• امروز : شنبه, ۱۶ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 7 November - 2026
کل اخبار 6604

اطلاعیه ها

حمله به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان دستگیری اعضای باند سارقان مسلح حرفه‌ای در ایرانشهر خرید لباس نفیسه روشن برای عروسی دوستش در بندرعباس بوسیدن کودک چه مزیتهایی دارد؟ تداوم ایستادگی میدان‌داران کرمانی پای پرچم جمهوری اسلامی ایران برگزاری بیش از ۲۰ عنوان برنامه هفته بسیج ادارات و کارمندان در چابهار حضور مستمر مردم در میدان بازدارنده و تضعیف‌کننده دشمن است ۱۰ غذایی که جذاب‌تان می‌کند؟ ۷ استراتژی برای مقابله با افراد منفی حضور پزشکیان در افتتاحیه مسابقات جهانی عشایری در بیشکک حکم پاسور بازی و شرکت در جمع آنها … توافق ۱۸میلیاردی طراحی اینستاگرام را تغییر می‌هد؟/ دادگاه علیه اعتیاد طرز تهیه کیک پرتغالی ژله‌ای ۱۳۰۰ میلیارد تومان به زیرساخت شهرهای جدید اختصاص یافت پر بحث ترین پست فضای مجازی نوشته های زیبا مخصوص متولدین اسفند + عکس راهپیمایی مردم مرکز خراسان شمالی در شب‌های ایستادگی و مقاومت دریافت «زیر میزی» از طرف پزشکان، چه حکمی دارد؟ برنامه‌های حرم بانوی کرامت ازجشن ورود آن حضرت تا ایام معصومیه تشریح شد کشف ۵۵ کیلوگرم کوکائین در محله ستارخان آیا Mac من آلوده شده است؟

♥0

تیم اسکواش زنان ایران برای نخستین‌بار صاحب مدال آسیایی شد

  • کد خبر : 60165
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۴
تیم اسکواش زنان ایران برای نخستین‌بار صاحب مدال آسیایی شد

به گزارش خبرگزاری بالاسری، ملی‌پوشان سرزمینمان روز جمعه ۱۵ آبان‌ماه در چهارمین دیدار خود از بیست‌وسومین دوره این رقابت‌ها در اسلام‌آباد، به مصاف پاکستان رفتند و با برد نرگس سلطانی و فرشته اقتداری، این دستاورد تاریخی را کسب کردند. در بازی نخست، نرگس سلطانی با برتری ۳ بر صفر مقابل سحرش علی، نخستین برد را […]

به گزارش خبرگزاری بالاسری، ملی‌پوشان سرزمینمان روز جمعه ۱۵ آبان‌ماه در چهارمین دیدار خود از بیست‌وسومین دوره این رقابت‌ها در اسلام‌آباد، به مصاف پاکستان رفتند و با برد نرگس سلطانی و فرشته اقتداری، این دستاورد تاریخی را کسب کردند.

در بازی نخست، نرگس سلطانی با برتری ۳ بر صفر مقابل سحرش علی، نخستین برد را برای ایران به دست آورد. سلطانی در سه گیم متوالی با نتایج ۱۱ بر ۹، ۱۱ بر ۵ و ۱۱ بر ۸ پیروز شد.

در دومین مسابقه، باران محمدپور با نتیجه ۳ بر یک مقابل حریف پاکستانی خود؛ ماهنور علی، نتیجه را واگذار کرد تا دو تیم در مجموع یک بر یک برابر شوند.

در بازی سوم و تعیین‌کننده، فرشته اقتداری با پیروزی قاطع ۳ بر صفر مقابل ثنا بهادر، برتری ایران را قطعی کرد. اقتداری در سه گیم متوالی با نتایج ۱۱ بر ۸، ۱۱ بر ۶ و ۱۱ بر ۶ به پیروزی رسید.

بانوان اسکواش ایران که پیش‌تر کره جنوبی را نیز شکست داده بودند توانستند با این پیروزی، عنوان سومی آسیا را از آن خود کنند.

تیم ملی بانوان ایران با ترکیب فرشته اقتداری، نرگس سلطانی، باران محمدپور و نجمه بوشهری‌زاده با مربیگری الهام رمضانی در این رقابت ها حضور دارد.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=60165
  • ارسال توسط :
  • 5 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای تیم اسکواش زنان ایران برای نخستین‌بار صاحب مدال آسیایی شد بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.