• امروز : جمعه, ۲۴ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 16 October - 2026
کل اخبار 6443

اطلاعیه ها

مقام آمریکایی شکار زیرسطحی ارتش این کشور توسط ایران را تأیید کرد بازیگر معروف هالیوودی در گذشت ارتش یمن انتقام اسرا را گرفت؛ هلاکت ده‌ها مزدور سعودی چه مدل بینی نمی تواند جراحی زیبایی انجام دهد؟ نصرالله عبداللهی در تمرین استقلال جزئیات حادثه هواپیمای اماراتی به روایت شرکت «فلای‌دبی» دولت آمریکا ۲۵۰ هزار روادید را لغو کرد دویست‌ونهمین تجمع شبانه مردم در مشهد وضعیت «آنفلوانزا» در فصل سرما؛ چه کسانی واکسن بزنند خرید گندم توسط دلالان تا ۶۰ هزار تومان در مناطق مرزی طرح ارتقای بهره‌وری محصول لوبیا در زنجان اجرا می شود مرد ۳۵ ساله در رودخانه زاینده‌رود غرق شد این ۲ نوشیدنی برای کبد چرب مفید است سران ائتلاف مکه بر اجرای فوری تعهدات نظامی تأکید کردند تیم ملی کبدی زنان نایب قهرمان شد گودرزی: برای خوشحالی هواداران استقلال با تمام وجود می‌جنگیم موضع باشگاه استقلال درباره وضعیت انتقال محمد خلیفه علت لکه سفید روی ناخن را می دانید؟ وقتی یک عکس، سواد رسانه‌ای را به عصر دایناسور می‌برد فال روز ۹ اسفند ماه ۱۳۹۴ روش اجرای رژیم مدیترانه ای

♥1

میرزایی: جنگ امام حسین(ع) با یزید تقابل تحلیل درست و غلط از دین بود

  • کد خبر : 53713
  • ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۲:۴۸
میرزایی: جنگ امام حسین(ع) با یزید تقابل تحلیل درست و غلط از دین بود

به گزارش خبرنگار بالاسری، حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر میرزایی سه‌شنبه شب در اجتماع پرشور شهروندان بندرعباس، با تبیین نقش کلیدی «تحلیل صحیح» در تصمیم‌گیری‌های راهبردی، اظهار داشت: اگر تحلیل درستی از موضوعات و پیرامون خود نداشته باشیم، مسیر را اشتباه می‌رویم و خدای‌نکرده در اظهارنظرها و پشت تریبون‌ها به‌جای دفاع از حق، در مسیر باطل گام […]

به گزارش خبرنگار بالاسری، حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر میرزایی سه‌شنبه شب در اجتماع پرشور شهروندان بندرعباس، با تبیین نقش کلیدی «تحلیل صحیح» در تصمیم‌گیری‌های راهبردی، اظهار داشت: اگر تحلیل درستی از موضوعات و پیرامون خود نداشته باشیم، مسیر را اشتباه می‌رویم و خدای‌نکرده در اظهارنظرها و پشت تریبون‌ها به‌جای دفاع از حق، در مسیر باطل گام خواهیم گذاشت.

وی با استناد به کتاب ارزشمند «غررالحکم و دررالکلم» از مرحوم عبدالرحمان آمدی، به کلام امیرالمؤمنین علی(ع) اشاره کرد که می‌فرماید: «إِنَّ لِکُلِّ شَیْءٍ حَقِیقَهً»؛ هر چیزی ماهیت و ذاتی دارد که باید آن را شناخت .

میرزایی اضافه کرد: ما موظفیم ذات و ماهیت جریانات را بشناسیم و متناسب با آن تصمیم بگیریم. ذات استکبار، استعمار و صهیونیسم، نابودی اسلام و قرآن است؛ همان‌گونه که پیامبر(ص) ۸۰ نبرد با مشرکان قریش داشت و هرگز با ماهیت شرک‌آمیز آنان سازش نکرد .

این استاد حوزه با تأکید بر تفاوت ماهوی صلح حدیبیه با شرایط در روز جاری، تصریح کرد: صلح حدیبیه یک «آتش‌بس» موقت و مبتنی بر مصلحت بود، نه سازش با کفر و ظلم . با این حال در روز جاری دشمن با تمام توان درصدد بمباران و تحریم سرزمینمان است؛ پس چگونه می‌توان از مذاکره و سازش سخن اظهار کرد؟ .

وی در ادامه با اشاره به ابعاد عبرت‌آموز واقعه کربلا، خاطرنشان کرد: جنگ با این حالم حسین(ع) با یزید، جنگ دو گروه یا فرقه نبود؛ این جنگ، تقابل «تحلیل درست از دین» با «تحلیل غلط از دین» بود . سر این تحلیل بود که فرق امیرالمؤمنین(ع) شکسته شد، پهلوی صدیقه طاهره(س) شکست، بدن با این حالم حسن(ع) در تشت ریخته شد و پیکر با این حالم حسین(ع) پاره‌پاره گردید و با این حالم زمان(عج) غایب شد.

میرزایی در پایان با تأکید بر شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» به‌عنوان مصداق عینی تحلیل درست، تصریح کرد: ما در مکتب عاشورا آموخته‌ایم که «هیهات منا الذله»؛ ما به‌دنبال محو تفکرات استکبار و صهیونیسم از روی زمین هستیم و ان‌شاءالله نابودی آن‌ها نزدیک است. این همان مسیری است که با این حالم راحل و شهدای عزیزمان، از جمله شهید میرزایی، برای آن جان فشانی کردند.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=53713
  • ارسال توسط :
  • 28 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای میرزایی: جنگ امام حسین(ع) با یزید تقابل تحلیل درست و غلط از دین بود بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.