• امروز : پنجشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 15 October - 2026
کل اخبار 6428

اطلاعیه ها

دیدار مدیرعامل ملوان انزلی با فرمانده نیروی دریایی ارتش عراق|نشست چارچوب هماهنگی با حضور الزیدی چه متخصصی چه بیماری ای را درمان می کند؟ تجاوز این پستچی قلابی به ۴۰ زن و دختر! +عکس میدان انقلاب میزبان بدرقه کاروان پاراآسیایی ایران به ناگویا بازار لوازم‌التحریر گلستان در انتظار رونق؛ از کاهش خرید تا تشدید نظارت تاثیر افسردگی بر روند پیری بازیگران زن ایرانی که جراحی زیبایی کرده اند پُردرآمدترین مدل زن دنیا +عکس پزشکیان: مذاکره با دشمنی که ترور، تحریم و تهدید می‌کند، معنا ندارد مصطفی طغانی قهرمان کشتی پهلوانی شد تست هوش جالب گلکسی S۷ رسما در کنگره جهانی موبایل ۲۰۱۶ معرفی شد علل خونریزی های غیر طبیعی رحمی تاثیر پذیری رنگ‌ها در طراحی وب سایت پسر رهبر اخوان المسلمین در قاهره کشته شد پیدا شدن جنازه دو نامزد دانشجو در اغوش هم بعد از زلزله/عکس رستمی: تصادف مرگبار در محور آشخانه – جنگل گلستان ۳ کشته داشت مدیر عامل کافه بازار هک شدن این اندروید مارکت را رد کرد رجزخوانی جالب «بنز» و «بی.ام.و» +عکس وزیر نیرو: امکان از کار افتادن شبکه برق ایران وجود ندارد

♥2

پوتین و اسد در تماس تلفنی چه گفتند؟

  • کد خبر : 36127
  • ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۴:۵۰
پوتین و اسد در تماس تلفنی چه گفتند؟

[ad_۱] رئیس جمهوری روسیه با همتای سوری خود درباره روند اجرای توافق آمریکا و روسیه برای توقف اقدامات جنگی در سوریه گفت و گو کرد. العالم: در بیانیه صادره از کاخ کرملین آمده است که ولادیمیر پوتین و بشار اسد دراین گفت و گوی تلفنی روز گذشته خود به این مساله اذعان داشتند که آتش […]

[ad_۱]

رئیس جمهوری روسیه با همتای سوری خود درباره روند اجرای توافق آمریکا و روسیه برای توقف اقدامات جنگی در سوریه گفت و گو کرد.

العالم: در بیانیه صادره از کاخ کرملین آمده است که ولادیمیر پوتین و بشار اسد دراین گفت و گوی تلفنی روز گذشته خود به این مساله اذعان داشتند که آتش بس در سوریه به کاهش روند خشونت ها، بهبود اوضاع انسانی دراین کشور و فراهم نمودن شرایط لازم برای شروع روند سیاسی تحت نظارت سازمان ملل کمک کرده است.براساس بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهوری روسیه، رئیسان جمهوری روسیه و سوریه تاکید کردند که فعالیت نیروی هوایی روسیه به نوعی به منزله کمک در انتقال از مرحله مبارزه با تروریست ها و وارد کردن تلفات سنگین انسانی به آن ها و زیرساخت هایشان به شمار می رود.

دراین بیانیه همچنین آمده است که پوتین تاکید کرده است که نیروهای مسلح روسیه ماموریت های اصلی محوله را اجرا کرده و توافق شده است که بخش عمده ای از جنگنده های روسیه از سوریه خارج شوند و فقط مرکز مسئول تضمین پروازها با هدف نظارت بر اجرای شروط آتش بس در سوریه بماند.

رئیس جمهوری سوریه هم به سهم از حرفه ای و منضبط بودن سربازان و افسران روس که در اقدام های جنگی شرکت کردند، تمجید و از روسیه به علت مشارکت فعال در مبارزه با تروریسم و ارائه کمک های انسانی به شهروندان سوری ، قدردانی کرد.

بشار اسد همچنین با اشاره به آمادگی دمشق برای شروع روند سیاسی در سوریه دراسرع وقت، ابرازامیدواری کرد مذاکراتی که میان دولت سوریه و نمایندگان مخالفان در ژنو شروع شده است، نتایج چشمگیر داشته باشد.

[ad_۲]

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=36127
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0