• امروز : شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 24 October - 2026
کل اخبار 6546

اطلاعیه ها

پنجره نقل و انتقالاتی استقلال خوزستان باز شد حماسه‌سازی مردم اسفراین در میدان تداوم دارد آیا فرمول «تهدید و عقب‌نشینی» ترامپ در ایران قابل اجرا است؟ پایان طلایی آزادکاران ایران؛ آذرپیرا قهرمان شد رفلاکس معده را در منزل درمان کنید! متن های عارفانه زیبا در مورد خدا تیم ملی فوتبال نابینایان صاحب مدال برنز شد مرگ ۵ کودک در حین بازی در سرد خانه متروکه المشاط: معادله جدید در برابر ریاض، تشدید تنش در برابر تشدید تنش است ابوالفضل محمدنژاد صاحب دومین مدال طلا شد تانتونی گوشت فرود اضطراری پرواز مشهد-کرمانشاه به علت نقص فنی اگر تشهد را فراموش کردیم چه کنیم؟ عربستان در تنگنای پدافندی؛ درخواست کمک از چند کشور متحد خود طرز تهیه املت لقمه ای بیوگرافی کامل لویی پاستور وقوع یک حادثه دریایی دیگر در سواحل عمان قیمت گازوئیل تهدیدی تازه برای اقتصاد اروپا قشنگترین وبروزترین ست های لباس مجلسی برای کریسمس فالح الفیاض: ارادت مردم به قائد شهید در تاریخ معاصر بی سابقه است کاریکاتورهای جالب و دیدنی عید نوروز

♥0

مطهری‌اصل: اصلاح قوانین تعزیری به کاهش جمعیت کیفری کمک می‌کند

  • کد خبر : 59991
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۲
مطهری‌اصل: اصلاح قوانین تعزیری به کاهش جمعیت کیفری کمک می‌کند

به گزارش خبرنگار بالاسری، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل عصر جمعه در دیدار با حیدر آسیابی رئیس سازمان زندان‌ها و اقدبا این حالت تأمینی و تربیتی سرزمین، با اشاره به ضرورت ریشه‌یابی آسیب‌های اجتماعی، بر تقویت اقدبا این حالت پیشگیرانه، اصلاحی و فرهنگی برای کاهش وقوع جرم و جمعیت کیفری زندان‌ها تصریح کرد. وی با بیان […]

به گزارش خبرنگار بالاسری، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل عصر جمعه در دیدار با حیدر آسیابی رئیس سازمان زندان‌ها و اقدبا این حالت تأمینی و تربیتی سرزمین، با اشاره به ضرورت ریشه‌یابی آسیب‌های اجتماعی، بر تقویت اقدبا این حالت پیشگیرانه، اصلاحی و فرهنگی برای کاهش وقوع جرم و جمعیت کیفری زندان‌ها تصریح کرد.

وی با بیان اینکه بخشی از پرونده‌های قضایی ناشی از اختلافات خانوادگی، تنش‌های میان همسایگان و مشکلات محیط کار است، اظهار کرد: ضعف مهارت‌های اخلاقی، نداشتن سعه صدر و ناتوانی در کنترل خشم از عواملی است که می‌تواند به بروز اختلاف و تشکیل پرونده‌های قضایی منجر شود.

با این حالم جمعه تبریز با تأکید بر نقش آموزش به دنبالشگیری از آسیب‌های اجتماعی، اضافه کرد: خانواده‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها و نهادهای فرهنگی باید از دوران کودکی و نوجوانی، مهارت‌های زندگی، کنترل خشم و رعایت حقوق دیگران را آموزش دهند تا زمینه بروز ناهنجاری‌ها و اختلافات اجتماعی کاهش یابد.

ضرورت اصلاح قوانین تعزیری و توسعه مجازات‌های جایگزین

مطهری‌اصل با اشاره به حجم پرونده‌های موجود در دستگاه قضایی، بر ضرورت بازنگری در برخی قوانین تعزیری و استفاده بیشتر از مجازات‌های جایگزین حبس تصریح کرد.

وی با بیان اینکه در حوزه تعزیرات ظرفیت‌های فقهی و قانونی برای تسهیل امور و اصلاح برخی مجازات‌ها وجود دارد، اظهار کرد: توسعه استفاده از پابندهای الکترونیکی و طراحی مجازات‌های جایگزین متناسب با نوع جرم می‌تواند در کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها مؤثر باشد.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی نیز خواستار بررسی و اصلاح برخی قوانین در کمیسیون قضایی مجلس شد و انضباط اجتماعی، اجرای قانون و تقویت ارزش‌های اخلاقی را از عوامل مؤثر به دنبالشگیری از جرم برشمرد.

اشتغال زندانیان و حمایت از خانواده‌ها

با این حالم جمعه تبریز با اشاره به آثار اقتصادی و اجتماعی حبس بر زندانیان و خانواده‌های آنان، اشتغال‌زایی در زندان‌ها را یکی از راهکارهای حمایت از معیشت خانواده‌ها و کمک به اصلاح رفتار زندانیان دانست.

وی تصریح کرد: دوری زندانی از جامعه و مشکلات معیشتی خانواده می‌تواند فشارهای روحی و اقتصادی مضاعفی ایجاد کند؛ ازاین‌رو باید زمینه اشتغال زندانیان فراهم شود تا آنان بتوانند با درآمد حاصل از کار، بخشی از نیازهای خانواده خود را تأمین کنند.

مطهری‌اصل با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی در زندان‌ها، حفظ قرآن کریم و نهج‌البلاغه از سوی زندانیان را از جلوه‌های تأثیرگذاری برنامه‌های تربیتی دانست و بر تداوم این فعالیت‌ها تصریح کرد.

وی نیز حضور مبلغان دینی و طلاب جوان در زندان‌ها و برگزاری برنامه‌های معنوی، به‌ویژه در مناسبت‌های مذهبی، را در تقویت روحیه زندانیان و فراهم کردن زمینه اصلاح رفتار آنان مؤثر دانست.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی در پایان بر ضرورت توجه هم‌زمان به پیشگیری از وقوع جرم، اصلاح رفتار زندانیان، حمایت از خانواده‌ها و بازنگری در سیاست‌های کیفری تصریح کرد؛ رویکردی که می‌تواند به کاهش آسیب‌های اجتماعی و جمعیت کیفری زندان‌ها کمک کند.

مطهری‌اصل: اصلاح قوانین تعزیری به کاهش جمعیت کیفری کمک می‌کند

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=59991
  • ارسال توسط :
  • 3 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای مطهری‌اصل: اصلاح قوانین تعزیری به کاهش جمعیت کیفری کمک می‌کند بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.