• امروز : دوشنبه, ۱۱ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 2 November - 2026
کل اخبار 6573

اطلاعیه ها

اس ام اس جوک و خنده دار جدید ۱۰ گوشی برتر سال؛ تبلیغ یا واقعیت؟ ارتباط با اسرائیل منجر به بحران‌های داخلی در کویت می‌شود فال روز شنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۵ من و همسرم بعد از ۷سال ‌به هم ‌رسیدیم! دانلود موزیک ویدیو اون بالا سری با صدای بهزاد لیتو به همراه متن آهنگ لطیفه ها و جوک های خنده دار تلگرام آموزش دانلود از یوتیوب به صورت MP۳ عکسهای تابوت خالی آیت الله هاشمی در دستان مردم طرح فدراسیون همگانی و خروج ورزش از باشگاه‌ها؛ ورزش ارزان در محلات استقلال دو بازیکن جدید خود را می‌خواهد جدیدترین هایلایت ها و رنگ مو دخترانه و زنانه ۲۰۱۶ جواد به دنبال جدایی/ پیشنهاد ریو آوه برای حسین‌نژاد به بن‌بست خورد سازمان ملل: از مذاکرات روسیه و اوکراین حمایت می‌کنیم رزمایش «جان‌فدای ایران» در بهارستان برگزار شد دانلود Subway Surfers ۱.۵۲.۰ – موج سواران مترو اندروید + مود بینهایت چه غذاهایی خواب آور هستند؟ خوراکی های خواب آور را بشناسید مردان و مراقبت از فرزند بقایی: تعامل با طرف آمریکایی از طریق میانجی قطری بود بیعت و خونخواهی؛ محور ۱۹۷مین اجتماع شبانه مردم تبریز ۱۰کاری که «مایکروسافت» بهتر از «اپل» انجام داد

♥1

باند سارقان مسلح تلفن همراه در کرمانشاه منهدم شد

  • کد خبر : 56200
  • ۲۶ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۸
باند سارقان مسلح تلفن همراه در کرمانشاه منهدم شد

به گزارش خبرگزاری بالاسری، سردار مهدی حاجیان از انهدام باند سارقان مسلح تلفن همراه در کرمانشاه و دستگیری پنج عضو این باند شامل سه سارق و دو مالخر اعلام کرد. وی اظهار کرد: پس از وقوع چند فقره سرقت مسلحانه تلفن همراه از شهروندان کرمانشاهی، رسیدگی فوری به موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی […]

به گزارش خبرگزاری بالاسری، سردار مهدی حاجیان از انهدام باند سارقان مسلح تلفن همراه در کرمانشاه و دستگیری پنج عضو این باند شامل سه سارق و دو مالخر اعلام کرد.

وی اظهار کرد: پس از وقوع چند فقره سرقت مسلحانه تلفن همراه از شهروندان کرمانشاهی، رسیدگی فوری به موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه اضافه کرد: کارآگاهان با انجام اقدبا این حالت اطلاعاتی گسترده و تحقیقات شبانه‌روزی، ابتدا سردسته این باند و مخفیگاه وی را شناسایی کردند و پس از هماهنگی با مراجع قضائی، در عملیاتی ضربتی وی را دستگیر کردند.

حاجیان با اشاره به اعتراف متهم دستگیرشده به ارتکاب ۱۳ فقره سرقت مسلحانه تلفن همراه، اظهار کرد: متهم در تحقیقات انجام‌شده به همکاری دو نفر دیگر در این سرقت‌ها اعتراف کرد و مأموران پس از شناسایی مخفیگاه همدستان وی، آنها را نیز دستگیر کردند.

وی نیز از شناسایی و دستگیری دو مالخر مرتبط با این باند اعلام کرد و عنوان کرد: این افراد با سارقان همکاری داشته و اقدام به خرید گوشی‌های مسروقه می‌کردند.

رئیس پلیس استان کرمانشاه پیگیری کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان، دو دستگاه تلفن همراه مسروقه، یک قبضه کلت کمری و چند تیغه شمشیر، قمه و چاقو کشف شد.

حاجیان از توقیف یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ متعلق به اعضای این باند نیز اعلام کرد و اضافه کرد: این خودرو در جریان سرقت‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفت و برای افراد دستگیرشده پرونده تشکیل و متهمان برای سیر مراحل قانونی و صدور احکام لازم به مراجع قضائی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در پایان با تأکید بر اینکه امنیت شهروندان خط قرمز پلیس است، اظهار کرد: برای تأمین امنیت شهروندان با کسی تعارف نداریم و اجازه نخواهیم داد افراد هنجارشکن آرامش و آسایش شهروندان را مختل کنند.

منبع

لینک کوتاه : https://balasari.com/?p=56200
  • ارسال توسط :
  • 34 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای باند سارقان مسلح تلفن همراه در کرمانشاه منهدم شد بسته هستند
 

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.