دسته: سالاد ها
خانه داری
آموزش خانگی درست کردن کمپوت سیب یکی از بهترین میوه های دنیا سیب است در اینجا طرز تهیه و نحوه درست کردن کمپوت سیب را به شما آموزش
Read More
خانه داری
استفاده از سالاد در کنار غذا میتواند به هضم بهتر آن و کمک به گوارش شما کمک کند . این سالاد خوشمزه می تواند در کنار غذا به
Read More
خانه داری
شله زرد را چگونه درست میکنند؟ دانه ی برنج دارای مواد غذایی است که تحریکات احشا و درون معده را آرام می سازد. از روزگاران کهن برنج برای
Read More
خانه داری
چگونه دسر نارگیل درست کنیم؟ دسرهای مختلفی وجود دارد که می توانید در منزل تان به راحتی درست کنید. این بار با نارگیل و خامه دسر نارگیلی درست
Read More
خانه داری
قشنگترین و زیباترین ترین تزیینات ماست و خیار نمونه هایی از شیک ترین تزیینات ماست و خیار را برای شما گردآوری کرده ایم که امیدواریم از آن ها
Read More
خانه داری
چگونه درخانه سالاد سیب زمینی درست کنیم؟ طرز تهیه سالاد سیب زمینی چگونه درخانه سالاد سیب زمینی درست کنیم؟ طرز تهیه سالاد سیب زمینی : این بار برای
Read More
دسر
دستور تهیه سالاد استیک و سیب زمینی سالاد استیک و سیب زمینی جزو انواع سالاد می باشد مواد لازم برای سالاد استیک و سیب زمینی : سیب
Read More
خانه داری
غذای رژیمی : تخم مرغ و کلم بروکلی رژیمی غذای رژیمی : تخم مرغ و کلم بروکلی با تخم مرغ و کلم بروکلی یک شام رژیمی سبک و
Read More
خانه داری
ابتدا سینه مرغ را شسته و بگذارید در قابلمهای پر از آب تا خوب بپزد و بعد از اینکه مرغ خوب پخته شد و آب آن تمام شد
Read More
سالاد ها
این سالاد الویه زیبا و استثنایی، همراه با نان یک ایده خوب برای تولدها و مهمانیهای عصرانه است. مواد اولیه (برای ۳ نفر) : آرد به میزان
Read More
سالاد ها
مواد لازم شور : خیار، کرفس، گل کلم، هویج، سبزیجات معطر شامل ترخون، شبت، سیر، فلفل سبز تند، سرکه ، پودر گلپر طرز تهیه شور : ابتدا ظرفهای
Read More
خانه داری
سالاد های مفید برای لاغری سالاد قسمت اول سالاد های پاییزه سالاد ترش و شیرین کلم، هویج و سیب مواد لازم برای ۴ نفر کلم سفید نصف عدد
Read More
سالاد ها
ین سالاد از کاهو، مرغ آبپز شده، پیاز قرمز حلقهحلقه شده، گوجهفرنگی، پنیر لیقوان و کمی برگهای تازه شاهی و ریحان و چاشنی سالاد الیت تشکیل شده است.
Read More
سالاد ها
● مواد لازم: ● طرز تهیه ترشی فلفل : در مورد مدت ماندگاري ترشي فلفل: از بيست روز به بعد ترشي آماده مصرف است و تا 7-8
Read More