• امروز : سه شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 27 October - 2026
کل اخبار 6607

اطلاعیه ها

دویست‌وسی‌امین شب حضور قمی‌ها در خیابان عکس های جدید مسعود کیمیایی + بیوگرافی وجود نوعی قند موجود در گوشت قرمز و خطر دیابت اشتباه احمقانه کارمند اسنپ‌چت و لورفتن اطلاعات شخصی همه کارمندان اسم “عباس” و “ابوالفضل” در ایران چند نفر است ؟‬ تصاویری از صندل های زنانه مخصوص بهار عشایر زیر بار قوانین دست‌وپاگیر؛از مشکل آب و آرد تا کمبود پنل خورشیدی مقاومت بورس در قله ۶ میلیون واحد/ پول جدید وارد کدام سهام می‌شود؟ هشدار به گردشگران نوروزی/ فقط از صرافی‌های مجاز ارز تهیه کنید دانلود آهنگ امیر عظیمی بنام لاکو جان رایزنی هیئت یمنی با فرستاده سازمان ملل درباره تجاوزات عربستان از ظریفِ خندان تا عادل الجبیرِ عصبانی +عکس کلینتون و اوباما داعش را به وجود آوردند قتل همسر دوم به جرم خیانت نرخ سوم بنزین ۱۰ هزار تومان شد/سهمیه ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ تومانی بدون تغییر مهر مادر و فرزندی در میان پرنده ها + تصاویر حضور تیم فوتبال امید در ورزشگاه محل بازی های مرحله گروهی ناگویا ادامه ناکامی‌های فوتبال ایران؛ تیم ملی برابر ازبکستان باخت بازار ارز در گرداب انتظارات؛ راه برون‌رفت چیست؟ عاقبت ازدواج دختران جوان با پزشک ۷۲ ساله!+عکس سردار دشتی:خاطرات شهدای مدافع سلامت به الگویی برای نسل امروز تبدیل شود

♥0

اعتبار کالابرگ در آینده افزایش می‌یابد؛جاماندگان دوباره فرصت خوداظهاری

  • کد خبر : 60171
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱:۱۰
اعتبار کالابرگ در آینده افزایش می‌یابد؛جاماندگان دوباره فرصت خوداظهاری

به گزارش خبرگزاری بالاسری، حمید پورمحمدی از افزایش اعتبار کالابرگ در پیش رو اعلام کرد و اظهار کرد: افرادی که از فرایند خوداظهاری جبا این حالنده‌اند یا خارج از فهرست ۴۴ میلیون نفری بوده‌اند، فرصت ارائه اطلاعات و بررسی وضعیت خود را خواهند داشت. در پاسخ به پرسشی در مورد افرادی که هنوز موفق به […]

به گزارش خبرگزاری بالاسری، حمید پورمحمدی از افزایش اعتبار کالابرگ در پیش رو اعلام کرد و اظهار کرد: افرادی که از فرایند خوداظهاری جبا این حالنده‌اند یا خارج از فهرست ۴۴ میلیون نفری بوده‌اند، فرصت ارائه اطلاعات و بررسی وضعیت خود را خواهند داشت.

در پاسخ به پرسشی در مورد افرادی که هنوز موفق به ثبت خوداظهاری برای افزایش اعتبار کالابرگ نشده‌اند، اظهار کرد: در این زمینه مشکلی وجود ندارد؛ هدف اصلی این است که منابع محدود به افرادی برسد که واقعاً به آن نیاز دارند.

وی اضافه کرد: افرادی که فرم خوداظهاری به دستشان نرسیده است، دوباره مهلت خواهند داشت، نیز کسانی که خارج از فهرست ۴۴ میلیون نفری قرار گرفته‌اند، می‌توانند اعلام کنند که مشمول دریافت یارانه هستند تا پرسش‌نامه برای آنها ارسال و وضعیت‌شان بررسی شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه تصریح کرد: در صورت احراز شرایط و تأیید استحقاق افراد، یارانه به آنها پرداخت خواهد شد؛ با این حال افرادی که درآمد کافی دارند و از وضعیت اقتصادی مناسبی برخوردارند، نباید انتظار داشته باشند منابع حمایتی از افراد نیازمند گرفته شود و به آنها اختصاص یابد.

پورمحمدی با اشاره به آغاز پرداخت اعتبار ۵۰۰هزارتومانی کالابرگ اظهار کرد: معیار اصلی، شناسایی افرادی است که درآمدشان از سطح مشخصی پایین‌تر است، اطلاعات کافی برای شناسایی این افراد وجود دارد و پس از بررسی وضعیت خانوارها، حمایت از افراد واجد شرایط انجام می‌شود.

وی با تأکید بر ضرورت شناسایی دقیق‌تر خانوارهای نیازمند پیگیری کرد: برخی خانواده‌ها با مشکلات جدی از جمله بیماری اعضای خانواده، ناتوانی در تأمین هزینه تحصیل فرزندان، نداشتن سرپناه مناسب یا بیکاری مواجه‌اند، باید این گروه‌ها به‌درستی شناسایی شوند تا منابع محدود حمایتی به آنها اختصاص یابد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه در پایان تصریح کرد: فرایند شناسایی نیازمندان به‌تدریج تکمیل خواهد شد و اعتبار کالابرگ نیز قطعاً در پیش رو افزایش می‌یابد.

/+

 

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=60171
  • ارسال توسط :
  • 5 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای اعتبار کالابرگ در آینده افزایش می‌یابد؛جاماندگان دوباره فرصت خوداظهاری بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.