• امروز : سه شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 27 October - 2026
کل اخبار 6588

اطلاعیه ها

شبکه ۱۴ اسرائیل: عوامل ایران به موسسه وایزمن هم نفوذ کردند عکس های مانکن جوان امریکایی که فوت کرد! اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم کودکان چگونه از دنیای واقعی فاصله می‌گیرند؟ واکنش بقائی به اظهارات گوترش درباره عملکرد سازمان ملل علت و علائم سرطان مقعد چیست و چگونه درمان می‌شود؟ گل‌گهر خواستار رعایت عدالت شد؛ فشردگی مسابقات به ضرر ماست تصاویری از آزاده صمدی با آرایش غلیظ خوبی یا بدی آیا نشستن کنار نامحرم در تاکسی یا وسایل نقلیه عمومی خطیب‌زاده : ما در یک نبرد میهنی و انقلابی قرار داریم هندبال ایران در ناگویا برای مدال می جنگد نمایش نسخه مرمت شده «زیر درختان زیتون» در موزه سینما اعلام وضعیت اضطراری جنگنده F-۳۵ آمریکا در حریم هوایی عربستان چگونه دسر نارگیل درست کنیم؟ وب گردی کنید پول دربیاورید در این عکس کدام مادر است کدام دختر؟! ادامه حضور پرشور مردم ایلام در خیابان استان زنجان میزبان سی و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجومعلمان کشور د آشنایی با محلات و جاذبه گردشگری این منطقه! سردار حسن‌زاده: همه ما زیر بار منت خانواده‌های شهدا هستیم

♥4

مغز متفکر حملات پاریس: به راحتی بین سوریه و اروپا در تردد بودم

  • کد خبر : 22762
  • ۰۲ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۰
مغز متفکر حملات پاریس: به راحتی بین سوریه و اروپا در تردد بودم

نشریه گروه تروریستی داعش مصاحبه اباعود عامل انفجارهای پاریس را منتشر کرد که در آن گفت به راحتی توانستم از اروپا به سوریه سفر کنم و پس از آن نیز به اروپا برای اجرای عملیات بازگردم. به گزارش «انتخاب» به نقل از روزنامه «رای الیوم»، نشریه «دابق» متعلق به «داعش» در هفتمین شماره خود متن […]

اباعود

نشریه گروه تروریستی داعش مصاحبه اباعود عامل انفجارهای پاریس را منتشر کرد که در آن گفت به راحتی توانستم از اروپا به سوریه سفر کنم و پس از آن نیز به اروپا برای اجرای عملیات بازگردم.

به گزارش «انتخاب» به نقل از روزنامه «رای الیوم»، نشریه «دابق» متعلق به «داعش» در هفتمین شماره خود متن مصاحبه با عبد الحمید اباعود ملقب به «ابو عمر بلژیکی» را که دادستانی فرانسه اعلام کرد روز پنج شنبه به هلاکت رسید منتشر کرد.

در این مصاحبه اباعود ۲۷ ساله گفت به همراه دو دوست خود خالد مقلب به «ابا زبیر بلژیکی» و سفیان مقلب به «ابا خالد بلژیکی» با هدف «کشتن کفار جنگ طلب علیه دولت اسلامی» به بلژیک بازگشتم. همان طور که می دانید، بلژیک عضو ائتلاف صلیبی است که به مسلمانان در عراق و شام حمله می کند.»

به نوشته رای الیوم وی درباره سفر خود از سوریه به بلژیک گفت: «با مشکلات زیادی در این سفر مواجه بودیم. ماه ها برای یافتن راهی برای رفتن به اروپا تلاش می کردیم که در نهایت توانستیم راهی پیدا کنیم. پس از آن، توانستیم سلاح و خانه ای امن برای طراحی عملیات خود علیه صلیبی ها پیدا کنیم .

اباعود گفت: «رسانه های کافر توانستند عکسی از من به عنوان سرباز در راه جهاد به دست آورند و آن به این علت بود که یکی از برادران قبل از درگیری ها از من تصویر برداری کرد و پس از آن دوربین او ناپدید شد و یکی از مرتدها این تصویر را به یک روزنامه غربی فروخته بود.»

وی افزود: «ناگهان تصویر خود را در رسانه های غربی دیدم. حتی افسر پلیسی که یک بار مرا متوقف کرد و به چهره من نگاه کرد و با تصویر مطابقت داد، اما اجازه داد من به راه خود بروم.»

به نوشته رای الیوم وی در ادامه مصاحبه خود با دابق گفته است که چند ماه پیش زمانی که دو دوستش به دست پلیس بلژیک کشته شدند به همراه آنها نبود و «ابو زبیر و ابو خالد در خانه امنی بودند و سلاح و مواد منفجره خود را آماده کرده بودند و کفار با بیش از صد و پنجاه نظامی فرانسوی و بلژیگی متشکل از یگان نیروهای ویژه به آنها حمله کرد و پس از تبادل آتش که حدود ده دقیقه طول کشید، هر دو برادر به شهادتی که مدت های طولانی آرزوی آن را داشتند رسیدند.»

وی افزود: «به رغم اینکه من به همراه آنها نبودم، اما به طور واضح تحت پیگرد قرار گرفتم و سازمان های اطلاعاتی مرا شناسایی کردند زیرا پیشتر من را زندانی کرده بودند و پی بردند که من برای انجام عملیات در حال طراحی هستم و از این رو از سراسر جهان و اروپا و آمریکا عناصر خود را برای بازداشت من بسیج کردند و برای ارعاب من، افراد مسلمانی را در یونان، فرانسه و بلژیک بازداشت کردند.»

اباعود درباره اولین سفر خود از بلژیک به سوریه نیز گفت من با وجود اینکه از سوی چندین سازمان اطلاعاتی تحت پیگرد بودم توانستم به شام (سوریه) برسم و نتوانستند مرا بگیرند.

وی گفت: «نام و عکس من در صدر اخبار بود، با وجود این توانستم در خاک آنها بمانم و علیه آنها عملیات طراحی کنم و سپس در امنیت کامل آنجا را ترک کردم.»

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=22762
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0