• امروز : چهارشنبه, ۱۵ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 7 October - 2026
کل اخبار 6283

اطلاعیه ها

♥0

معاون ترامپ: ایران برای پایان جنگ باید سطح غنی‌سازی را کاهش دهد

  • کد خبر : 59194
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۵ - ۴:۱۱
معاون ترامپ: ایران برای پایان جنگ باید سطح غنی‌سازی را کاهش دهد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری بالاسری، جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، در اظهار کرد‌وگو با رویترز مدعی شد: ایران برای برآورده کردن خواسته‌های واشنگتن و پایان دادن به جنگ هفت‌ماهه دو سرزمین باید به‌طور «معنادار» ظرفیت غنی‌سازی هسته‌ای خود را کاهش دهد. ونس اضافه کرد: «فکر می‌کنم اگر آنها می‌خواهند تعهد خود را به نساختن […]

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری بالاسری، جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، در اظهار کرد‌وگو با رویترز مدعی شد: ایران برای برآورده کردن خواسته‌های واشنگتن و پایان دادن به جنگ هفت‌ماهه دو سرزمین باید به‌طور «معنادار» ظرفیت غنی‌سازی هسته‌ای خود را کاهش دهد.

ونس اضافه کرد: «فکر می‌کنم اگر آنها می‌خواهند تعهد خود را به نساختن سلاح هسته‌ای نشان دهند، باید اقدام معناداری در مورد ظرفیت غنی‌سازی خود انجام دهند.»

در ماههای پیشین ترامپ و تیم او در حالیکه به هیچ یک از اهداف جنگ ایران دست نیافته‌اند، برای توجیح جنگ‌افروزی خود در میان هواداران، بیش از هرچیزی بر جلوگیری از دست‌یابی ایران به «بمب هسته‌ای» تمرکز کرده‌اند؛ ادعایی که بیشتر جنبه تبلیغات انتخاباتی دارد؛ چرا که گزارش‌های مختلف آژانس انرژی هسته‌ای و حتی نهادهای اطلاعاتی آمریکایی، بارها مورد تأیید قرار داده‌اند که ایران قصدی برای ساخت بمب ندارد.

جی دی ونس نیز در بخشی از سخنان خود با تکرار ادعاهای ترامپ، اظهار کرد: «یکی از چیزهایی که متوجه شدیم این است که کاملاً مشخص نیست سرزمین آنها چگونه تصمیم‌گیری می‌کند.»

این ادعای تکراری که بیشتر به یک جنگ روانی و رسانه‌ای می‌ماند، در حالی است که اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، روز یکشنبه اظهار کرد مقام‌های آمریکایی به‌خوبی می‌دانند طرف‌های ایرانی آنها چه کسانی هستند و نظام تصمیم‌گیری در ایران چگونه عمل می‌کند.

بقائی در نشست خبری هفتگی خود اظهار کرد: «مسئله در واقع برعکس است؛ مشکل به مواضع متناقض و پیام‌های چندگانه مقام‌های آمریکایی بازمی‌گردد.»

جی دی ونس نیز پس از سخنرانی در آلاسکا به رویترز اظهار کرد هنوز تصمیمی برای نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ نگرفته است.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=59194
  • ارسال توسط :
  • 5 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای معاون ترامپ: ایران برای پایان جنگ باید سطح غنی‌سازی را کاهش دهد بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.