.

وی تصریح کرد: قاچاقچی را فقط در مرز نگاه نمی‌کنیم، بلکه از مرز تا عمق سرزمین تحت رصد قرار می‌گیرد و مورد ضربه قرار می‌گیرد.

فرمانده کل انتظامی سرزمین با اشاره به کشفیات سلاح اظهار کرد: در حوزه سلاح، در بخش سلاح‌های شکاری بالغ بر 12 درصد افزایش کشف داشته‌ایم و در حوزه سلاح‌های جنگی نیز کشفیات حدود 10 درصد افزایش یافته است.

رادان با بیان اینکه سلاح صرفاً یک کالای قاچاق و موضوع اقتصادی نیست، خاطرنشان کرد: قاچاق سلاح فقط ضربه به اقتصاد و تولید نیست، بلکه ضربه به جان انسان‌ها و امنیت سرزمین است و می‌تواند ناامنی ایجاد کند؛ به همین دلیل همکاران ما با جدیت در این حوزه وارد شده‌اند.

وی نیز از کشف کالاهای احتکارشده اعلام کرد و اظهار کرد: با استفاده از همکاری سایر دستگاه‌ها، انبارها مورد رصد قرار گرفت و از انبارهایی که در آنها احتکار صورت گرفته بود، چند صد تن کالای احتکارشده کشف شد که از جمله آنها کالاهای اساسی، دارو، اقلام و تجهیزات پزشکی بود.

رادان با اشاره به اقدبا این حالت پلیس امنیت اقتصادی در حوزه تعهدات ارزی اظهار کرد: نزدیک به 290 پرونده در زمینه عدم ایفای تعهدات ارزی مورد رسیدگی قرار گرفت و در این پرونده‌ها حدود 4.2 میلیارد یورو از تعهدات ارزی به سرزمین بازگشت و در بانک‌هایی که باید قرار می‌گرفت، واریز شد.

فرمانده کل انتظامی سرزمین اضافه کرد: در این زمینه همچنان تمرکز داریم؛ به افرادی که عدم ایفای تعهد ارزی داشتند فرصت داده شده و موضوع را تا رسیدن به نتیجه پیگیری می‌کنیم.

برخورد با خودروهای شوتی

رادان در ادامه با اشاره به پدیده خودروهای شوتی اظهار کرد: چرخه قاچاق کالا به دلیل سودآوری بالا، افراد زیادی را درگیر می‌کند و یکی از پدیده‌های زشت این حوزه، خودروهای شوتی هستند.

وی اضافه کرد: اگر موضوع خودروهای شوتی را فقط از منظر راهنمایی و رانندگی و تصادفات نگاه کنیم، سالانه نزدیک به یک‌هزار و 500 نفر از تلفات ما ناشی از این خودروهاست که متأسفانه پدیده بسیار نامناسبی است.

فرمانده کل انتظامی سرزمین اظهار کرد: در این حوزه اقدبا این حالت بسیار خوبی انجام داده‌ایم و چندین هزار دستگاه خودروی شوتی متوقف شده و تا رسیدگی به پرونده‌های آنها در توقیف هستند.

وی ابراز امیدواری کرد با اصلاح برخی فرپیش روا در حوزه گمرک و مسائل ارزی، بتوان بخشی از این پدیده را کاهش داد و تصریح کرد: خودروهای شوتی پدیده‌ای زشت هستند که با خود ناامنی به همراه دارند.

کشف پنل‌های خورشیدی احتکارشده در هرمزگان

رادان نیز در مورد کشف محموله پنل‌های خورشیدی در هرمزگان اظهار کرد: در این پرونده، فردی چندین پالت پنل خورشیدی را که چند سال قبل ترخیص کرده بود، به جای انتقال به مرحله اجرا، در محلی نگهداری و عملاً احتکار کرده بود.

وی اضافه کرد: میزان برقی که قرار بود از این پنل‌های خورشیدی تولید شود، قابل توجه و در حد تأمین برق یک شهر بود که با این موضوع برخورد شد.

صدور 489 هزار مجوز کسب‌وکار توسط پلیس

فرمانده کل انتظامی سرزمین با اشاره به رویکرد پلیس در حمایت از کسب‌وکارهای قانونی اظهار کرد: پلیس امنیت اقتصادی، پلیس با این حالکن و سایر مجموعه‌های انتظامی، یار، یاور و مدافع کسب‌وکار قانونی، تجارت قانونی و تولیدکننده قانونی هستند.

رادان پیگیری کرد: بسیاری از مواقع خود من، رئیس پلیس امنیت اقتصادی، سردار رحیمی و فرماندهان استان‌ها برای رفع مشکلات یک تولیدکننده جلسه گذاشته و موضوع را پیگیری کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه برخوردهای پلیس با هدف تقویت تولید و بازار داخلی انجام می‌شود، اظهار کرد: فقط در سال جاری 489 هزار مجوز کسب‌وکار صادر کرده‌ایم و این عدد نشان می‌دهد پلیس به دنبال آن است که شهروندان به کسب‌وکار خود برسند و اصناف نیز احساس امنیت و آرامش داشته باشند.

فرمانده کل انتظامی سرزمین اضافه کرد: در کنار این موضوع، حدود 42 هزار واحد صنفی نیز مورد بازدید قرار گرفت و با واحدهایی که تخلف صنفی داشتند، برخورد شد؛ برای تعدادی تذکر و تعهد گرفته شد و برای تعدادی نیز پرونده تشکیل و به دستگاه قضایی تحویل داده شد.

رادان تصریح کرد: امنیت شهروندان برای ما شامل امنیت جانی، امنیت روانی و امنیت اقتصادی است و مقابله با هر آنچه ضد این امنیت باشد، خط قرمز پلیس است. اگر در حوزه سایبری ورود می‌کنیم، هدف تأمین امنیت روانی شهروندان است و اگر در حوزه بازار ورود می‌کنیم، هدف تأمین امنیت اقتصادی شهروندان، تولیدکنندگان و بازاریان است و پلیس در این زمینه خود را مدافع آنها می‌داند.

در حال تکمیل …

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=55627
  • ارسال توسط :
  • 2 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای سرقت خودرو کاهش چشمگیر یافت/ به ازای هر هزار نفر 770 سرقت انجام می‌شود بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.