• امروز : دوشنبه, ۱۱ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 2 November - 2026
کل اخبار 6573

اطلاعیه ها

عکس بسیار زیبای “رضا صادقی” کنار دریا تصاویری از امیر حسین استیج همراه دختر خاله اش!!! لحظه سقوط مرگبار بالگرد آمریکایی هنگام پوشش خبری یک تصادف عملکرد ورزش ایران در ۱۷ دوره بازی های آسیایی؛ کدام دوره پرمدال تر است؟ طارمی در آستانه اولین حضور در ترکیب اصلی الوصل این عادت های بد باعث مرگ زودرس می شوند! تیم والیبال فولاد سیرجان حریفان جهانی خود را شناخت هواداران نفت به جذابیت بازی کمک کردند عکس گربه خانگی خرم سلطان ( مریم اوزلی ) ادعای جدید ترامپ: انتظار دارم در هفته جاری با ایران گفتگو کنیم! آهنگ پیشواز – ———–> رابرت مایلز وشیدا(۲۵۰۰ ریال ۳۰ روز ) تکرار ادعاهای سنتکام درباره مین روبی تنگه هرمز و تداوم محاصره دریایی لزوم هوشمندسازی نظارت بر زنجیره آرد و نان در لرستان همتی: دربرابر ادعای تحریم۱۰۰ درصدی بیکار ننشستیم/مشکل تامین ارز نداریم مرغ‌های هورمونی، شایعه یا واقعیت؟ تغییر غیرمنتظره در بدن که نشانه هشدار اولیه سرطان پانکراس است جوک و پیامک خنده دار عید نوروز ۹۵ عوامل تشدیدکننده آرتروز روماتوئید صحبت های جالب بازیگر مشهور زن ایرانی از اضافه وزنش/عکس اس ام اس های فلسفی جذاب (۷۸) رفع تیرگی آلت تناسلی زنان ( رفع تیرگی واژن )

♥1

باند سارقان مسلح تلفن همراه در کرمانشاه منهدم شد

  • کد خبر : 56200
  • ۲۶ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۸
باند سارقان مسلح تلفن همراه در کرمانشاه منهدم شد

به گزارش خبرگزاری بالاسری، سردار مهدی حاجیان از انهدام باند سارقان مسلح تلفن همراه در کرمانشاه و دستگیری پنج عضو این باند شامل سه سارق و دو مالخر اعلام کرد. وی اظهار کرد: پس از وقوع چند فقره سرقت مسلحانه تلفن همراه از شهروندان کرمانشاهی، رسیدگی فوری به موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی […]

به گزارش خبرگزاری بالاسری، سردار مهدی حاجیان از انهدام باند سارقان مسلح تلفن همراه در کرمانشاه و دستگیری پنج عضو این باند شامل سه سارق و دو مالخر اعلام کرد.

وی اظهار کرد: پس از وقوع چند فقره سرقت مسلحانه تلفن همراه از شهروندان کرمانشاهی، رسیدگی فوری به موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه اضافه کرد: کارآگاهان با انجام اقدبا این حالت اطلاعاتی گسترده و تحقیقات شبانه‌روزی، ابتدا سردسته این باند و مخفیگاه وی را شناسایی کردند و پس از هماهنگی با مراجع قضائی، در عملیاتی ضربتی وی را دستگیر کردند.

حاجیان با اشاره به اعتراف متهم دستگیرشده به ارتکاب ۱۳ فقره سرقت مسلحانه تلفن همراه، اظهار کرد: متهم در تحقیقات انجام‌شده به همکاری دو نفر دیگر در این سرقت‌ها اعتراف کرد و مأموران پس از شناسایی مخفیگاه همدستان وی، آنها را نیز دستگیر کردند.

وی نیز از شناسایی و دستگیری دو مالخر مرتبط با این باند اعلام کرد و عنوان کرد: این افراد با سارقان همکاری داشته و اقدام به خرید گوشی‌های مسروقه می‌کردند.

رئیس پلیس استان کرمانشاه پیگیری کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان، دو دستگاه تلفن همراه مسروقه، یک قبضه کلت کمری و چند تیغه شمشیر، قمه و چاقو کشف شد.

حاجیان از توقیف یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ متعلق به اعضای این باند نیز اعلام کرد و اضافه کرد: این خودرو در جریان سرقت‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفت و برای افراد دستگیرشده پرونده تشکیل و متهمان برای سیر مراحل قانونی و صدور احکام لازم به مراجع قضائی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در پایان با تأکید بر اینکه امنیت شهروندان خط قرمز پلیس است، اظهار کرد: برای تأمین امنیت شهروندان با کسی تعارف نداریم و اجازه نخواهیم داد افراد هنجارشکن آرامش و آسایش شهروندان را مختل کنند.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=56200
  • ارسال توسط :
  • 32 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای باند سارقان مسلح تلفن همراه در کرمانشاه منهدم شد بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.