علایم ونشانه های گوش درد در کودکان وروش درمان آن
علت گوش درد کودکان میتواند به دلایلی از قبیل عفونت گوش در بیرون از پرده گوش، در مجرای گوش یا پشت پرده گوش باشد. عفونت مجرای گوش گاهی بعد از شنا یا بازیهای آبی اتفاق می افتد . نکته مهم اینست که استفاده زیاد از گوش پاک کن های پنبه ای خود عامل اصلی عقونت گوش کودک است .
سرماخوردگی یا آنفولانزا یکی از دلایل عفونت پشت پرده گوش ( عفونت گوش میانی ) می باشد ، عفونتهای گوش میانی در شیرخواران زیر ۶ ماه به دلیل استفاده از شیر مادر کمتر است.
علایم ونشانه های گوش درد در کودکان وروش درمان آن
علایم عفونت گوش کودکان و گوش درد کودکان
-از علایم گوش درد کودکان و عفونت گوش کودکان میتوان به غدد لنفاوی دردناک در گوش یا درد گردن اشاره کرد .
– احساس خارش در گوش میتواند از علایم گوش درد کودک باشد .
– شیرخواران ممکن است با دست گوششان را بگیرند، بکشند.
– درد گوش شدید که میتواند همراه با گریه باشد .
– علایم کاهش شنوایی
– عفونت گوش و ترشح از گوش
– تب مشکوک
گوش درد کودکان و توصیه های خانگی
– برای درمان و کاهش گوش درد کودکان به کودک خود برای درد استامینوفن بدهید. برای افراد زیر ۲۰ سال از تجویز آسپرین پرهیز کنید.
– وقتی کودکتان در حال شیر خوردن است ، به شیردهی ادامه دهید ولی او را در وضعیت عمود قرار دهید. اگر لازم است مقادیر کمتری شیر به دفعات بیشتر به او بدهید.
-نباید کودک در معرض دود سیگار قرار بگیرد .
گوش درد کودکان در گوش میانی
– برای کاهش درد گوش میانی کودک از کودکتان بخواهید گوش خود را با دمیدن از بینی در حالی که با دو انگشت خود بینیاش را گرفته است باز کند. از او بخواهید چند بار در روز این کار را بکند.
-جالب است بدانید ، اکثر عفونتهای گوش میانی برای درمان به آنتیبیوتیک نیاز ندارند. از مسکنها به موقع و زود استفاده کنید. مراجعات شبانه به بخش اورژانس اغلب غیرضروری هستند.
– همچنین میتوان از عفونتهای مکرر گوش پیشگیری کرد. از پزشکتان راهنمایی بگیرید.
گوش درد کودکان و توصیههای اختصاصی
اگر کودکتان عفونت مجرای گوش یا «گوش شناگران» دارد توصیه های زیر را انجام دهید :
– این نکته را اکیدا یاداوری میکنیم که سعی نکنید با مکیدن گوش یا با وارد کردن وسایلی مانند گوشپاک کن گوش را خشک کنید.
– اگر فرزندتان دایما عفونت مجرای گوش دارد ، میتوانید از وقوع آن جلوگیری کنید. چند قطره از روغنهای مخصوص که از داروخانه تهیه میشود در مجرای گوش بریزید . ( پیش از شنا و پس از شنا )
– نکته دیگر اینکه سعی کنید دست کم ۷ روزگوش کودک را خشک نگه دارید. از شنا یا آببازی که باعث ورود آب به گوش میشود باید پرهیز شود. چکاندن چند قطره از داروهای خشک کننده در گوش که از داروخانه تهیه میشود، به خشک کردن سریع تر آن کمک میکند. عفونت مجرای گوش ممکن است با تجویز قطره آنتیبیوتیکی بهبود یابد.